Ako čitate naš tekst, to verovatno znači da imate svoj biznis, a u okviru njega proces proizvodnje koja uključuje i skladištenje robe u magacinu. Za to vam trebaju stakeri. Rad sa robom iziskuje dosta pažnje, jer postoji roba koja je lomljiva, na primer, ili ona koja je veoma gabaritna i teška, pa je nije lako premeštati sa jednog mesta na drugo. Tu u pomoć pristižu stakeri.

Prodaja stakera

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete kupiti ili raditi servis STAKERA

Beograd

DVC viljuškari
DVC viljuškari
Savska 33
Čukarica Pozovi

Bilo da Vam je potreban servis, kompletan remont ili kupovina viljuškara, firma DVC doo je prava adresa za Vas. U našem prodajnom asortimanu nalaze se novi i polovni viljuškari, originalni rezervni delovi, gume i baterije za sve tipove vilj...
Pročitaj više

Apex Tehniks - viljuškari servis i prodaja
Apex Tehniks - viljuškari servis i prodaja
Zire Adamovića 16, Altina
Zemun Pozovi

Preduzeće Apex Tehniks nalazi se u beogradu i vrši prodaju, servis i iznajmljivanje viljuškara svih vrsta: dizel, elektro i gasni viljuškari.....
Pročitaj više

Bačka Palanka

Deal Service viljuškari
Deal Service viljuškari
Novosadski put bb Pozovi

Firma Deal Service viljuškari nalazi se u Bačkoj Palanci. Firma je specijalizovana za prodaju, servis i rentiranje viljuškara kao i prodaju opreme i rezervnih delova za viljuškare...
Pročitaj više

Ako čitate naš tekst, to verovatno znači da imate svoj biznis, a u okviru njega proces proizvodnje koja uključuje i skladištenje robe u magacinu. Za to vam trebaju stakeri. Rad sa robom iziskuje dosta pažnje, jer postoji roba koja je lomljiva, na primer, ili ona koja je veoma gabaritna i teška, pa je nije lako premeštati sa jednog mesta na drugo. Tu u pomoć pristižu stakeri.

Prodaja stakera

Proces proizvodnje mora teći glatko, da bi se ispoštovali unapred dogovoreni rokovi prema vašim kupcima i klijentima. Svaki zastoj u radu, znači i kašnjenje, što dalje vodi nezadovoljstvu vaših poslovnih saradnika a time na kraju, stižete na loš poslovni glas.Da biste sve to predupredili, morate imati nove i ispravne mašine koje rade za vas. Ako ste se odlučili za kupovinu stakera, možete birati između poluelektričnih, ručnih hidrauličnih kao i elektro stakera.

Servis stakera

Kao i svaka mašina, i stakeri se mogu pokvariti. Samo sa tom razlikom, što se bez njih ne može raditi sa istom produktivnošću, a to znači i gubljenje novca. Iz tog razloga je neophodan redovan servis ovih radnih mašina, koji može biti mesečni, tromesečni, polugodišnji ili godišnji. Servis se radi na taj način što specijalno opremljenim vozilima stručna lica dolaze u prostorije vaše firme, gde se na licu mesta obavlja pregled mašina. Majstori mogu primetiti probleme u radu i pre nego što se oni ispolje, pa je upravo u tome svrha redovnog održavanja – preduhitriti kvarove, jer uvek je bolje “sprečiti nego lečiti“.

Popravka stakera

Ukoliko su majstori ustanovili takav kvar na vašim radnim mašinama, koga nije moguće otkloniti na licu mesta, stakeri će biti prebačeni u servis. Tamo će biti izvršena dijagnostika uz pomoć savremenih uređaja, a potom i otklanjanje nepravilnosti u radu. Kada sve bude bilo provereno i utvrđeno da staker radi bez problema, mašina će biti vraćena u prostorije vašeg magacina, proizvodne hale...

Polovni stakeri

Važno je istaći da su polovni stakeri uvek ispravni, prošli kroz sve potrebne servise, redovno održavani. Kada kupujete polovni staker, možete biti sigurni da će vas dugi niz godina služiti bez problema, da će proces proizvodnje teći glatko i bez nepredviđenih poteškoća. Inače, stakeri su veoma pogodni za širok spektar aplikacija za manipulaciju tereta, za slaganje, za manipulaciju sa dve palete, komisioniranje, kao i horizontalni transport. Stakeri imaju odlične performanse i karakteristike, oni su brzi, snažni i jednostavni za rukovanje. Imaju zaista širok spektar upotrebe, što ih čini neizostavnim „zaposlenim radnikom“ u vašem magacinu. Pri odabiru stakera, ukoliko niste sigurni koji model vam je potreban, firme koje se bave njihovom prodajom imaju stručni tim koji pomaže svojim savetima, tako da ćete sigurno doći do radne mašine koja odgovara svim vašim zahtevima poslovanja.

