Art Dekor štampani beton

  • 1
0.00 | 0 ocena

Iskustva i komentari posetilaca

18.05.2018 11:14
Milena Stancic
Uz dekorativni stampani beton i neku od prelepih kamenih fontana vase dvoriste ce izgledati rajsko. Mi smo nedavno bas to uradili sa nasim dvoristem i verujte mi u kucu ulazimo samo da prespavamo. Stvarno svetski izgleda,a veoma povoljno smo to sve uradili!
15.04.2017 09:00
Ana Milosavljevic
Zahvaljujuci neogranicenom izboru dezena i boja,stampani beton izgleda vrlo realno, jer su kalupi vecinom oblikovani od materijala dizajniranih po prirodnoj teksturi.U njihovoj ponudi nalazi se siroka paleta prirodnih tonova i boja koje ce se lako uklopiti u vasu okolinu.
31.01.2017 10:57
Iva Markovic
Stampani beton ima dekorativnu ulogu i veoma mi se svideo.U mom dvoristu posle ugradnje izgleda jos lepse.Preporucujem svima firmu art dekor ako zele da ulepsaju dvorisni eksterijer po veoma niskim cenama.
04.07.2016 05:14
Kristina Milosevic
Sve preporuke za strucnost,pedantnost kao i nize cene u odnosu na konkurente.Vrhunski tim strucnjaka preduzeca Art Dekor pruza vam kompletne usluge na jednom mestu,izlazak na teren,izradu idejnog resenja,kao i realizaciju kompletnih gradjevinskih radova na izradi stampanog betona.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Štampani beton
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Art Dekor štampani beton
  • Art Dekor štampani beton