Možda u svom domu imate nameštaj izrađen od kovanog gvožđa, i želite da tu celinu upotpunite stepenicama od istog materijala. Na taj način stvarate sjajnu harmoniju oblika i stila.

 

stepenice od kovanog gvožđa

Međutim, i u slučaju da nemate nijedan element urađen od ovog metala, stepenice od kovanog gvožđa mogu predstavljati prelepu zasebnu estetsku celinu.

Stepenice od kovanog gvožđa izrada

Ako ste nekada posetili meditaransko podneblje, onda ste uvideli da je tamo najzastupljeniji nameštaj koji je izrađen od kovanog gvožđa. Razlog je veoma jednostavan – u tim toplim krajevima, veruje se da metal rashlađuje od toplote. Zbog prisutnosti velikog broja elemenata od kovanog gvožđa, prostori opremljeni na taj način poseduju notu otmenosti, prefinjenosti, rustike, sentimentalnosti i bajkovitosti.

Da li ste ikada poželeli da duh mediterana prenesete i u svoj dom? Ukoliko naručite izradu stepenica od kovanog gvožđa, to zaista možete i postići. U rukama veštih majstora, postiže se unikatna lepota, tako da će svaki vaš gost biti iskreno oduševljen, a i vi sami ćete se iznova diviti lepoti tog umetničkog dela.

Prilikom naručivanja posla, sa stručnim timom se dogovarate oko najsitnijih detalja, tako da i oni klijenti koji su veoma zahtevni i sa istančanim ukusom, na kraju budu izuzetno zadovoljni finalnim proizvodom.

Ponekad je potrebno izraditi konstrukciju stepeništa ili samo ogradu, dok montaža može biti na i sa strane stepeništa. Naravno, to sve zavisi od situacije na samom terenu gde se vrši ugradnja.

Kada je reč o rukohvatu, isti takođe možete izabrati sami, a u ponudi se nalaze rukohvati od profilisanog flaha, profilisane cevi, kao i od drveta u željenim profilima...

Stepenice od kovanog gvožđa prodaja

Firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta bave se izradom i prodajom različitih elemenata od kovanog gvožđa, pa tako i stepenica. Na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama, nalaze se svojevrsni katalozi, gde su prikazani projekti koji su već urađeni.

stepenice od kovanog gvožđa cene

 

Pronaći ćete različite modele stepenica, pa se možete odlučiti za određeni oblik, ili poželeti kombinaciju elemenata, čime se dobijaju sasvim unikatne stepenice za vaš dom.

Primera radi, postoje stepenice koje poseduju ogradu od kovanog gvožđa, a samo stepenište je opremljeno hrastovim gazištem debljine 40 milimetara. Recimo, stepenište može biti visoko oko tri metra i prečnika od 1,5 metra.

Stručni tim će vam dati rešenje i izraditi nacrt stepeništa. Koliko će se materijala upotrebiti zavisi od dimenzija stepeništa i od dizajna ograde. Izbor modela ograde kao i materijala gazišta zavisi od vaših želja.

Stepenice od kovanog gvožđa cene:

Ako vas je naš tekst zainteresovao, i želeli biste da u svoj dom unesete duh Mediterana, svakako vas interesuju cene stepenica.

Za stepenište od kovanog gvožđa potrebno je izdvojiti od 100 do 150 evra po metru dužnom, što sve zavisi od modela. Cena je prikazana sa ugradnjom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stepenice od kovanog gvožđa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

21.12.2018
Dean Bašić

Mogu li kod vas kupiti elemente za kovanu ogradu broj 13 i pošto?

01.11.2018
Uros Filipovic

Za stepenište od kovanog gvožđa potrebno je izdvojiti od 100 do 150 evra po metru dužnom, što sve zavisi od modela.

10.05.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, ove stepenice trebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

25.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini sigurno su ove stepenice nesto sto zaista vredi.

12.04.2017
Petar Jankovic

Po praviu moraju ove stepenice da se lepo plae. Sve ostalo je samo i nista vise sem gubljenja vremena.

28.03.2017
Nikolina Pantelic

Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih stepenica je kvalitet veoma vazan. Kad tad on mora da dodje do izrazaja.

13.03.2017
Ivan Stojanovic

Ja ovakve stepenice nikada ne bih uradila posot me podsecaju na gotiku.

22.02.2017
Jana Stankovic

Moje licno misljenje je da kako god da okrenete, ovo su posebne stepenice u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.

06.02.2017
Marko Petrovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta stepenica. Ako se generalno za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

25.01.2017
Biljana Brankovic

Fora je samo u tome sto ove stepenice veoma puno kostaju. Sve drugo je ako mene pitate manje vazno.

06.01.2017
Dusan Markovic

Koliko je meni poznato, kada bi neko video ove resetke, sigurno ne bi trebaod a ostane ravnodusan.