Stakeri – cena:

Cene polovnih stakera su od 1500 do 3500 evra, dok za nove stakere trebalo bi izdvojiti od 7000 do 9000 evra. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  15.03.2020 02:05

  POZDRAV:

  DALI IMATE BATERIJU ZA VILJUSKAR STAKER 3 ILI 2 I KOJA JE CJENA , MOZE I POLOVNA,, A KOJA JE CJENA VILICARA 2 ILI 3.

  mOZE KONTAKT I TELEFONOM 00387-65-663-715 MIRKO.

  Uros Filipovic
  31.10.2018 12:09

  Staker je jedna veoma zanimljiva masina koja sigurno nalazi svoju primenu u industriji skladistenja. Neka uobicajena cena za dobar polovan staker je 3500 dinara.

  Stojance Ristovski
  15.09.2017 09:37

  Najvaznija stvar kod stakera je da su vam oni pre ili kasnije sigurno potrebni. Po pitanju cena su naravno oni i vise nego razliciti i kao takvi definitivno trebaju da se lepo plate.

  Jovana Milinkovic
  19.05.2017 08:22

  u svakom slucaju nisu oni ni malo naivni, kako god da okrenete.

  Milen Jovanovic
  08.05.2017 09:13

  Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto stakeri nisu ni malo sa cenama povoljni a kako god da okrenete, svima su potrebni.

  Lea Stankovic
  24.04.2017 07:07

  Kako god da okrenete, stakeri si nesto sto bi pre ili kasnije trebalo da se plati debelo.

  Filip Milutinovic
  10.04.2017 01:33

  Kada vec pricamo o stakerima, sigurno su oni nesto sto je manje vise svima potrebno i sigurno su oni nesto sto je bas onako kvlitetno.

  Simona Vucinic
  23.03.2017 10:06

  Po ovom pitanju je naravno kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno i bitno.

  Mihajlo Nastasovic
  10.03.2017 07:25

  U svakom slucaju su ovo i vise nego dobri uredjaji.

  Marta Dencevic
  06.03.2017 06:15

  naravno da je sto se stakera tice, kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno.

  Todor Markovic
  15.02.2017 08:56

  Po pitanju stakerauvek je bio problem u tome sto oni dosta kostaju.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 01:36

  Svakom vecm stovaristu, potreban je bar jedan staker.

  Janko Zivanovic
  19.01.2017 05:58

  sto se tice stakera, samo treba da znate da treba da potrazite bas neko strucno i provereno lice.

  Nikolina Pantelic
  30.12.2016 10:07

  Ovo jeste relativno mala masina ali sam sigurna da je i veoma skupa kao i vecina mehanickih uredjaja.

  Petar Jankovic
  14.12.2016 05:03

  Po pitanju stakera, ukoliko planirate da kupite jedan, samo terba da zante da je veoma vazno da ga odrzavate na jedan pravilan nacin.

  Jana Stankovic
  28.11.2016 12:24

  Ukoliko su vam vec potrebni kvalitetni polovni stakeri, moja preporuka svima je da posetite servis Tigor Trade i da se bas na tom mestu opredelite za kvalitet.

  Biljana Brankovic
  09.11.2016 11:49

  Ukoliko su vam vec potrebni kvalitetni stakeri, onda je ubedljiov najbolje resenje da posetite auto servis Eurolift i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

  Ivan Stojanovic
  20.09.2016 09:57

  Ukoliko su vam potrebni kvalitetni stakeri, onda je moja preporuka da posetite mesto koje se zove Bel Com i slobodon pitate sve sta vas zanima.

  Marko Petrovic
  17.08.2016 08:53

  Druze, jesi li siguran da je to ta cena? Meni deluje nekako porpilicno jeftino. U svakom slucaju, najbolje je da posetite mesto kao sto je primera radi BT Company i licno se raspitate sve sta vas zanima.

  Dusan Markovic
  15.07.2016 10:36

  Staker je jedna veoma zanimljiva masina koja sigurno nalazi svoju primenu u industriji skladistenja. Neka uobicajena cena za dobar polovan staker je 3500 dinara.