Stepenice od kovanog gvožđa odisu stilom. Možda u svom domu imate nameštaj izrađen od kovanog gvožđa, i želite da tu celinu upotpunite stepenicama od istog materijala. Na taj način stvarate sjajnu harmoniju oblika i stila.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za STEPENICE OD KOVANOG GVOŽĐA

Beograd

Des Design - Kovano gvožđe
Des Design - Kovano gvožđe

Palilula Pozovi

„Des Design“ se već godinama bavi proizvodnjom unikatnog nameštaja od kovanog gvožđa, kao i kapija, ograda i stepeništa koje se prave u kombinaciji sa kovanim gvožđem, drvetom, staklom....
Pročitaj više

Arte metallum kovačko bravarska radionica
Arte metallum kovačko bravarska radionica
Rade Kondića 15b
Zvezdara Pozovi

Arte metallum je kovačko-bravarska radionica nalazi se na Zvezdari. Bavi se izradom i montažom kapija, ograda i nadstrešniica od kovanog gvožđa, metala i čelika....
Pročitaj više

Milojević kovano gvožđe
Milojević kovano gvožđe
Mlatišumina 21
Vračar Pozovi

Kovano gvožđe Milojević nalazi se na Vračaru. Radionica nameštaja, svećnjaka, kapija, ograda i svih drugih predmeta koji mogu da se naprave od gvožđa po meri i dimenzijama klijenata....
Pročitaj više

Bravarija Vuxa 10
Bravarija Vuxa 10
Bulevar Vojvode Mišića 39
Savski venac

Bilo da želite metalnu galanteriju, urbani mobilijar ili nameštaj, bravarija Vuxa 10 nudi sve od metala po Vašem ili našem projektu. U našem preduzeću možete dobiti kompletnu uslugu: od ideje do realizacije, brzo, profesionalno i kvalitetno...

Bravarija Enkokom
Bravarija Enkokom
Vodovodska 164dj
Čukarica

I uverite se zašto smo najbolji, a mi Vas nećemo izneveriti....

Kovano gvozdje Invar
Kovano gvozdje Invar
Senjska 8b
Zemun

Kovano gvožđe Invar karakteriše visok kvalitet izrade i moderan dizajn, uz izuzetno pristupačan raspon cena. U našoj ponudi proizvoda od kovanog gvožđa očekuju Vas kapije, različite vrste ograda, stepenice, nameštaj koji će na pravi način opl...

Inđija

Cimeša kovano gvožđe
Cimeša kovano gvožđe
Sonje Marinković 107 Pozovi

Bravarska radnja Cimeša postoji više od 30 godina, nalazi se u Inđiji a bavi se visokokvalitetnom i unikatnom izradom kovanih ograda, kovanih kapija, kovanih elemenata...
Pročitaj više

Stepenice od kovanog gvožđa odisu stilom. Možda u svom domu imate nameštaj izrađen od kovanog gvožđa, i želite da tu celinu upotpunite stepenicama od istog materijala. Na taj način stvarate sjajnu harmoniju oblika i stila.

Međutim, i u slučaju da nemate nijedan element urađen od ovog metala, stepenice od kovanog gvožđa mogu predstavljati prelepu zasebnu estetsku celinu.

Stepenice od kovanog gvožđa izrada

Ako ste nekada posetili meditaransko podneblje, onda ste uvideli da je tamo najzastupljeniji nameštaj koji je izrađen od kovanog gvožđa. Razlog je veoma jednostavan – u tim toplim krajevima, veruje se da metal rashlađuje od toplote. Zbog prisutnosti velikog broja elemenata od kovanog gvožđa, prostori opremljeni na taj način poseduju notu otmenosti, prefinjenosti, rustike, sentimentalnosti i bajkovitosti.

Da li ste ikada poželeli da duh mediterana prenesete i u svoj dom? Ukoliko naručite izradu stepenica od kovanog gvožđa, to zaista možete i postići. U rukama veštih majstora, postiže se unikatna lepota, tako da će svaki vaš gost biti iskreno oduševljen, a i vi sami ćete se iznova diviti lepoti tog umetničkog dela.

