Dom za stare Elizabeta

5.0 | 13 ocena
Ulica: Četvrte Flavijeve Legije 16, Višnjica
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Dom za stare Elizabeta
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.elizabeta.rs

O nama

Dugogodišnje iskustvo, stručnost, vrhunska nega, druženje, topla reč i osmeh!

Dom za stara lica i negu bolesnih Elizabeta nalazi se u naselju Višnjica u Beogradu, opština Palilula, 30m od same obale Dunava, na mirnoj i spokojnoj lokaciji, a svega 6 km od samog centra grada. U blizini doma je okretnica gradskih autobusa 32 (Vukov Spomenik - Višnjica) i 32E (Trg Republike - Višnjica). Prostire se na oko 1500m². Sastoji se od 26 apartmana i to od jednokrevetnih pa do četvorokrevetnih, moderno opremljenim vrhunskim bolničkim krevetima, klima uređajem, LCD televizorima, visokofunkcionalnim kupatilima prilagođenim osobama sa invaliditetima, nepokretnim osobama kao i ljudima sa specijalnim zahtevima u smislu nege.

NAŠA VIZIJA

Cilj nam je da zauzmemo lidersku poziciju na polju pružanja usluga u smeštaju i nezi starih i bolesnih osoba sa težnjom promene svesti ljudi po pitanju domskog zbrinjavanja, isticanju njegovih prednosti kao i prevazilaženju mogućih predrasuda ili osećaja odbačenosti…

Da dom za stare i negu bolesnih ELIZABETA u najkraćem mogućem vremenskom periodu postane lider u svojoj oblasti delovanja.

SMEŠTAJ


Dom raspolaže sa 26 ekskluzivno opremljenih soba. Na raspolaganju su Vam dve sobe u prizemlju kao i osam soba na svakom od tri sprata (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne) od kojih svaka soba ima zasebno kupatilo, nezavisnu terasu, aircondition, roletne, interfon vezu sa sestrinskom sobom kao i telefon (lokal), LCD televizor, noćno svetlo iznad svakog kreveta, pomoćnih elemenata i drugih pratećih stvari.

Raspolažemo sa preko 40 specijalnih profesionalnih ELEKTRIČINIH BOLNIČKIH KREVETA veoma pogodnih za polupokretna ili nepokretna lica. Većina kreveta opremljena je ANTIDEKUBITNIM DUŠECIMA. Objekat poseduje veliki višenamenski LIFT. Sobe su maksimalno termički izolovane, a prozori i vrata su od PVC materijala. Vrata soba i kupatila, koja su prilagođena za upotrebu teško pokretnim korisnicima, su odgovarajuće širine za nesmetani prolazak INVALIDSKIH KOLICA što dodatno olakšava nepostojanje pragova.OKOLINA

Veliki broj soba ima prelep pogled na DUNAV. Velika sala za ručavanje i dnevni boravak je veoma komforna prostorija opremljena i nameštena tako da u njoj svi korisnici mogu provoditi slobodno vreme. U prelepom dvorištu ispunjenom zelenilom, baštom i stazama za šetnju izdvajaju se letnjikovci koji su idelno mesto za druženje korisnika uz boravak na svežem vazduhu u prijatnom i mirnom prirodnom ambijentu naselja Višnjica.

Ceo plac je ograđen i popunjem zelenilom, a kompletan dvorišni deo kao i hodnici, stepenište, trpezarija, dnevni boravak i sobe sa zavisnim korisnicima pokriveno je sa 29 nadzornih video kamera te je bezbednost korisnika na visokom nivou.
MEDICINSKA POMOĆ

O našim korisnicima svakodnevno brine naš stručni tim (LEKAR, GLAVNA SESTRA I SOCIJALNI RADNIK), u saradnji sa medicinskim sestrama i negovateljicama, fizioterapeutom i radnim terapeutom. Osim uobičajnih svakodnevnih medicinskih usluga kao sto su kontrola telesne temperature, pritiska, šećera u krvi, davanje injekcija, terapija infuzijom i drugo…….

Dom za stare ELIZABETA periodično svojim korisnicima obezbeđuje EKG pregled i kompletnu biohemijsku analizu, a po potrebi i druge vrste pregleda i dijagnostike.
Vršimo i konsultacije sa lekarima različitih specijalnosti. Naša ustanova ima potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji s državnom HITNOM POMOĆI koja nam je na raspolaganju 24h dnevno.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Darko Milovanovic
  06.06.2019 05:24

  Dom za stare Elizabeta je mesto gde smo ostavili našeg dragog deku da o njemu brine tim lekara, i ostalih stručnjaka, kako bi mu starost što lakše pala. Mnoge aktivnosti koje se tamo organizuju, i druženja, čine domove za stare mestima na kojima naši najdraži zapravo žele da budu, a sa druge strane, porodica je zadovoljna jer zna da je učinila pravu stvar.

  Ana
  01.09.2014 11:17

  Postovanje. Moja majka ima 74godine i parkinsonovu bolest. Zanima me smestaj u Vasem domu, koji su uslovi i cena. Hvala, Ana

  Mirjana pešić
  27.03.2014 01:38

  Molim cene za jednokreventne i drvokrevetne sobe i sta je sve ukljuceno u cenu.

  Svetlana Karic
  08.09.2013 04:54

  Visa medicinska sestra,sa radnim iskustvom hospitalizovanih bolesnika,patronazne sluzbe,trazi honorarni posao ,cetvrtak18h -ponedeljak10h.Smene nisu bitne,moze 12h,24h,ili prema vasoj potrebi.Ukoliko vam treba medicinska sestra po pozivu mozete me kontaktirati. Moguc je svaki korektan dogovor.O Vasoj ustanovi sam cula sve naj,naj. Pozdrav Setlana

  gordana
  08.07.2013 04:09

  vrlo interesantno?! sve informacije, osim, nema cene!? mi iz inostranstva ne mozemo , bas, da vas dobijemo telefonom.

  Snezana
  01.09.2011 08:37

  ima li dom za stare nepokretna lica u smederevu

  Firme u blizini

  Dom za stare Siguran Život, Pančevački put 148, Krnjača, Borča, Beograd
  Dom za smestaj i negu starih lica Konak, Trzicka 6, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Jeladom - ustanova socijalne zaštite za stara lica, Mihajla Bulgakova 38, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Dom za smestaj starih osoba Kruna, Svetog Nikole 43, Zvezdara, Zvezdara, Beograd
  Lela Dom Plus dom za stare, Igora Vasiljeva 2m, Krnjača, Palilula, Beograd
  Dom za stara lica vila Sveti Nikola, Antiohijska 24a, Palilula, Beograd
  Dom za stare Mojsilović Plus, Todora Manojlovića 3, Višnjička banja, Palilula, Beograd
  Dom za stare Jakovljević, Ljubiše Miodragovića 7c, Zvezdara, Beograd
  Royal dom za stara lica, Igora Vasiljeva 32, Krnjača, Palilula, Beograd
  Zvezdara Lux dom za stara lica, Smederevski put 2a, Zvezdara, Beograd