Svi volimo da gledamo kroz stakla za autobuse. Da autobus uvek mora biti u „top formi“, dovoljno govori podatak da je to prevozno sredstvo koje prevozi veliki broj ljudi, i to najčešće na dugačkim relacijama. Ponekad se na stakla ne obraća dovoljno pažnje, već se smatra da su ona uvek tu i da ne predstavljaju nikakav problem.

Pročitaj više

Izaberite neki od servisa za auto stakla gde mozete raditi popravku STAKLA ZA AUTOBUSE

Beograd

Autoglass PJ auto stakla
Autoglass PJ auto stakla
Tabanovačka 4a
Voždovac
Beograd Pozovi

Autoglass PJ auto stakla bave se prodajom i ugradnjom auto stakala za sve tipove vozila...
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena
AC Opačić auto stakla
AC Opačić auto stakla
Cara Lazara 3g
Obrenovac
Beograd Pozovi

AC Opačić se bavi montažom i popravkom auto stakala. U ponudi imamo najkvalitetnija vetrobranska, bočna i zadnja stakla. Takođe, radimo reparaciju vetrobranskog stakla ukoliko su oštećenja do 3 cm. Uradite zamenu ili reparaciju stakla na vrem...
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena
Zamena originalnog auto stakla preko kasko osiguranja - Auto Deki
Zamena originalnog auto stakla preko kasko osiguranja - Auto Deki
Svete Milutinovića 2
Čukarica
Beograd Pozovi

Stručan i iskusan kadar servisa Auto Deki na profesionalan način će obaviti zamenu stakala, pa će vaš limeni ljubimac izgledati novo kao i prvoga dana kada ste ga kupili....
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Auto stakla Knežević
Auto stakla Knežević
Radnička 23
Čukarica
Beograd Pozovi

Nezavisno da li se radi o oštećenju na vetrobranskom, zadnjem ili bočnom staklu Vašeg vozila, auto stakla Knežević su pravi izbor za Vas. U našem moderno opremljenom servisu vršimo zamenu, ugradnju i reparaciju auto stakala najnovijom tehno...
Pročitaj više

4.7 | 11 ocena
Auto stakla 381
Auto stakla 381
Pukovnika Milenka Pavlovića 84
Zemun
Beograd Pozovi

Servis „Auto stakla 381“ je jedan od vodećih servisa kada je zamena i ugradnja vetrobranskih stakala u pitanju. Nalazi se u Zemunu, a pored servisa bave se veleprodajom i maloprodajom vetrobranskih stakala....
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena
AS Auto Stakla
AS Auto Stakla
Milana Nedeljkovića 9, Plavi horizonti
Zemun
Beograd Pozovi

AS AUTO STAKLA je najsavremeniji servis koji se bavi ugradnjom, zamenom i reparacijom auto stakala. Nalazi se u Zemunu a uz svako staklo dobijate i sertifikat koji je ugraviran u staklo kao garancija kvaliteta....
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Auto stakla Euroglass service
Auto stakla Euroglass service
Visnjicka 25, Beograd
Palilula
Beograd Pozovi

...
Pročitaj više

5.0 | 5 ocena
Auto stakla Novus2 - Laza
Auto stakla Novus2 - Laza
Zrenjaninski put bb
Beograd Pozovi

...
Pročitaj više

5.0 | 11 ocena

Šabac

Auto stakla Novus Auto Glass
Auto stakla Novus Auto Glass
Vase Pelagića 63
Šabac Pozovi

Auto stakla Novus Auto Glass namenjena su svima koji žele samo najbolje za svoje vozilo. Kao domaći lider, naša firma može da ponudi popravku, ugradnju i prodaju auto stakala za više od 50 svetskih proizvođača, kamiona i drugih komercijalni...
Pročitaj više

5.0 | 7 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Pančevo

RR Glass
RR Glass
Maršala Tita 61a
Pančevo Pozovi

Domen naših usluga ogleda se u proizvodnji i ugradnji najrazličitijih vrsta stakala za motorna vozila, kuće, stanove, kancelarije i građevinske objekte...
Pročitaj više

4.9 | 10 ocena

Svi volimo da gledamo kroz stakla za autobuse. Da autobus uvek mora biti u „top formi“, dovoljno govori podatak da je to prevozno sredstvo koje prevozi veliki broj ljudi, i to najčešće na dugačkim relacijama. Ponekad se na stakla ne obraća dovoljno pažnje, već se smatra da su ona uvek tu i da ne predstavljaju nikakav problem.

