Staklorezačka radnja Gento

  • 5
5.00 | 9 ocena

O nama - STAKLOREZAČKA RADNJA GENTO

Staklorezačka radnja Gento je samostalna staklorezačka, brusačka i uramljivačka radnja koja je prepoznatljiva po svom najširem asortimanu robe u Srbiji. Pored kvalitetne usluge, u našoj ponudi se nalaze ekskluzivni španski i italijanski ramovi, veliki asortiman lajsni, kao i kartonski, platneni i plišani paspartui, sa preko 350 nijansi.

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, staklorezačka radnja Gento nudi Vam:

Bilo da Vam je potrebno novo staklo za kuhinju, kupatilo, predsoblje ili druge namene, staklorezačka radnja Gento nudi Vam usluge sečenja stakla, bušenje rupa, brušenje, poliranje, kao i fazetiranje pravilnih i nepravilnih oblika stakla i ogledala. Takođe, vršimo zastakljivanje nove i stare stolarije i bravarije staklom debljine 3mm i 4mm, termo-izolacionim staklom, kao i livenim staklom.

U zavisnosti od potrebe nivoa zaštite izrađujemo pancir stakla različitih struktura, a u našoj ponudi imamo vatrostalno staklo visokog kvaliteta, koje može biti sečeno po datim merama i koje trpi temperaturu preko 800°C. Proizvodimo i sve vrste termoizolacionih stakala, a nudimo i mogućnost punjenja termoizolacionih stakala argon gasom. Pored toga u našoj ponudi su i vatrostalna stakla kao i kaljena stakla.

Ukoliko želite novo ogledalo koje će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg doma vršimo prodaju ogledala uramljenih u lajsne, koja mogu biti izrađena po Vašim dimenzijama i obliku i po našem dizajnu. Takođe, vršimo isporuku kristalnih ogledala sečenih po datim merama, kao i montažu ogledala u Vašem stanu, poslovnom prostoru ili hotelu.

Staklorezačka radnja Gento poseduje najsavremenije mašine za izradu ramova, a u našoj ponudi se nalazi više od 1.300 profila, italijanskih i španskih lajsni, različitih boja i širina. Naše stručno osoblje uvek je spremno da Vam pruži pomoć pri dizajniranju opreme za slike.

Ukoliko želite da povećate vizuelnu privlačnost Vaših slika, nudimo Vam veliki asortiman kartonskih, plišanih i platnenih paspartua iz Holandije, u preko 350 nijansi. Posedujemo jednu od najsavremenijih kompjuterizovanih mašina za isecanje paspartua, što omogućava isecanje preko 100 oblika otvora paspartua.

Staklorezačka radnja Gento nudi Vam veliki broj proizvoda koji su na akciji u našem maloprodajnom objektu, a prilikom pripremanja izložbi, slikarima dajemo popust od 35 odsto na sve naše ramove.

Sve dodatne informacije o našin proizvodima i uslugama, možete dobiti na telefone:

Tel: 011/ 219 05 89
Mob: 063/ 233 413
064/ 401 57 96

Staklorezačka radnja Gento, Bežanijska 9, Zemun

Iskustva i preporuke posetilaca

05.06.2018 01:14
Jelena Jovanovic

GENTO staklorezacka radnja vam nudi kompletnu staklorezackue usluge,uramljivanje slika,uramljivanje i prodaja ogledala,secenje i prodaja paspartua.U zavisnosti od vase potrebe za sigurnosnim staklom izradjuju i pancir stakla razlicitih struktura.U njihovoj ponudi ce te i pronaci jos i vatrostalno staklo visokog kvaliteta.Veliki odabir ramova takodje mozete ovde pronaci. Sve pohvale!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Staklorezac
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Staklorezačka radnja Gento
  • staklorezacka radnja zemun,
  • ogledala,
  • kaljena stakla,
  • pancir stakla,
  • termoizolaciona stakla,
  • vatrostalno staklo,
  • gento zemun,
  • gento staklorezac,
  • gento staklorezacka radnja zemun