Dom za stare Aledra

 • 6
0.00 | 0 ocena

O nama - DOM ZA STARE ALEDRA


Dom za stare Aledra je novootvoreni dom za stara lica i nalazi se u ulici Prištinska, broj 16, u naselju Cerak, na teritoriji opštine Čukarica. Ukoliko Vam je potreban smeštaj za Vaše najmilije u prijatnoj, mirnoj i domaćoj atmosferi, bez saobraćajne gužve i buke, dom za stare Aledra je prava adresa za Vas. Naše stručno i profesionalno osoblje, spremno je da 24 časa dnevno pruži svu neophodnu negu i pomoć Vašim najmilijima.

Zgrada u kojoj se nalazi Dom za stara lica Aledra potpuno je renovirana i prilagođena potrebama korisnika, a naš dom ima kapacitet do 21 osobe, što omogućava prijatniji boravak, u pravoj domaćoj atmosferi. Svim našim korisnicima na raspolganju su prostrane jednokrevetne i trokrevetne sobe, koje poseduju potpuno nov nameštaj, kvalitetne dušeke za spavanje i dobru ventilaciju. U svim sobama postoji grejanje, koje je dostupno tokom cele grejne sezone, čime se obezbeđuje ugodan boravak i prijatna atmosfera.

Svim korisnicima doma za stara lica Aledra na raspolaganju su nova kupatila, uređena po svim neophodnim standardima, čime se olakšava pristup i korišćenje manje pokretnim ili nepokretnim osobama, uz svu pomoć našeg stručnog i ljubaznog osoblja. Dom je kompletno opremljen funkcionalnim nameštajem, poseduje trpezariju, recepciju, kao i dnevni boravak u kome korisnici mogu da provode svoje slobodno vreme uz kablovsku televiziju na velikom ekranu i internet u slučaju potrebe za komunikaciju sa decom i rođacima u inostranstvu. Tokom letnjeg perioda našim korisnicima na raspolaganju je prostrano dvorište, u kome mogu uživati u druženju sa prijateljima i posetiocima.

Dom za stare Aledra svojim korisnicima pruža širok spektar usluga za prijatan boravak i oporavak, koje su u potpunosti prilagođene zdravstvenom stanju korisnika. Medicinska nega starih i bolesnih obavlja se od strane visoko stručnog osoblja i podrazumeva terapiju, pregled lekara, primanje infuzije i dvadesetčetvoročasovni nadzor medicinskih tehničara. U medicinske usluge našeg doma ubrajamo:

 • -Kontrolu krvnog pritiska
 • -Merenje šećera u krvi
 • -Redovno davanje propisanih terapija
 • -Pregled lekara opšte prakse
 • -Intravensku i oralnu terapiju
 • -Obradu dekubitnih rana
 • -Usluge fizioterapeuta po zahtevu
 • -Proveru vitalnih funkcija
 • -Mogućnost prevoza sanitetskim vozilom prilikom prijema


Ishrana korisnika doma za stare Aledra prilagođena je njihovim individualnim potrebama, u skladu sa zdravstvenim stanjem. U skladu sa godinama, zdravstvenim stanjem i dnevnim aktivnostima, našim korisnicima su dostupna 3 obroka i 2 užine, sa tačno proračunatim kalorijskim vrednostima.

Naše stručno i profesionalno osoblje svakodnevno vrši proveru lične higijene korisnika doma i po potrebi pruža usluge frizera, manikira i pedikira svim korisnicima koji nisu u mogućnosti da sami održavaju ličnu higijenu na nivou koji bi želeli. Svim našim korisnicima na raspolaganju je socijalni radnik sa kojim mogu razgovarati o svojim potrebama, problemima i drugim pitanjima koja se tiču socijalne zaštite.

Kako bi boravak naših korisnika bio što udobniji i komforniji, sve prostorije u domu za stare Aledra redovno se održavaju u cilju obezebđivanja maksimalno dobrih uslova, kao i očuvanja i poboljšanja zdravstvenog stanja naših korisnika. U neposrednoj blizini doma za stara lica Aledra, nalazi se i dom zdravlja Žarkovo, kao i veliki broj autobuskih linija kojima se brzo stiže do centra grada.

Na teritoriji Beograda postoje brojni starački domovi, ali glavni razlog zbog čega treba da se opredelite za dom za stare Aledra je činjenica da mi sve naše članove pazimo podjednako i sa poštovanjem, obezbeđujući im na taj način miran i prijatan boravak. Pošto potpuno razumemo probleme i poteškoće sa kojima se najstariji članovi Vaše porodice mogu suočiti, smatramo da su domovi za stara lica najbolje mesto na kome mogu dobiti profesionalnu i svu neophodnu negu i pažnju, kako bi uživali u trećem dobu.

Radno vreme:
Svakim danom od 00-24h

Sve dodatne informacije o našim uslugama, možete dobiti na telefone ili e-mail:
Tel: 011/ 236 33 58
Mob: 063/370 704, 063/ 337 035


E-mail: office@domzastarealedra.rs

Posetite i naš sajt: www.domzastarealedra.rs

Dom za stare Aledra, Prištinska 16, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2019 05:35
Stevan Stojiljkovic

Dom za stare Aledra je kuća našeg deke, koji se ne bi vratio svojoj kući jer mu je tamo zaista lepo. Lekari brinu o njegovom stanju, redovno radi vežbe (pošto mu je kičma propala), prima terapiju, sestre i tehničari su ljubazni... Domovi za stare su prava odluka ako ste porodica koja nije kod kuće i ne može da se posveti starijim članovima koji ne mogu sami da brinu o sebi.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dom za stare Aledra
 • Dom za stare Aledra