Dodaj firmu

Slobodan Tešić - lečenje steriliteta prirodnim putem

4.6 | 22 ocena
Član od 2017.

Prirodno lecenje steriliteta je specijalnost fitoterapeuta Slobodana Tesica, a u vom tekstu cemo sa Vama podeliti neka iskustva koja su imali korisnici Slobodanovih usluga.

Ovaj put, svoja iskustva po pitanju prirodnog lecenja steriliteta sa nama dele Smoljani.

- Dobro nam je poznato da moderan nacin zivota stetno utice na nase opste zdravlje, a postedjena nije ni nasa moc reprodukcije. Premalo sna, nezdrava hrana, trka za novcem, stres, sve su ovo uzrocniciloseg opsteg stanja i steriliteta koji se danas sve cesce javlja kod brojnih parova.

- Koliko parova poznajete kojima naizgled nista ne fali, mladi su, zdravi, a po dve i vise godina ne mogu da zacnu potomstvo? Sledeca stanica za ovakve parove su mucne i cesto bezuspecne posetelekarima, razni tretmani i terapije lekovima, koji cesto prave jos vise stete nego koristi.

- Medju takvim parovima je i bracni par Smoljan iz prelepog Kamenara u Boki Kotorskoj. Ovaj mladi par duze od sest godina bezuspesno je pokusavao da osnuje potomstvo, ali to im nikako nije polazilo za rukom.

- Zoran je pomorac koji je veliki deo godine provodio u odsustvu, na plovidbama sirom sveta, a Tanja koja ga je strpljivo cekala, ceznula je za detetom. Sve svoje slobodno vreme i energiju Smoljani su trosili na obilazenje lekara i trazenje leka za sterilitet. Sve sto su zeleli je da konacno postanu roditelji.

- Tokom hormonskih terapija Tanja bukvalno nije mogla da sedi od velikog broja primljenih injekcija, a dijagnostikovano im je vise od jednog uzrocnika steriliteta. Zoran se borio sa oligospermijom, a Tanja je imalo neredovan ciklus, zapusene jajovode, neprohodne kanale.. Oboje su se lecili godinama, ali bezuspeso

- Zoran je u jednom trenutku resio da prekine tu agonije, prestao je da radi na brodu i zaposlio se u blizini kuce. Vise se nisu razdvajali a prestali smo da idemo na terapije. U to vreme, Tanja je igrom slucaja u novinama procitala clanak "Prirodno lecenje steriliteta" i brojna pozitivna iskustva koja su imali mnogi korisnici ovog tretmana.

- Nazvali smo gospodina Slobodana Tesica i krenuli za Beograd. Iako je Slobodan bio voljan da klasicn tromesecnu treapiju posalje vozom i tako im ustedi muke, oni su ipak insistirali da se vide licno. Ne kajemo se zbog ove odluke, jer verujemo da je sam cin razgovora sa Slobodanom bio barem 50% naseg izlecenja, kazuju Smiljani.

- Slobodan nam je dao tromesecnu terapiju i redovno smo se pridrzavali svih dobijenih upustava, a vec nakon mesec dana, Tanja je zatrudnela. Smoljani nisu mogli verovati da ih je Bog konacno pogledao i veoma brzo na svet je dosla Teodora.

- Kako kazuju Smoljani, prirodno lecenje steriliteta je samo deo terapije, buduci da je veliki procenat problema zapravo i psihicke prirode, a posledica stresa. Zahvaljujuci Bogu i Slobodanu, Smoljani su resili da Teodora ne ostane jedinica i uskoru su uz pomoc terapije prirodnog lecenja steriliteta na svet izneli jos 2 kceri, Ivanu i Nataliju.

- Danas su Smoljani ponosni roditelji tri devojcice, Teodore, Ivane i Natalije, a koriste su priliku da svoje prijatelje koje imaju slicnih problema upute na razgovor sa fitoterapeutom Slobodanom Tesicem.

- Smoljani danas tvrde "Tesa je junak, on je za nas sveti covek".

Kategorija: Alternativna medicina Beograd
Podkategorija: Lečenje steriliteta Beograd
Objavljeno: 07.10.2020.
Ažurirano: 08.10.2020.
# ID Oglasa: 049639
Firma: Slobodan Tešić - lečenje steriliteta prirodnim putem
Website: www.radost-radjanja.com
Idi na vrh strane