Kontakt podaci za vašu firmu

Master print štamparija

  • 1
0.0 | 0 ocena
Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati...
Pročitaj više
Radovana Simića Cige 21
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Vukicevic
Cuo sam da se kvalitetan graficki dizajn bilborda moze uraditi i ageniciji Kolorton. Momci jesu profesionalni i imaju mozda malo jace cene ne ali su zato pravi umetnici. Svaki put kada saradjujem sa njima nikada se ne pokajam.
Zoran Milic
Bilbordi su danas jedan od korisnih nacina da brendirate i reklamirate svoju firmu i usluge koje pruzate. Ono sto je jako bitno je da stampanje bilborda tj materijala koji ce nanjemu biti postavljen bude sto kvalitetniji. Ja sam svoje poverenje ukazao firmi Print art i prezadovoljan sam kako su momci odradili posao.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, ovo u Beogradu postaje nekako sve unosniji biznis.
Lea Stankovic
Licno mislim da je po pitanu stampanja bilborda samo vazno da se odlucite za kvalitet.
Petar Jankulovski
Najvaznije je da bilbord moze da posalje onako neku dobru i lepu poruku.
Simona Vucinic
Koliko se samo meni cini, ovo je ipak nesto sto posebno mora da se plati.
Stojance Ristovski
Ukoliko vam je potreban bas neki veliki bilbord, onda u svakom slucaju treba da potrazite neko strucno i provereno mesto.
Marta Dencevic
Ubedljivo je ipak najbolje kada biste pronasli bas neko profesionalno mesto po pitanju stampanja bilborda. Ako se za njega odlucite sigurno se necete pokajati.
Milen Jovanovic
Ne traba da zurite sa odlukom da stampate bilbord. Samo treba dobro da se raspitate, posto cene nisu ni malo jeftine.
Ljubinka Sreckovic
Ipak je stampanje bilborda, nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas sigurno nece izneveriti. Ako se odlucite za tako nesto u takvo jedno mesto treba da imate puno poverenje.
Filip Milutinovic
Po pitanju profesionalnog stampanja bilborda, ubedljivo je najbolje resenje da posetite mesto koje se bavi veoma kvalitetno grafickim dizajnom.
Nikolina Pantelic
Mislim da je generalno po ovom pitanju najbolje da se opredelite za stampariju Solograf u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
Jana Stankovic
Ukoliko vam je vec potrebno kvalitetno stampanje bilborda, najbolje resenje za vas po tom pitanju je da posetite stampariju Kolorton I da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Smatram da je po pitanju stampanja bilborda i vise nego dobor i kvlaitetno resenje da posetit stampariju ARS i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Mihajlo Nastasovic
Mislim da je u danasnje vreme stampanje bilborda postalo jedan veoma unosan posao i biznis u koji je svakako potrebno da se ulozi odredjena suma novca za pocetak ali se kasnije zasigurno isplati.
Janko Zivanovic
Zbogt oga su bilbordi namenji iskljucivo za ozbiljne svrhe. Kada to kazem mislim na ozbiljne marketinske svrhe u koje mozete imati puno poverenje.
Petar Jankovic
Stampanje bilborda svakako nije naivan posao i svakako nije posao u koji treba suvise lako da udjete. Kazem to zbog toga sto troskovi mogu da budu veoma veliki.
Biljana Brankovic
Ne znam ni sama, po meni je stampanje bilborda poprilicno skup poslovni poduhvat. Medjutim, ukoliko je na dobrom mestu i dobro upecatljiv, onda svako moze da vodi povecanju posla i prometa.
Marko Petrovic
U poslednje vreme csto kada prodjem pored nekog bilborda obratim paznju na to ko je autor istog. Odnosno, koja stamparija ga je uradila. Generalno, bilbord je skupa investicija i ne treba da ga radi neko ko nema previse iskustva.
Ivan Stojanovic
Dusane ako trazis kvalitet i vrhunsku cenu onda slobodno poseti NormuReclamare. Ljudi su vrhunski profesionalci u svom poslu i sigurno zasluzuju tvoje poverenje. Imaju veliki broj razlicitih kreativnih ideja.
Todor Markovic
Cuo sam da se kvalitetan graficki dizajn bilborda moze uraditi i ageniciji Kolorton. Momci jesu profesionalni i imaju mozda malo jace cene ne ali su zato pravi umetnici. Svaki put kada saradjujem sa njima nikada se ne pokajam.
Ivana Petrovic
Koja je prosecna cena izrade bilborda u Beogradu? Interesuje me to sto se tice grafickog dizajna
Dusan Markovic
Trazim vrhunski kvalitet i povoljnu cenu. Bilbord mora da bude veliki da svima bode uci. Koja je to cena i treba mi preporuka.