Dom za stare Elizabeta

  • 10
5.00 | 12 ocena

Dom za stare Elizabeta


Dugogodišnje iskustvo, stručnost, vrhunska nega, druženje, topla reč i osmeh!

Dom za stara lica i negu bolesnih Elizabeta nalazi se u naselju Višnjica u Beogradu, opština Palilula, 30m od same obale Dunava, na mirnoj i spokojnoj lokaciji, a svega 6 km od samog centra grada. U blizini doma je okretnica gradskih autobusa 32 (Vukov Spomenik - Višnjica) i 32E (Trg Republike - Višnjica). Prostire se na oko 1500m². Sastoji se od 26 apartmana i to od jednokrevetnih pa do četvorokrevetnih, moderno opremljenim vrhunskim bolničkim krevetima, klima uređajem, LCD televizorima, visokofunkcionalnim kupatilima prilagođenim osobama sa invaliditetima, nepokretnim osobama kao i ljudima sa specijalnim zahtevima u smislu nege.

NAŠA VIZIJA
Cilj nam je da zauzmemo lidersku poziciju na polju pružanja usluga u smeštaju i nezi starih i bolesnih osoba sa težnjom promene svesti ljudi po pitanju domskog zbrinjavanja, isticanju njegovih prednosti kao i prevazilaženju mogućih predrasuda ili osećaja odbačenosti…

Da dom za stare i negu bolesnih ELIZABETA u najkraćem mogućem vremenskom periodu postane lider u svojoj oblasti delovanja.
SMEŠTAJ


Dom raspolaže sa 26 ekskluzivno opremljenih soba. Na raspolaganju su Vam dve sobe u prizemlju kao i osam soba na svakom od tri sprata (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne) od kojih svaka soba ima zasebno kupatilo, nezavisnu terasu, aircondition, roletne, interfon vezu sa sestrinskom sobom kao i telefon (lokal), LCD televizor, noćno svetlo iznad svakog kreveta, pomoćnih elemenata i drugih pratećih stvari.

Raspolažemo sa preko 40 specijalnih profesionalnih ELEKTRIČINIH BOLNIČKIH KREVETA veoma pogodnih za polupokretna ili nepokretna lica. Većina kreveta opremljena je ANTIDEKUBITNIM DUŠECIMA. Objekat poseduje veliki višenamenski LIFT. Sobe su maksimalno termički izolovane, a prozori i vrata su od PVC materijala. Vrata soba i kupatila, koja su prilagođena za upotrebu teško pokretnim korisnicima, su odgovarajuće širine za nesmetani prolazak INVALIDSKIH KOLICA što dodatno olakšava nepostojanje pragova.OKOLINA

Veliki broj soba ima prelep pogled na DUNAV. Velika sala za ručavanje i dnevni boravak je veoma komforna prostorija opremljena i nameštena tako da u njoj svi korisnici mogu provoditi slobodno vreme. U prelepom dvorištu ispunjenom zelenilom, baštom i stazama za šetnju izdvajaju se letnjikovci koji su idelno mesto za druženje korisnika uz boravak na svežem vazduhu u prijatnom i mirnom prirodnom ambijentu naselja Višnjica.

Ceo plac je ograđen i popunjem zelenilom, a kompletan dvorišni deo kao i hodnici ,stepenište, trpezarija, dnevni boravak i sobe sa zavisnim korisnicima pokriveno je sa 29 nadzornih video kamera te je bezbednost korisnika na visokom nivou.
MEDICINSKA POMOĆ

O našim korisnicima svakodnevno brine naš stručni tim (LEKAR, GLAVNA SESTRA I SOCIJALNI RADNIK), u saradnji sa medicinskim sestrama i negovateljicama, fizioterapeutom i radnim terapeutom. Osim uobičajnih svakodnevnih medicinskih usluga kao sto su kontrola telesne temperature, pritiska, šećera u krvi, davanje injekcija, terapija infuzijom i drugo…….

Dom za stare ELIZABETA periodično svojim korisnicima obezbeđuje EKG pregled i kompletnu biohemijsku analizu, a po potrebi i druge vrste pregleda i dijagnostike.
Vršimo i konsultacije sa lekarima različitih specijalnosti. Naša ustanova ima potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji s državnom HITNOM POMOĆI koja nam je na raspolaganju 24h dnevno.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2019 05:24
Darko Milovanovic

Dom za stare Elizabeta je mesto gde smo ostavili našeg dragog deku da o njemu brine tim lekara, i ostalih stručnjaka, kako bi mu starost što lakše pala. Mnoge aktivnosti koje se tamo organizuju, i druženja, čine domove za stare mestima na kojima naši najdraži zapravo žele da budu, a sa druge strane, porodica je zadovoljna jer zna da je učinila pravu stvar.

01.09.2014 11:17
Ana

Postovanje. Moja majka ima 74godine i parkinsonovu bolest. Zanima me smestaj u Vasem domu, koji su uslovi i cena. Hvala, Ana

27.03.2014 01:38
Mirjana pešić

Molim cene za jednokreventne i drvokrevetne sobe i sta je sve ukljuceno u cenu.

08.09.2013 04:54
Svetlana Karic

Visa medicinska sestra,sa radnim iskustvom hospitalizovanih bolesnika,patronazne sluzbe,trazi honorarni posao ,cetvrtak18h -ponedeljak10h.Smene nisu bitne,moze 12h,24h,ili prema vasoj potrebi.Ukoliko vam treba medicinska sestra po pozivu mozete me kontaktirati. Moguc je svaki korektan dogovor.O Vasoj ustanovi sam cula sve naj,naj. Pozdrav Setlana

08.07.2013 04:09
gordana

vrlo interesantno?! sve informacije, osim, nema cene!? mi iz inostranstva ne mozemo , bas, da vas dobijemo telefonom.

01.09.2011 08:37
Snezana

ima li dom za stare nepokretna lica u smederevu

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dom za stare Elizabeta
  • dom za stare visnjica,
  • dom za stara lica visnjica,
  • dom za stara lica palilula,
  • nega starih i bolesnih