Dom za stara lica Katarina

  • ?
5.00 | 11 ocena

Iskustva i preporuke posetilaca

11.02.2020 04:17
Neregistrovan korisnik

Dom za stara lica Katarina je dom sa porodičnom atmosferom koja prija korisnicima kao i njihovim bližnjima. Svi su izuzetno profesionalni, ljubazni i stručni, počev od vlasnice, socijalne radnice, lekarke interne medicine, medicinskih sestara i negovateljica. Moja majka u domu ima svu potrebnu 24 casovnu negu, lekarski nadzor, ukusne i redovne obroke i ostalo što mi negujući je u kućnim uslovima nismo mogli da joj pružimo. Zahvalna sam svima u domu na brizi i zalaganju za moju majku i toplo preporučujem dom za smeštaj starih lica Katarina.

Aleksandra Obadovic

06.06.2019 05:31
Snezana Milosavljevic

Dom za stara lica Katarina je mesto gde sam smestila svoju majku. To je iz razloga što sam htela najbolje za nju - lekare, tehničare, prostor za šetnju, dnevni boravak... Sve sam to dobila u Domu za stara lica Katarina, tako da svima preporučujem njihove usluge, nećete se pokajati nijednog trenutka.

12.10.2014 01:56
Dragoslav

Zahvaljujem se celokupnom osoblju doma na nesebicnu i profesionalnu negu moje majke do poslednjeg casa. Posebno bih se zahvalio Vlasnicima doma a narocito sestra Mili. Porodica Zekovic

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dom za stara lica Katarina
  • Dom za stara lica Katarina