Da li je baš uvek tako?

Auto stakla za autobuse

Bez obzira da li je u pitanju šoferšajbna autobusa ili neko od bočnih stakala, svako oštećenje se mora pravovremeno sanirati, tako što će biti urađena reparacija ili kompletna zamena stakla.

Vetrobransko staklo autobusa je jako važno, pošto direktno utiče na bezbednost. U slučajevima kada je naprslina, rupica ili bilo kakvo drugo oštećenje, nastalo tačno ispred vozača, staklo se obavezno menja. Takva ista šteta bi bila sanirana na uobičajeni način da je nastala na nekom drugom, manje važnom mestu na staklu.

Kod reparacije ili zamene stakala za autobuse, akcenat se stavlja na brzinu kojom će postupak biti obavljen, ali pre svega na kvalitet. 

Zamena stakala za autobuse

Profesionalni auto servisi raspolažu velikim lagerom stakala za sve brendove i marke autobusa. Tako možete kupiti, izvršiti reparaciju ili ugraditi bilo koje staklo na autobusu. Majstori koji poseduju višegodišnje iskustvo, ponudiće vam profesionalnu montažu, garanciju na izvršene usluge, ali isto tako i mogućnost montaže na terenu. U svakom trenutku možete poručiti određeno staklo.

Kada govorimo o tehničkoj ispravnosti autobusa, pod tim se podrazumevaju i stakla bez oštećenja. Potrebno je da budete u potpunosti sigurni da zamenom vetrobranskog stakla nećete ugroziti svoju ni bezbednost svih drugih učesnika u saobraćaju. To su sve razlozi koji preporučuju renomirane auto servise kao vaš prvi izbor kod zamene stakala za autobuse.

Stakla za autobuse – iskustva

Vetrobransko staklo, kao i sva bočna stakla na autobusu, pružaju mnogo više od puke zaštite od prirodnih elemenata, jer se ona ponašaju i kao zaštita od predmeta u letu, deo koji ojačava kompletnu konstrukciju vozila i kao sigurnosni deo.

U bilo kom trenutku da vam se dogodi peh sa staklom na vašem autobusu, možete se obratiti auto servisima, koji stakla uvek imaju na zalihama. Karakteristika koja servise posebno preporučuje jeste veoma široka ponuda stakala, kao i njihova stalna raspoloživost. 

Stakla za autobuse ispunjavaju najstrože kriterijume sigurnosti, udobnosti kao i trajnosti. Ugradnja stakala na autobuse može se vršiti po određenoj superbrzoj DOW tehnologiji, pa će vozilo biti spremno za vožnju još istog dana. Inače, pomenuta tehnologija podrazumeva inovativan način lepljenja stakala. 

Ceo postupak zamene stakala na autobusima se vrši vrhunskim alatima, maksimalno profesionalno, uz znanje i iskustvo majstora, tako da ćete svakako postati još jedan zadovoljan klijent u dugom nizu. 

Sa druge strane, ako reparacija, to jest popravka stakla, bude dovoljna da se reši problem, i to će biti obavljeno kvalitetno i u najkraćem roku. Sitna oštećenja, naprsline i slično, uspešno se mogu sanirati, ali samo ako svoj autobus odmah po nastanku štete, dovezete u ovlašćeni servis.

