O nama - KUĆA DOBRE NADE


Kuće dobre nade osnovana je sa idejom i ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama.

Samim dolaskom kod nas postajete član naše porodice i mi se brinemo o Vama ko o našim roditeljima.

Dom za stara lica Kuća dobre nade Vam nudi 24-časovni nadzor, negu i lečenje starih lica, u saradnji sa stručnim osobljem:

 • · Lekar specijalista
 • · Fizioterapeut
 • · Medicinski tehničar (24časa)
 • · Bolničari i pomoćno osoblje

Opsirnije o nama na sajtu: www.kucadobrenade.com

Na raspolaganju su Vam: dvokrevetna, trokrevetna soba i intenzivna nega kupatila,kao i dnevni prostori, trpezarije i kuhinja.

MEDICINSKE USLUGE

Dom za stare Kuća dobre nade kao veoma važan deo naše ponude izdvaja pružanje medicinskih usluga. Medicinska nega i pomoć je svakodnevno na raspolaganju svim našim stanarima. Stručno i specijalizovano osoblje 24h brine o Vašem zdravlju, vodeći pri tom računa ne samo o vitalnim funkcijama, već i o ishrani, negi, higijeni, psihičkom stanju i raspoloženju.

O vašem zdravlju brine domski lekar, koji po potrebi poziva lekare konsultante različitih specijalnosti. Redovno se prate sve vitalne funkcije: krvni pritisak, telesna temperatura, nivo šećera u krvi, prati se unos lekova, a po potrbi se rade i rutinske i složene laboratorijske analize.

Uz konsultaciju sa lekarima, naše medicinske sestre i negovateljice pružaju kompletne medicinske usluge.

U slučaju naglih ili težih pogoršanja zdravstvenog stanja naših stanara, pozivamo hitnu pomoć ili organizujemo prevoz do iste.

Polupokretnim i nepokretnim osobama nudimo kompletnu medicinsku negu, psihološku podršku, pažnju i animaciju, primerenu ishranu i ličnu higijenu kao i 24-časovni nadzor.

ISHRANA

Ishrana je pod stalnim nadzorom i kontrolom stručnog lica, nutricioniste, uz redovna tri obroka pripremamo i dve užine. Za korisnike čija dijagnoza i zdravstveno stanje to zahteva pripremaju se posebni obroci organizovani pod posebnim režimom.

Opsirnije o ishrani u nasem domu pogledajte na sajtu.

NEGA I HIGIJENA

Korisnicima doma su na raspolaganju usluge frizera, kao i pedikira i manikira.

Na odeljenju intenzivne nege posebna pažnja posvećena je polupokretnim i nepokretnim osobama.

Kao preventivu, radi sprečavanja posledica dugotrajnog ležanja korisnicima se menja položaj u krevetu svaka 2 sata.

SMEŠTAJ

Dom raspolaže sa 7 soba različitih struktura. Sobe za stare su: dvokrevetne i trokrevetne sa puno dnevnog svetla, klimatizovane, sa TV aparatom, urađene u pastelnim bojama.

Prostor za negu bolesnih nalazi se na posebnom spratu opremljen ortopedskim krevetima i potrebnim aparatima za medicinsku negu.

Kupatila su prilagođena pokretnim i nepokretnim korisnicima, svim članovima naše kuće.


Za povratak na pocetnu stranu kliknite na " Domovi za stara lica "

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2019 05:23
Marko Miljanovic
Domovi za stare su veoma važni celoj porodici a ne samo osobi koja će tamo biti smeštena. Razlog je što želimo da naše bake ili deke imaju samo najbolje. Zbog toga je naš izbor bio Dom za stare Kuća dobre nade Lux. Svima bismo preporučili njihove usluge, jer su stara lica zbrinuta kako zaslužuju i imaju odličan tretman.
20.06.2016 12:32
Goran Sarenac
Dom za stara lica Kuca dobre nade vam nudi nadzor non stop,negu i lecenje starih lica,u saradnji sa strucnim osobljem.Usluge prizaju lekar specijalista,fizioterapeut,medicinski tehnicar,bolnicari i pomocno osoblje.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dom za stare Kuća dobre nade
 • Dom za stare Kuca dobre nade Beograd,
 • nega i smestaj starih,
 • Kuca Dobre Nade,
 • medicinske usluge,
 • smestaj,
 • briga o starim licima,
 • Dom za stare Kuca dobre nade radno vreme