Lela Dom Plus dom za stare

5.0 | 2 ocena
Ulica: Igora Vasiljeva 2m, Krnjača
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Lela Dom Plus dom za stare
Telefon: 011/
Mobilni: 069/

O nama

DOM ZA STARE LELA DOM PLUS

Dom za stare Lela Dom Plus je licencirani dom koji ispunjava sve uslove za smeštaj odraslih i starijih lica što potvrđuje i Rešenje Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja broj 022-02-00110/2017-19 od dana 26.09.2017. godine.

Na samo 10 minuta od centra Beograda, okružen prelepom prirodom i zelenilom sa jedne strane i Dunavom sa druge strane, naš dom pruža idealne uslove za boravak, smeštaj i kvalitetnu medicinsku negu, po pristupačnim cenama.

Kapacitet doma Lela Dom Plus je 23 korisnika, što garantuje da se svi naši korisnici osećaju prijatno i udobno kao kod kuće. Sve to doprinosi pravoj porodičnoj i domaćinskoj atmosferi, uz maksimalnu pažnju koju naše profesionalno osoblje posvećuje svakom stanaru ponaosob.

Smeštaj korisnika doma Lela Dom Plus organizovan je u sobama različitih struktura: jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Sobe poseduju sopstveno kupatilo i ispunjavaju sve neophodne standarde za smeštaj odraslih i starijih lica.

O zdravstvenom stanju korisnika 24 časa dnevno brine stručni medicinski tim koji čine: lekar opšte prakse, negovateljice, medicinski tehničari i socijalni radnik. Po potrebi, nudimo mogućnost organizovanja specijalističkih pregleda, kao i prevoz korisnika do našeg doma u Krnjači.

Dom za stare Lela Dom Plus svojim korisnicima obezbeđuje izbalansiranu ishranu koja je prilagođena njihovom zdravstvenom stanju. Svakodnevno se spremaju tri glavna obroka (doručak, ručak i večera), kao i dve užine (voće i kolač).

Naročitu pažnju u našem radu posvećujemo društvenom životu korisnika, trudeći se da im kroz raznovrsne sadržaje i aktivnosti kreativno ispunimo dan. Zahvaljujući prelepom dvorištu, naši stanari svakodnevno mogu da borave na svežem vazduhu ili da uživaju na terasama sa kojih se pruža prelep pogled na Dunav.

Posetite dom za stare Lela Dom Plus i uverite se u toplu, kućnu, porodičnu atmosferu i ljubazno osoblje. DOĐITE DA BUDEMO VAŠA DRUGA PORODICA!

Radno vreme: 00-24h

domplus@gmail.com

Pratite nas putem Facebook-a:

Dom za stare Lela Dom Plus, Igora Vasiljeva 2m, Krnjača, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Dom za stare Siguran Život, Pančevački put 148, Krnjača, Borča, Beograd
  Dom za stara lica Medikalija, Save Kovacevica 4b, II deo, Krnjača, Borča, Beograd
  Dom za stare Elizabeta, Četvrte Flavijeve Legije 16, Višnjica, Palilula, Beograd
  Dom za smestaj starih osoba Kruna, Svetog Nikole 43, Zvezdara, Zvezdara, Beograd
  Dom Sveti Trifun Dorcol, Knićaninova 12, Stari grad, Beograd
  NADA dom za smeštaj odraslih i starijih osoba, Put za Crvenku, drugi prilaz br. 15, Borča, Beograd
  Dom za stara lica vila Sveti Nikola, Antiohijska 24a, Palilula, Beograd
  Dom za stare Mojsilović Plus, Todora Manojlovića 3, Višnjička banja, Palilula, Beograd
  Royal dom za stara lica, Igora Vasiljeva 32, Krnjača, Palilula, Beograd
  Olga dom za stara lica, Veletinska 5d (Kotež), Palilula, Beograd