Nazad na predhodnu stranu

Sredstvo za dubinsko pranje osnovno je sredstvo za rad svake perionice. U automobilu provodimo dosta vremena, pa je na neki način, on kao naša druga kuća. Baš iz tog razloga bi trebalo da enterijer, to jest, unutrašnjost vozila, uvek odiše čistoćom, mirisom, a sve iz razloga kako biste se vi sami, kao vozač osećali prijatnije, i kako bi vašim putnicima takođe bilo ugodno.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti SREDSTVO ZA DUBINSKO PRANJE

Beograd

Auto kozmetika - Mutata Auto Bulevar
Auto kozmetika - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara
Beograd Pozovi

Mutata Auto Bulevar Vam nudi proizvode autokozmetike najboljih svetskih proizvođača. U našoj ponudi naćićete: čistače felni i guma, sredstva za negu kože, bumper sprej, boja za kočione čeljusti, boja za štop svetla, silicone sprej, čistač mo...
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Auto kozmetika Chemical Guys
Auto kozmetika Chemical Guys
Borska 94d
Beograd Pozovi

Sređivanje automobila nikad nije bilo jednostavnije uz auto kozmetiku jednog od vodećih brendova Chemical Guys. U našoj ponudi očekuje Vas kompletan spektar proizvoda i alata za auto detailing: šamponi, polir mašine i paste, sredstva za čiš...
Pročitaj više

5.0 | 5 ocena
Dolona Team hemija i deterdženti
Dolona Team hemija i deterdženti
Klinska 5, naselje Brace Jerkovic, okretnica 26
Voždovac
Beograd Pozovi

Kao generalni distributer vodeće ruske kompanije GRASS, firma Dolona Team nudi veliki izbor auto kozmetike, preparata za čišćenje objekata i kućne hemije. Proizvedeni u modernoj opremljenoj fabrici u Rusiji, naši proizvodi ispunjavaju najstro...
Pročitaj više

3.8 | 9 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na kupovinu SREDSTVA ZA DUBINSKO PRANJE

Dubinsko pranje sedišta
Akcija -29% 2500 Din.

Dubinsko pranje sedišta - 2.500 din! Deep Wash dubinsko pranje!

Komplet dubinsko pranje sedišta automobila
Akcija -29% 2500 Din.

Komplet dubinsko pranje sedišta automobila - 2.500 din! Sofija i Zaga servis!

Sredstvo za dubinsko pranje osnovno je sredstvo za rad svake perionice. U automobilu provodimo dosta vremena, pa je na neki način, on kao naša druga kuća. Baš iz tog razloga bi trebalo da enterijer, to jest, unutrašnjost vozila, uvek odiše čistoćom, mirisom, a sve iz razloga kako biste se vi sami, kao vozač osećali prijatnije, i kako bi vašim putnicima takođe bilo ugodno.

Kada kažemo dubinsko pranje, tu pre svega mislimo na pranje sedišta, koja su najugroženija i prva se zaprljaju. Površinski očistiti nešto je sasvim u redu, ali sa vremena na vreme, taj posao bi trebalo obaviti temeljno, kako bi se izvukle sve nečistoće i prljavštine, bakterije i sve neželjeno što se nakupilo u vašem ljubimcu.

U svemu tome nam pomažu sredstva za dubinsko pranje automobila. U našem daljem tekstu saznajte sve o njima, gde ih možete nabaviti, po kojim cenama, kao i druge zanimljive i korisne informacije.

Tečnost za dubinsko pranje

Ukoliko želite da impresionirate svoju devojku mirisnim i svežim enterijerom automobila, najbolje je da se odlučite za uslugu dubinskog pranja. Na tržištu postoje različiti proizvodi koji se koriste u tu svrhu, a jedan od njih je tečnost za pranje.

To je najčešće koncentrat, koji je potrebno razblažiti u određenoj razmeri, koju preporučuje proizvođač.

Hemija za dubinsko pranje vozila

Hemija za dubinsko pranje vozila se može naći u pakovanjima od na primer, 15 litara, i to su zapravo deterdženti renomiranih svetskih proizvođača. Oni su slabe penušavosti, iz razloga da se mogu lako isprati, što ne umanjuje njihovu moć da temeljno očiste sedišta vašeg ljubimca.

Hemija za dubinsko čišćenje auta

Možda se pitate kako ova hemija zapravo deluje, i kako uklanja različite nečistoće? Naime, deterdženti za pranje auta su snažnog dejstva, sposobni da odrade dubinsko čišćenje i to tako što prodiru čak i u najdublja vlakna.

Ne morate da se brinete, hemija za ovu namenu nije agresivna, što znači da ni na koji način neće oštetiti boju sedišta, već će učiniti upravo suprotno – osvežiće je, zbog čega će ceo eneterijer delovati novije.

Naravno, posle svakog dubinskog pranja je veoma važno imati na umu da treba da ostavite da se automobil dobro osuši, jer svako zadržavanje vode bi moglo da vodi stvaranju neprijatnih mirisa.

Sredstvo za dubinsko pranje prodaja

Sredstva za dubinsko pranje automobila možete da pronađete preko interneta, gde ćete ujedno imati objedinjenu celokupnu ponudu, a moguće je i online poručivanje. Naime, prodavnice auto kozmetike imaju svoje uredno osmišljene web prezentacije, na kojima su proizvodi predstavljeni u slici i reči, odnosno kroz fotografije i kratak tekstualni opis koji govori o najznačajnijim karakteristikama artikla.

Pored toga, jasno su naznačene cene, i moguće je njihovo upoređivanje sa sličnim artiklima. Naručivanje se obavlja veoma jednostavno, dodavanjem u korpu. Kada se izvrši plaćanje, poručeno sredstvo za dubinsko pranje automobila stiže na vašu adresu.

Sredstvo za dubinsko pranje – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za sredstva za dubinsko pranje automobila, zavisi od proizvođača za koga ste se odlučili, ali i od zapremine proizvoda. U tom smislu, cene se kreću od 700 din. pa sve do 1500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miodrag Kostic
  24.10.2018 01:09

  Sredstvo za dubinsko pranje vozila se može naći u pakovanjima od na primer, 15 litara, i to su zapravo deterdženti renomiranih svetskih proizvođača. Oni su slabe penušavosti, iz razloga da se mogu lako isprati, što ne umanjuje njihovu moć da temeljno očiste Enterijer automobila.

  Dusan Markovic
  14.09.2017 08:53

  Najvaznija stvar je da kao i vozila, sredstva za dubinsko pranje budu iz Nemacke. Ipak su koliko samo mogu da vidim, Nemacki preparati medju najboljim preparatima na nasem trzistu. Nista drugo tu meni nije neobicno.