Kontakt podaci za vašu firmu

Novi Dom Luks salon nameštaja

  • 5
4.6 | 12 ocena
Opremite Vaš dom udobnim i kvalitetnim nameštajem, posetite salon nameštaja Novi Dom Luks. Asortiman naših proizvoda izdvaja originalan dizajn, veliki izbor boja i dezena, kao i različiti modeli: troseda, dvoseda, ormana, stolica, kreveta, k...
Pročitaj više
Vojvode Petra Bojovića 4
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Jovana Stefanovic
Ako vas interesuju kvalitetni stolovi za dnevni boravak ja vam savetujem da odete u salon namestaja Arredo jer cete kod njih pronaci najlepse stolove za dnevni boravak a pri tome da ne platite previse.
Milen Jovanovic
Samo treba da znate da su ovi stolovi nesto sto je svima i vise nego potrebno. Sve drugo je koliko mi se samo cini, jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga.
Lea Stankovic
U svakom slucaju stolovi za dnevni boravak nisu ni malo jeftini, kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po pravilu, ako nesto valja u celoj prici onda su svakako stolovi za dnevni boravak koji nisu ni malo jeftini.
Simona Vucinic
U Beogradu ima bas dosta mesta na kojima ovi stolovi mogu da se kupe po relativno povoljnim cenama.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih stolova tice, kvalitet je pre ili kasnije uvek i vise nego ocigledan.
Marta Dencevic
Sto se tice ovih stolova, kvalitet treba da bude na prvom mestu. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.
Todor Markovic
Mogu samo slobodno da kazem da je ovo posebna vrsta krovova. Ako se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Naravno da su ovo i vise nego kvalitetni stolovi. Ako mene licno pitate, ipak je vazno da ako to placate debelo da to onda bude i kvalitetno.
Janko Zivanovic
Samo je bitno da vam se sto za dnevni boravak uklopi sa ostatkom garniture.
Nikolina Pantelic
Ovo treba da bude sto koji je dovoljne velicine za dnevni boravak. Ne treba sad da bude nesto puno velik ali treba da bude dovoljna da na njega stane pice i neko manje posluzenje.
Petar Jankovic
Licno mislim da su ipak stolovi za dnevni boravak uvek nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ce da pleni neki kvalitetnim ukusom i prostorom.
Jana Stankovic
Ukoliko trazite kvalitetne stolove za dnevni boravak onda u svakom slucaju traba da posetite salon namestaja Euroantis.
Biljana Brankovic
Steffes je zaista I vise nego fenomenalan salon namestaj koji ima veoma pristupacne cene I sirok izbor razlicitih komada veoma kvalitetnog namestaja.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne stolove za dnevni boravak, onda je u svakom slucaju najbolje resnjee za vas da posetite salon namestaja koji se zove Steffes. To je salon nametsaja u koji mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Voli kada su stolovi za dnevni boravak napravljeni od punog drveta. Medjutim, to su onda stolovima cija cena nije ni malo mala. U svakom slucaju na prvom mestu morate pre kupovine stola za dnevni boravak da znate sta zapravo zelite.
Marko Petrovic
U danasnje vreme mozete uvek pronaci sirok izbor stolova za dnevni boravak po veoma povoljnim cenama. naravno treba da obratiti paznju da to bude sto od punog drveta. jedino vam to garantuje kvalitet.