Prilikom naručivanja posla, sa stručnim timom se dogovarate oko najsitnijih detalja, tako da i oni klijenti koji su veoma zahtevni i sa istančanim ukusom, na kraju budu izuzetno zadovoljni finalnim proizvodom.

Ponekad je potrebno izraditi konstrukciju stepeništa ili samo ogradu, dok montaža može biti na i sa strane stepeništa. Naravno, to sve zavisi od situacije na samom terenu gde se vrši ugradnja.

Kada je reč o rukohvatu, isti takođe možete izabrati sami, a u ponudi se nalaze rukohvati od profilisanog flaha, profilisane cevi, kao i od drveta u željenim profilima...

Stepenice od kovanog gvožđa prodaja

Firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta bave se izradom i prodajom različitih elemenata od kovanog gvožđa, pa tako i stepenica. Na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama, nalaze se svojevrsni katalozi, gde su prikazani projekti koji su već urađeni.

Pronaći ćete različite modele stepenica, pa se možete odlučiti za određeni oblik, ili poželeti kombinaciju elemenata, čime se dobijaju sasvim unikatne stepenice za vaš dom.

Primera radi, postoje stepenice koje poseduju ogradu od kovanog gvožđa, a samo stepenište je opremljeno hrastovim gazištem debljine 40 milimetara. Recimo, stepenište može biti visoko oko tri metra i prečnika od 1,5 metra.

Stručni tim će vam dati rešenje i izraditi nacrt stepeništa. Koliko će se materijala upotrebiti zavisi od dimenzija stepeništa i od dizajna ograde. Izbor modela ograde kao i materijala gazišta zavisi od vaših želja.

Stepenice od kovanog gvožđa cene:

Ako vas je naš tekst zainteresovao, i želeli biste da u svoj dom unesete duh Mediterana, svakako vas interesuju cene stepenica.

Za stepenište od kovanog gvožđa potrebno je izdvojiti od 100 do 150 evra po metru dužnom, što sve zavisi od modela. Cena je prikazana sa ugradnjom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dean Bašić
  21.12.2018 09:40

  Mogu li kod vas kupiti elemente za kovanu ogradu broj 13 i pošto?

  Uros Filipovic
  01.11.2018 12:17

  Za stepenište od kovanog gvožđa potrebno je izdvojiti od 100 do 150 evra po metru dužnom, što sve zavisi od modela.

  Janko Zivanovic
  10.05.2017 09:24

  Kako god da okrenete, ove stepenice trebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Ljubinka Sreckovic
  25.04.2017 10:37

  Koliko mi se samo cini sigurno su ove stepenice nesto sto zaista vredi.

  Petar Jankovic
  12.04.2017 12:03

  Po praviu moraju ove stepenice da se lepo plae. Sve ostalo je samo i nista vise sem gubljenja vremena.

  Nikolina Pantelic
  28.03.2017 12:14

  Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih stepenica je kvalitet veoma vazan. Kad tad on mora da dodje do izrazaja.

  Ivan Stojanovic
  13.03.2017 01:57

  Ja ovakve stepenice nikada ne bih uradila posot me podsecaju na gotiku.

  Jana Stankovic
  22.02.2017 10:50

  Moje licno misljenje je da kako god da okrenete, ovo su posebne stepenice u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.

  Marko Petrovic
  06.02.2017 09:02

  U svakom slucaju je ovo posebna vrsta stepenica. Ako se generalno za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

  Biljana Brankovic
  25.01.2017 08:24

  Fora je samo u tome sto ove stepenice veoma puno kostaju. Sve drugo je ako mene pitate manje vazno.

  Dusan Markovic
  06.01.2017 11:10

  Koliko je meni poznato, kada bi neko video ove resetke, sigurno ne bi trebaod a ostane ravnodusan.