Stakla za autobuse – cena:

Kada je reč o ceni stakala za autobuse, ista zavisi od mnogo faktora, kao što je tip i model autobusa, zatim vrsta stakala koja se koriste i slično. U tom smislu, raspon cena je od 25000 do 100.000 dinara  i više, za neke nove modele autobusa, ali se može reći da je prosečna cena oko 60 000 do 70 000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Mladen Todorovic
  29.10.2018 09:21

  Po pitanju kvalitetnih stakala za autobuse, situacije je na neki nacin pomalo specifican. tesko ih je lako pornaci. Uglavnom moraju da se uvoze iz inostranstva i zbog toga po pravilo poprilicno kostaju.

  Marina Zivkovic
  14.09.2017 11:57

  Svako staklo za autobus je veoma skupo. Medjutim, pricao sam sa bivsim vozacima autobusa koji su mi rekli da je nekada dovoljan i najmanji kamencic pa da se staklo na soferci razbije, sto zanci da i nije bas nekog posebnog kvaliteta.

  Milen Jovanovic
  19.05.2017 07:12

  U svakom slucaju moraju da se dosta plate. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.

  Jovana Milinkovic
  08.05.2017 07:30

  Ukoliko nesto valja u celoj prici onda su to stakla za autobuse koja u svakom slucaju i nisu bas nekog posebno kvaliteta.

  Filip Milutinovic
  22.04.2017 08:02

  Kako god da okrenete, moraju ova stakla da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Lea Stankovic
  10.04.2017 11:32

  Po pravilu, kako god da okrenete, ova stakla nisu bas jednostavna. Sve drugo je po meni onda gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Mihajlo Nastasovic
  23.03.2017 08:32

  Kako god da okrenete, ovo su stakla koja trenaju da se debelo plate. Sve drugo je manje vazno.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 11:10

  Sto se ovih stakala tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje vazno.

  Todor Markovic
  06.03.2017 05:17

  Pre ili kasnije, ovakva vrsta stakala je svima manje vise i vise nego potrebna.

  Marta Dencevic
  05.03.2017 02:59

  Sto se mene licno tice, u svakom slucaju su ovo i vise nego posebna stakla. Ukoliko se za njih odlucite, sigurno se necete pokajati.

  Janko Zivanovic
  15.02.2017 07:03

  Kako god da okrenete, ovo su poseban stakla i ona u svakom pogledu moraju dobro da se plate.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 10:19

  Osnovni problem je pre svega u tome sto ova stakla nisu ni malo jeftina.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 02:24

  Moje je licno misljenje da sto se tice ove vrste stakala, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ostalo nista vise nije toliko vazno.

  Nikolina Pantelic
  30.12.2016 08:16

  Po ovom pitanju samo je vazno da se opredelite za kvalitet i da vise nista dalje oko toga ne brinete.

  Ivan Stojanovic
  13.12.2016 11:00

  Po ovom pitanju je uvek najbolje da se posavetujete sa proizvodjacem autobusa tako da vam onda najbolje moze poslati specifikaciju toga sta vam je zapravo potrebno.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 04:45

  Po pravilu su ovo veoma velika stakla. zato je po tom pitanju najbolje da ponudite servis Kunic i da se bas u njemu odlucite za kvalitet.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 12:49

  Ukoliko su vam potrebna kvalitetna stakla za autobuse, onda je ubedljivo najbolje resenje da posetite auto stakla Novus 2 i da se tamo licno uverite u kvalitet.

  Marko Petrovic
  19.09.2016 10:07

  Ovo su popravilu veoma dobra i kvalitetan stakla u koja treba da imate puno poverenje. Medjutim, moze se desiti i da ona bez problema puknu a da vi budete u problemu.

  Dusan Markovic
  16.08.2016 09:33

  Po pitanju kvalitetnih stakala za autobuse, situacije je na neki nacin pomalo specifican. tesko ih je lako pornaci. Uglavnom moraju da se uvoze iz inostranstva i zbog toga po pravilo poprilicno kostaju.