Dom Dedinje

5.0 | 11 ocena
Ulica: Čakorska 1
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Dom Dedinje
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.domzastarededinje.com

O nama

Dom Dedinje

Dom Dedinje nalazi se u ulici Čakorska 1 na Dedinju. Budići da je smešten u najlepšem grada naš dom omogućava porodicama naših koristinka da iste posećuju u toku dana. Naš dom za smeštaj i negu starih lica, obezbediće Vama dragim osobama trećeg doba najviši vid pažnje, lekarskog nadzora i nege u vrlo često teškom životnom dobu.

Dom Dedinje stvoren je za željom da se starijim licima pruži neophodna podrška i pomoć u svakodnevnim izazovima, kako bi se kvalitet njihovog života podigao na viši nivo. Nastojimo da starim, bolesnim i nemoćnim licima pružimo adekvatnu negu i olakšamo im predstojeće dane.

Po dolasku u naš dom, postaćete član jedne velike porodice, u kojoj se o Vama brinemo kao i našim roditeljima. Potrebno je mnogo ljubavi i razumevanja kako bi se starijim licima, pružila neophodna nega i pomoć, a mi smo ponosni na to da svakom našem novom članu porodice možemo to da pružimo.

Sam objekat doma za stare "Dedinje spada u lux kategoriju i na jedninstven način oživljava duh, tradiciju i lepote starih vremena. Želeli smo da pre svega stvorimo prijatno mesto za boravak i smeštaj starih lica, koje će im obezbediti sve uslove i komfor na kakav su navikli u svom domu.

Kapacitet doma za stare "Dedinje" obuhvata 39 ležajeva raspoređenih u:

- jednokrevetnim sobama

- dvokrevetnim sobama

- četvorokrevetnim sobama

Naš dom poseduje:

- polu intenzivnu negu za smeštaj i negu bolesnih lica

- dobro opremljenu kuhinju u kojoj se priprema 5 obroka dnevno (3 glavna)

- zajednički dnevni boravak na svakom spratu

- prostrano dvorište sa letnjom kuhinjim, voćnjakom i cvetnom baštom

- vrt sa letnjikovcem u kom se mogu organizovati različiti događaji uz roštilj

Boravak i smeštaj u našem domu podrazumeva:

- 24-časovnu negu medicinskog osoblja.

- lečenje u saradnji sa stručnim osobljem (lekarima specijalistima, fizioterapeutima, medicinskim tehnicarima i negovateljicama i pomocnim osobljem)

- obavljanje lične higijene, dva puta dnevno

- pet obroka u toku dana

Medicinske usluge:

- merenje krvnog pritiska

- merenje telesne temeprature

- praćenje nivoa šećera u krvi

- praćenje unosa leova

- rutinske i složene laboratorijske analize

Osobama koje su polupokretne i nepokretne obezbeđujemo kompletnu medicinsku negu i stalni lekarski nadzor. Jedan deo doma poluintenzivne nege opremljen je bolničkim krevetima i monitorima za praćenje zdravstvenog stanja korisnika.

Redovna mesečna nega podrazumeva:

- ličnu hgijenu

- frizerske usluge

- pedikir i manikir

- masažu

Kontakt telefoni:

011/409 46 39

064/0003 888

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:

www.domzastarededinje.com

Vrhunska nega i smeštaj starih lica.

Briga o starim licima na najvišem nivou.

Celodnevni lekarski nadzor.

Dom Dedinje, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Mirjana Vukovic
  06.06.2019 05:28

  Dom Dedinje spada među najbolje domove za stare i mi, kao porodica, svima bismo predložili da tamo smeste svoje najmilije, koji ne mogu sami da se brinu o sebi ili im je potreban nadzor lekara 24 časa u toku dana. Nećete se pokajati, i kao i mi, i vi ćete znati da ste doneli pravu odluku, koja je, pre svega, u interesu najstarijih članova vaše porodice. Sve preporuke za Dom Dedinje! I hvala na svemu!

  Milica Simic
  10.01.2017 07:02

  Postovani,da li bi ste primili zensku osobu staru 71 godinu iz republike Srpske i da li bi ste nam rakli kolika je cena za jednokrevetni,a koliko za dvokrevetni smestaj?Unapred hvala.

  golic
  05.09.2014 06:32

  Postovani, Da li primate na smestaj samo vikendom i koja je cena. U pitanju je baka u kolicima koja ne moze da se brine sama o sebi,ali ne pravi nikakve probleme. Interesuje me vikend 03-05.10.2014. Unapred hvala na odgovoru. Srdacan pozdrav

  Milena Marjanovic
  24.05.2014 12:09

  Vaš dom mi je preporučio hirurg Drašković iz Gradske bolnice koji je tu smestio premestio oca sa psihogerijatrije u Lazi L. Savetovao mi je da i ja moju majku, inače lekarku,koja je trenutno u Lazi L. tu smestim. Ona ima 76 godina, komunikativna je, dementna donekle i depresivna, ali funkcioniše, hoda, sama se hrani, kupa uz pomoć nije bolesna ni od čega drugog, pije lekove tipa antidepresiva, sedativa, za pritisak... Došla bih sa sestrom sledeće sedmice da pogledamo vaš dom. Molim da me obavestite o vašim mogućnostima i ceni. Moja majka je do sada bila u na psihogerijatriji u "Lazi" u dvokrevetnoj sobi što joj odgovara, jer ne voli da bude sama. Unapred zahvaljujem kćerka Milena

  Snezana Grozdanovic
  10.08.2012 01:53

  Majka je dijabeticar,ide na hemo dijalizu a i gangrena je zahvatila desnu nogu da li i takvim bolesnicima pruzate negu i koja je cena.Hvala.

  biljana janjic
  18.03.2012 10:26

  dali je ograniceno godiste starusti za prijem u vas dom, ili je zamo vazno da je penzioner kome treba nega a pokretan je i nije dementan.konkretno radi se o meni imam 49godina operisana devet puta pokretna ali zelim da imam negu koju kod kuce nemam!!!!!!!!!!! naravno interesujeme cena i ako mogu da postanem vas korisnik da li imate jednokrevetne sobe sa kupatilom

  Gordana Zivkovic
  13.02.2012 08:59

  Molim Vas da me obavestite da li imate slobodnih mesta - soba - za moju majku Nadezdu Milinkovickoja ima 78 godina i koja je skoro izasla iz bolnice, treba negu i mozda neku lekarsku pomoc.. Uz ovu informaciju molim Vas da ukljucite cenu. Unapred zahvalna, Cerka, Gordana

  Firme u blizini

  Dom za smestaj starih osoba Kruna, Svetog Nikole 43, Zvezdara, Zvezdara, Beograd
  Bg Dom 56 Dom za stare, Jovana Popovica 13, Vozdovac, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Nina Plus, Vojvode Vlahovića 6, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Medmaris, , Voždovac, Beograd
  Dom Sveti Trifun Dorcol, Knićaninova 12, Stari grad, Beograd
  Livenega gerontološki centar, Deli Radivoja 29, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Plavi horizonti, Velisava Vulovića 47, Dedinje, Savski venac, Beograd
  Senjački kutak dom za stare, Kablarska 14, Savski venac, Beograd
  Viva Flora dom za negu starih lica, Branka Bulata 10, Voždovac, Beograd
  Dom Vožd dom za stara lica, Vojvode Stepe 118, Voždovac, Beograd