Aries stomatološka ordinacija

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - ARIES STOMATOLOŠKA ORDINACIJA


Ordinacija Aries je centar savremene stomatologije u kome su dostupne visokokvalitetne usluge iz svih grana stomatologije, po više nego pristupačnim cenama. Na čelu ordinacije nalaze se stomatolozi sa dugogodišnjim iskustvom dr Adrijana Gvozdenović i dr Dejan Gvozdenović.

Stomatološka ordinacija Aries Mladenovac uspešno radi u najboljem interesu za pacijenta, kako u pogledu njegovog zdravstvenog stanja, tako i u materijalnom smislu. Stručno, odgovorno, predano, bezbolno i efikasno, glavne su karakteristike rada naše ordinacije, uz najbolji odnos cene i kvaliteta usluge.

Aries stomatološka ordinacija pruža usluge iz sledećih oblasti:

Sa željom da se naši pacijenti osećaju opušteno i bez straha, ordinacija Aries akcenat stavlja na profesionalnu, kvalitetnu i bezbolnu uslugu svih stomatoloških intervencija. U tome nam pomažu najsavremenija oprema i najkvalitetniji materijali koji su dostupni po vrlo povoljnim cenama, u službi zdravlja Vaših usta i zuba.

Stomatološka ordinacija Aries je PRVA ordinacija u Mladenovcu koja radi fleksibilne (elastične ili silikonske) proteze koje predstavljaju odličnu zamenu za implante. Zahvaljujući primeni materijala nove generacije možemo da Vam ponudimo veoma postojane i gotovo neprimetne proteze koje su jednostavne za održavanje i estetski savršene.

Aries ordinacija Mladenovac nudi BESPLATNE preglede i plan terapije, kao i savete o održavanju zdravlja usta i zuba, u cilju očuvanja oralnog zdravlja naših sugrađana!

Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 08:30-16:30h
Nedeljom ne radimo

Neke od naših radova možete pogledati na Facebook stranici: ordinacijaAries

Aries stomatološka ordinacija, Kralja Petra I 296, lokal 61a, stari Tržni centar, II sprat, Mladenovac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Aries stomatološka ordinacija
  • Aries stomatološka ordinacija,
  • Stomatološka ordinacija Aries Mladenovac,
  • Aries ordinacija Mladenovac,
  • Stomatološke ordinacije u Mladenovcu,
  • Aries stomatološka ordinacija radno vreme