Dodaj firmu

Dom za stara lica Katarina

5.0 | 11 ocena
Član 10 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Neregistrovan korisnik
11.02.2020 04:17

Dom za stara lica Katarina je dom sa porodičnom atmosferom koja prija korisnicima kao i njihovim bližnjima. Svi su izuzetno profesionalni, ljubazni i stručni, počev od vlasnice, socijalne radnice, lekarke interne medicine, medicinskih sestara i negovateljica. Moja majka u domu ima svu potrebnu 24 casovnu negu, lekarski nadzor, ukusne i redovne obroke i ostalo što mi negujući je u kućnim uslovima nismo mogli da joj pružimo. Zahvalna sam svima u domu na brizi i zalaganju za moju majku i toplo preporučujem dom za smeštaj starih lica Katarina.

Aleksandra Obadovic

Dom za stara lica Katarina
Snezana Milosavljevic
06.06.2019 05:31

Dom za stara lica Katarina je mesto gde sam smestila svoju majku. To je iz razloga što sam htela najbolje za nju - lekare, tehničare, prostor za šetnju, dnevni boravak... Sve sam to dobila u Domu za stara lica Katarina, tako da svima preporučujem njihove usluge, nećete se pokajati nijednog trenutka.

Dom za stara lica Katarina
Dragoslav
12.10.2014 01:56

Zahvaljujem se celokupnom osoblju doma na nesebicnu i profesionalnu negu moje majke do poslednjeg casa. Posebno bih se zahvalio Vlasnicima doma a narocito sestra Mili. Porodica Zekovic

Dom za stara lica Katarina
Ostavite komentar
    Mapa
    Dom za stara lica Katarina
    Idi na vrh strane