Stolice

Stolice

Stolice

Stolice

Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stolice od kovanog gvožđa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Baštenska garnitura - unikat!

Akcija -17% 250 Din.
Baštenska garnitura - unikat - 250 evra! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Stolice baštenske unikatne!

Akcija -10% 4500 Din.
Stolice baštenske unikatne! - 4.500 din! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Stolice od kovanog gvožđa

Nameštaj od kovanog gvožđa je sinonim za vrhunski dizajn, otmenost, prefinjenost i sofisticiranost. Svako od nas želi topao i prijatan dom, a pravi način da se to postigne jeste odabir elemenata od kovanog gvožđa koji se kombinuju sa enterijerom od cigle i drveta.

stolice od kovanog gvožđa

 

Kao što vidimo, u savremenom svetu je kovano gvožđe veoma cenjeno, dok se nekada koristilo samo za izradu alata, oruđa i oružja. Ipak, zahvaljujući virtuoznim kovačima, koji su počeli kovanjem da gvožđu daju specifične, elegantne i umetničke oblike, kovano gvožđe polako ulazi u naš dom, u vidu nameštaja. Od ovog metala se prave i elementi za eksterijer, kao što su ukrasne kapije, ograde, gelenderi, stepenice...

U našem tekstu, fokusiraćemo se na stolice koje su izrađene od kovanog gvožđa, i koji je najbolji način da ih odaberete ili izradite, kako bi se savršeno uklopile u vaš enterijer.

Stolice od kovanog gvožđa izrada

Ukoliko želite da opremite svoj dom, poslovni prostor, restoran, kafić i slično, odabir stolica od kovanog gvožđa može biti prava odluka. Na taj način u prostor unosite toplinu i eleganciju.

Možda želite da stolice od ovog materijala budu sasvim unikatne? U tom slučaju odaberite  izradu po vašim zahtevima, gde se pri radu vodi računa o najsitnijim detaljima. Naravno da je veoma važno u kojoj boji će biti finalni proizvod, pa vam se pruža mogućnost da izaberete nijansu koja će učiniti da vaš ukus bude u potpunosti zadovoljen, kada stolice od kovanog gvožđa budu sasvim završene.

Osim izbora boje, možete da birate i plastificiranje proizvoda.

Stolice od kovanog gvožđa prodaja

Firme koje se bave izradom ili prodajom stolica od kovanog gvožđa na svojim web prezentacijama imaju specifične kataloge na kojima su prikazani različiti modeli. To su stolice koje su već urađene, a ako se odlučujete na izradu, možete poželeti kombinaciju elemenata, tako da se postiže unikatan izgled.

stolice od kovanog gvožđa cene

 

Kada je reč o kupovini, postoji niz modela koji će u potpunosti zadovoljiti sve vaše kriterijume. Nameštaj od kovanog gvožđa je izuzetno dugovečan, jer se radi o vrhunskom kvalitetu. Pri izboru je neophodno voditi računa da se stolice uklope sa ostatkom enterijera, tako da će vam biti potreban i sto od kovanog gvožđa, što će lepo zaokružiti estetsku celinu.

U ponudi se nalaze stolice u širokoj paleti dimenzija i oblika, što sve znači da postoji mnogo mogućnosti da se one lako i lepo uklope u svaki ambijent ili prostor.

Stolice od kovanog gvožđa cene:

Ukoliko zaista želite izraziti kvalitet, koga prati dugotrajnost, otmenost i stil, onda je odabir stolica od kovanog gvožđa prava odluka. Na vama je da se opredelite između gotovih modela, ili da poručite izradu stolica koje će imati unikatan dizajn.

Koliko ćete novca izdvojiti za stolice od kovanog gvožđa, zavisi od njihovih modela. Ukoliko su stolice za unutrašnji prostor, nije potrebno raditi cinkovanje, pa su tada cene nešto niže. U proseku, potrebno je platiti od 10200 din. sve do 19500 dinara za jednu stolicu od kovanog gvožđa.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.11.2018
Uros Filipovic

Nakbolje stolice od kovanog gvozdja radi kovano gvozdje radovic. Mi smo nase porucili kod niih i prezadovoljni smo. Sve pohvale i preporuke.

10.05.2017
Janko Zivanovic

Pre ili kasnije ovakve stolice sigurno vrede kako god da okrenete.

25.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Ukoliko nesto valja u celoj prici onda su to stolice od kovanog gvozdja.

12.04.2017
Petar Jankovic

Po meni su ovo najbolje stolice u koje definitivno treba da imate puno poverenje.

28.03.2017
Nikolina Pantelic

Po meni ove stolice ipak nisu toliko vazne kao sto se mozda na prvo pogled cini.

13.03.2017
Ivan Stojanovic

Sto se ovih stolica tice, naravno da je kvalitet veoma vazan i bitan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

22.02.2017
Jana Stankovic

Sto se tice ovih stolica, samo treba da znate da ako vec imate ovakav sto da onda treba da pronadjete i stolice.

06.02.2017
Marko Petrovic

Koliko mi je samo pouznato, sto se tice ovih stolica one jesu veoma skupe ali su zato bas unao upecatljive i moderne. Mislim da zapravo od njih nema nista bolje.

25.01.2017
Biljana Brankovic

Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta stolica. Ako se odlucite onda za kvalitet, sigurno je samo to da se necete pokajati.

06.01.2017
Dusan Markovic

Ovo su stolice koje bi na svakog normalnog trebale da ostane jedan bas onako lep utisak.