Prirodno lecenje steriliteta kod zena

0

Prirodno lecenje steriliteta kod zena, na prirodan nacin, nesto je u cemu je fitoterapeut Slobodan Tesic nadaleko poznat.

- U tesktu koji je pred Vama mozete procitati jedno od svedocenja zadovoljnih klijenata.

- Milica i Vladimir upoznali su je jos u srednjoj skoli i imali su pravu, visedecenijsku ljubav. Na zalost, iako su sanjali da ce jednog dana imati lepu kucu, posao i mnogobrojnu porodicu, surova realnost ih je iznenadila i razdvojila, pa je Vladimir krenuo na fakultet u Beograd, a Milica je morala ostati kod kuce da neguje bolesnu majku.

- Daljina ih je vremenom radzvojila i shvatili su da takva veza vise gotovo da ni nema nikakvog smisla. Nakon majcine smrti Milica je pokrenula vlastiti biznis, a Vladimir je nakon studio poceo novi zivot u Beogradu, gde je nasao posao u struci, imao odlicnu platu i uzivao u zivoti.

- Kada su vec gotovo zaboravili jedno na drugo, jednog Bozica, sudbina ih je ponovo povezala, kada je Vladimir svratio za praznike da poseti svoje, a onda sasvim slucajno sreo svojtaru ljubav. Varnice su momentalno sevnule i delovalo je kao da se nikada nisu ni razdvojili. Vrlo brzo, Milica dolazi kod Vladimira u Beograd i zapocinju zajednicki zivot.

- Iako su uzivali u zivotu i konacno su imali i dobar posao i stan, nesto je ipak nedostajalo, a to su deca. Kako Vladimir i Milica kazu, nisu ni bili svesni da im bioloski sat polako otkucava i kada je na kraju Milica konacno zatrudnela, dozivela je pobacaj. Bio je to veliki emotivni sok, sa kojim su se oboje jako tesko nosili, a narocito Milica. Shvatili smo da smo sve ove godine mislili samo na sebe i da je ovo mozda kazna koja nas je stigla.

- Lekari nisu imali odgovor za Milicin pobacaj, a Vladimir i Milica koji su sada vec bili potpuno sigurni i odlucni da zele potomstvo, potpuno su se posvetili ostvarenju tog cilja. Ali, na zalost, godine su prolazile a to im nikako nije polazilo za rukom, dok na kraju nisu poceli da gube i poslednju nadu.

- Igrom slucaja, Milica je naisla na casopis "Lepota i zdravlje", u kome je procitala clanak vezan za "Prirodno lecenje steriliteta kod zena" i Slobodana Tesica, koji je imao dosta uspeha u tome. Culi smo se sa Slobodanom i resli da pokusamo njegovo prirodno lecenje steriliteta kod zena. Procitali smo kako su mnogi parovi, posle njegove terapije, uspeli da zacnu bebu i resili smo da nemamo sta da izgubimo, te da moramo da se cujemo sa njim.

- Uskoro smo se culi i zapoceli sa terapijom prirodnog lecenja sterilteta kod zena, a sastavni deo terapije bio je i neka vrsta psihoterapije, jer je kroz razgovor sa Slobodanom Milici receno da mora da se opusti i da rastereceno udje u ovaj tretman, koji je ovaj put bila jedninstvena terapija, posebno osmiljena za nas. Terapija za prirodno lecenje steriliteta kod zena koju Slobodan standardno prepisuje parovima, sastoji se od cajeva od lekovitih bilja, meda, maticnog mleca i propolisa, u odredjenim kombinacijama.

- Prosli smo kroz tromesecnu terapiju, a vec nakon prvog meseca Milica je ostala u drugom stanju. Njihovoj sreci nije bilo kraja, ali secanje na prethodni pobacaj im je opak stvaralo strah i nelagodu. Zato im je Slobodan dao i fitoterapiju za odrzavanje ploda. Mislica se pridrzavala terapije i na obostranu srecu i zadovoljstvo, trudnaca je prosla bez ikakvih problema.

- Na svet je dosao Vuk, koji je samo ucrvrstio i ojacao njihovu ljubav.

Kategorija: Alternativna medicina Beograd
Podkategorija: Sterilitet Beograd
Objavljeno: 19.10.2020.
Ažurirano: 20.10.2020.
# ID Oglasa: 050169
Website: www.radost-radjanja.com