Avalska Oaza dom za stara lica

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - AVALSKA OAZA DOM ZA STARA LICA


Avalska Oaza je živopisno i jedinstvo uređen dom za stara lica koji je smešten u podnožju planine Avala na 400m nadmorske visine. Luksuzno uređen objekat predstavlja interesantnu kombinaciju etno stila i moderne koncepcije rada po najvišim evropskim standardima, što naš dom čini zaista posebnim.

Dom za stara lica Avalska Oaza je originalno uređen kompleks koji se prostire na 25 ari zemljišta i svojim korisnicima nudi idelne uslove za smeštaj u prijatnoj, porodičnoj atmosferi. Prelepo uređeni etno park sa mnoštvom cveća, drvenim klupama i stolovima, je kao stvoren za uživanje na čistom vazduhu i prelepom pogledu na Avalski toranj i Resničko jezero.

Prilikom uređenja kompleksa vodili smo se željom da kreiramo prostor koji odoleva zubu vremena, tako da ambijent oplemenjuju razni zemljani motivi: preslice, fijakeri, stari kovački alat, primerci raznih nošnji iz svih krajeva Srbije.

U predvorju kompleksa nalazi se stara krčma sa raznovrsnim motivima u etno stilu, u kojoj uvek možete sa Vašim najmilijima da uživate u najlepšim specijalitetima domaće kuhinje. Ako želite možete i prošetati kroz staru vinariju, u kojoj se nalaze izuzetni primerci najukusnijih vina koja se mogu naći kod nas.

Nasuprot spoljašnjosti ustanove koju karakteriše etno stil, unutrašnjost doma za stare Avalska Oaza uređena je u luksuznom i modernom stilu koji pruža maksimalan komfor našim korisnicma. Smeštaj je organizovan u sobama toplih boja koje su opremljene po najvišim standardima: udobni kreveti, plazma televizori, kvalitetan i moderno dizajniran nameštaj. U skladu sa Vašim željama možete birati između dvokrevetnih i trokrevetnih soba ili apartmana.

Avalska Oaza dom za stara lica pruža kompletnu medicinsku negu i nadzor od strane stručnog osoblja 24 časa dnevno. Naš medicinski tim čine vrhunski profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom:

  • -Lekari specijalisti
  • -Socijalni radnik
  • -Medicinske sestre-tehničari
  • -Negovateljice
  • -Tim fizioterapeuta i radnog terapeuta

Akcenat u radu, naš medicinski tim stavlja na individualni odnos prema svakom korisniku, uz mnogo pažnje i ljubavi. Posebno se vodi računa o podeli propisane terapije, kao i precizna evidencija o balansu ishrane. Korisnicima su obezbeđena tri glavna obroka i dve užine koji su prilagođeni njihovom zdravstvenom stanju.

Dom za stare Avalska Oaza ima sklopljen ugovor sa Gradskim zavodom za hitnu medicinsku pomoć (194) koja velikom brzinom reaguje ukoliko dođe do situacija koje su van domašaja našeg medicinskog tima. Takođe, na svega nekoliko kilometara od doma nalazi se Vojno Medicinska Akademija, što nas čini pristupačnim kako za civilne, tako i za vojne osiguranike.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Avalska Oaza dom za stare, Prva Nova 23, naselje Pinosava, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Avalska Oaza dom za stara lica
  • Avalska Oaza dom za stara lica