O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BELGRADE CITY DENTAL


Za hitne intervencije dostupni smo vam i van radnog vremena!

Stomatološka ordinacija BELGRADE CITY DENTAL nudi sve vrste stomatoloških usluga po najvišim evropskim standardima, uz konkuretne cene prilagođene domaćem tržištu. Pored vrhunskog kvaliteta usluge, akcenat u našem radu stavljen je na oporavak, poboljšanje i održavanje lepote zuba pacijenata, sa posebnim osvrtom na prevenciju.

Na čelu stomatološke ordinacije BELGRADE CITY DENTAL nalazi se Prim dr Zoran Višnjić, specijalista stomatološke protetike koji poseduje preko 50 godina iskustva. U prijatnoj i toploj atmosferi dočekaće Vas vrhunski tim stomatologa koji u svom radu kombinuje tradicionalni pristup sa najnovijim tehnologijama iz oblasti stomatologije.

Stomatološka ordinacija BELGRADE CITY DENTAL pruža sledeće usluge:

Sa željom da poseta ordinaciji BELGRADE CITY DENTAL pacijentima ostane u lepom sećanju praktikuje se individualni plan lečenja koji sprovodi posvećen, predan i stručni tim stomatologa, zubnih tehničara i zubnih higijeničara. U radu ordinacije poštuju se najstrožiji stomatološki standardi, vrhunske kliničke metode, kao i najkvalitetniji materijali, što našim pacijentima garantuje maksimalnu sigurnost i udobnost.

Jedna od tajni uspeha ordinacije su konkuretne cene tretmana i izvrsne finansijske pogodnosti za svakog pacijenta pojedinačno. U tu svrhu možemo da ponudimo različite programe osiguranja i lojaliti kartice koje obezbeđuju posebne popuste članovima. Prema dogovoru vrlo rado ćemo pružiti usluge i van redovnog radnog vremena ili vikendom u terminu koji Vama najviše odgovara, a naš telefon za hitne slučajeve je dostupan 24/7.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji u centru grada, ordinacija BELGRADE CITY DENTAL je lako dostupna iz različitih delova grada, kako gradskim prevozom, tako i automobilom, jer ispred ordinacije ima dovoljno parking mesta u trećoj zoni. Takođe, omogućen je jednostavan pristup osobama sa invaliditetom, s obzirom da se ordinacija nalazi u prizemlju.

Ulepšavanjem jednog osmeha može da ulepšamo ceo svet!

Stomatološka ordinacija BELGRADE CITY DENTAL, Kralja Milutina 61, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu BELGRADE CITY DENTAL Stomatološka ordinacija
  • BELGRADE CITY DENTAL,
  • BELGRADE CITY DENTAL Stomatološka ordinacija,
  • Stomatološka ordinacija BCD,
  • Stomatološke ordinacije Vračar,
  • Stomatološka ordinacija BELGRADE CITY DENTAL radno vreme