Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stiropor lajsne
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Stiropor lajsne

Ovo je priča o dekorativnim stiropor lajsnama, koje će vaš dom učiniti drugačijim, a sve to za skromnu svotu novca. U trgovinama je moguće pronaći preko pedesetak različitih modela ukrasnih lajsni od stiropora, pri čemu čak postoji mogućnost da se one naprave po vašoj želji, tako da je sasvim sigurno da ćete dobiti proizvod kakav ste želeli i opremiti dom po svojoj meri.

stiropor lajsne

 

Gde se primenjuju stiropor lajsne?

One će dati neophodnu celinu prostoru, a takođe mogu da prekriju i manje neravnine koje se nalaze na plafonima ili na zidovima. Proizvode se od polistirena visokog kvaliteta, i odlikuje ih elastičnost i mala težina, zbog čega nisu sklone da pucaju.

Svoju primenu ovakve lajsne nalaze u dekorisanju enterijera, a velika im je prednost da su po cenama daleko pristupačnije nego kada je reč o gipsanim radovima, na primer. One vam prosto dozvoljavaju da pustite mašti na volju, da se jednostavno igrate pri dekoraciji prostora, da postavljate okvire na plafone, odnosno, da stvorite dom ili poslovni prostor o kakvom ste oduvek sanjali.

Vrste stiropor lajsni

Stiropor lajsne mogu da budu:

  • Ravne
  • Ugaone
  • Lajsne kojej skrivaju LED rasvetu
  • Lajsne koje skrivaju garnišne
  • Postoje i ukrasi, ornamenti i rozetne.

Stiropor lajsne – materijali i oblici

Objasnićemo svaku od ovih vrsta.

Ravnim lajsnama se ukrašavaju zidovi i plafoni, njima se mogu praviti određeni 3D efekti, ukrašavati svetlosna tela, praviti okviri za ogledala ili slike...

stiropor lajsne cena

 

Ugaone lajsne, kao što im i samo ime kaže se postavljuju na uglove od devedeset stepeni, što bi značilo da na najbolji način spajaju plafone i zidove. Idealne su za dekoraciju poslovnih prostora, ali i dnevnih soba, hodnika, kupatila...

Ukoliko planirate da osvežite prostor ali ne biste želeli da menjate stare garnišne, onda je najbolja odluka da kupite skrivače garnišni. Oni se postavljaju ispred garnišni i pri tome se fiksira gornji deo za plafon, a sve to uz pomoć supstance koja je lepljva.

Skrivači LED rasvete su zapravo lajsne koje imaju dodatni kanal da bi se postavile LED diode. Praktične su i dekorativne, pri čemu pružaju i dodatno osvetljenje.

Prodaja stiropor lajsni

Široku ponudu stiropor lajsni moguće je pogledati na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi iz ove oblasti. Predstavljene su slikom i istaknute su informacije kao što su dimenzije, cena, koja je vrsta stiropor lajsne u pitanju i slično.

Stiropor lajsne – ugradnja

Da bi se postavile stiropor lajsne dovoljan je lepak, testera i ger. Bitno je da podloga  na koju se postavljaju lajsne bude čista i bez prašine. Svi elementi treba da se zalepe akrilnim lepkom.

Stiropor lajsne – cena

Cene stiropor lajsni se kreću od 30 dinara za dužni metar pa sve do 950 dinara koliko je potrebno izdvojiti za pojedine modele.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.