Dom za stare Zeleni Dom

  • 9
5.00 | 9 ocena

O nama - Dom za stare Zeleni Dom


Dom za stara lica Zeleni Dom je osnovan sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih i profesionalnih usluga koje uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i higijenu, jednostavno sve što će život starijih osoba učiniti lepšim, komfornijim, ispunjenijim. O svim navedenim stvarima brine pažljivo odabran tim stručnjaka koji čine osoblje naše ustanove i to sve u prirodnom okruženju i prijatnoj atmosferi.

Naš dom nalazi se na Visnjickoj Banji u ulici Dragana Lukića 40. Prirodna i mirna lokacija pruža našim stanarima izvanredne uslove za oporavak i prijatan boravak, a istovremeno i pristupačnost gradu.

Dom za stare Zeleni Dom obezbeđuje smeštaj pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica. Našim korisnicima nudimo luksuzan, udoban i bezbedan smeštaj u novom kvalitetno gradjenom objektu, sve to zajedno sa jako pristupačnom cenom i najvišim standardima izdvaja nas i smešta u vrh ponude domova za stara lica u Srbiji.

Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio i najviše standarde dom za stare Zeleni Dom pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe. Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju : domski lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, socijalni radnik, negovateljice, radni terapeut, kuvari, spremačice i domar. Naravno ako postoji potreba uvek smo spremni da angažujemo i ostale specijaliste iz svih oblasti medicine kao i angažovanje frizera, pedikira, manikira .itd. Potrebno je samo da naš korisnik poželi i mi ćemo pozvati naše spoljne saradnike.

Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana pod nadzorom nutricioniste i spremljena od strane profesionalnog kuvara prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika.

Od dana kada korisnik dodje u naš dom specijalno obučeno osoblje ima zadatak da se upozna sa dotadašnjim društvenim životom korisnika, njegovim željama i očekivanjima i da to kasnije što bolje iskoristi kako bi se apsolutno eliminisao osecaj usamljenosti i samoće.

Smeštaj je uredjen po svetskim standardima, sobe su prijatnih i opuštajućih pastelnih boja, takođe su opremljene i tv aparatima, udobnim krevetima i mestom za odlaganje ličnih stvari. Korisnicima su na raspolaganju trpezarija, dnevni boravak kao i lepe, prostrane terase i dvorište.

Adresa: Dragana Lukića 40, Palilula, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2019 05:30
Miroslav Jelenic
Domovi za stare ne moraju da budu tužna mesta, već mesta na kojima se na najbolji način brine o starim osobama... To je slučaj i sa Domom za stare Zeleni Dom, gde smo ostavili našu voljenu baku. Kada god odemo u posetu, onda je zadovoljna, srećna i ne bi se ni vratila kući, jer se u Domu za stare Zeleni Dom oseća sigurno, pošto je pod nadzorom lekara, a ima i svoje društvo.
12.05.2017 10:34
biljana vuckovic
Ako neko zeli da procita nesto o Zelenom Domu, ja imam potrebu da nesto napisem. Naime, posle obilaska preko 20 Domova za stara lica, moja odluka da smestim majku u ovaj Dom pokazala se kao odlican izbor.Majka je bila polupokretna, ali sa lošom procenom i dijagnozom osnovne bolesti. Dom je topao,čist,domaća atmosfera, lepo dvorište i divno osoblje.Higijena je na nivou.Osoblje vodi računa o korisnicima 24 časa.Odnos je porodični i za svaku pohvalu.
05.09.2014 06:40
golic
Postovani Da li imate smestaj vikendom? Hvala,pozdrav
10.08.2012 02:05
Snezana Grozdanovic
Majka je dijabeticar,ide na hemo dijalizu svaki drugi dan a i gangrena je zahvatila desnu nogu,interesuje me da li i takvim bolesnicima pruzate Vasu negu i koja je cena,Hvala.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dom za stare Zeleni Dom
  • dom za stara lica palilula,
  • staracki domovi beograd,
  • Dom za stare ZELENI DOM radno vreme