Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sprej za auto plastiku
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sprej za auto plastiku

Automobil je odavno postao potreba savremenog čoveka, a ne luksuz, tako da se svi vlasnici trude da svom ljubimcu obezbede najbolju moguću negu, kako bi produžili njegov životni vek. U tom smislu se koriste proizvodi auto kozmetike, čiji je asortiman zaista bogat, a mi ćemo u našem tekstu govoriti o spreju za auto plastiku.

sprej za auto plastiku

 

Saznaćete sve o vrstama sprejeva, po kojim cenama se mogu pronaći, na koji način je moguće poručivanje kao i druge zanimljive i korisne informacije.

Sprej za plastične delove auta

Naravno, svaki automobil ima i svoje plastične delove oko kojih takođe treba brinuti i voditi higijenu. Kola vozimo kroz dugi niz godina i prirodno je da ona stare, pa tako plastika polako bledi i oštećuje se. Naravno, sve što ne održavamo redovno, to postepeno propada, i baš zbog toga vam na usluzi stoje razni proizvodi auto kozmetike.

Sprej za plastične delove auta omogućiće čak i plastici koja je pomalo oštećena i koja je izgubila svoju prvobitnu boju, da izgleda kao nova. To bi značilo da sve plastične komponente koje se nalaze u vašem četvorotočkašu dobijaju svoj prvobitni izgled, kao onoga dana kada ste ljubimca izvezli iz salona automobila.

Sprej sjaj za plastiku automobila

Plastika ponekad zna da dosadno škripi ili krcka, a sprej će to sprečiti. Sprej sjaj za plastiku automobila ne sadrži masti i pri tome je antistatičan i odbija čestice prašine. To znači da će plastični delovi na autu kroz duže vreme biti sjajni i čisti.

sprej za auto plastiku cena

 

Pored toga, upotrebljava se i za gumu, izoluje i impregnira, odnosno ima univerzalnu primenu. Ovaj sprej možete da iskoristite i da naprskate kaiševe za vezivanje i to sa obe strane. Posebno je praktičan kod jako izbledelih plastičnih delova kao što su spojleri ili branici...

Uz to, odlično neguje kompletnu unutrašnjost auta, dajući poseban sjaj.

Sprej za auto plastiku – iskustva

Potrebno je da znamo da naš auto neće izgledati lepo i novo, ako plastika izgubi svoju lepotu, odnosno izbledi od sunca, na primer. To može da se dogodi i najkvalitetnijim plastičnim delovima, pa oni ne izgledaju sjajno i crno, već uvek deluju kao da po njima ima prašine.

Kada koristite sprejeve za auto plastiku, ona će povratiti svoju boju, a osim toga će dobiti i sjaj. Kao što smo već naveli, auto će zaista izgledati izmenjeno, novije, urednije i lepše.

Prodavnice auto kozmetike u svojoj ponudi imaju bogat izbor sprejeva za plastiku auta, tako da izbor možete da pogledate na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama, a na taj način možete da obavite i poručivanje artikla.

Ukoliko želite da lično dođete u prodavnicu, možete da se pri izboru oslonite na savete ljubaznih prodavaca, a sve u cilju toga da vaš ljubimac zablista punim sjajem, kao i prvog dana.

Auto sprej cena:

Cena auto sprejeva se kreće u proseku od 390 din. do 550 din, u zavisnosti od proizvoda.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Srdjan Budimirovic
Plastika ponekad zna da dosadno škripi ili krcka, a sprej će to sprečiti. Sprej sjaj za plastiku automobila ne sadrži masti i pri tome je antistatičan i odbija čestice prašine. To znači da će plastični delovi na autu kroz duže vreme biti sjajni i čisti.
Biljana Brankovic
Kazu muskarci da nije potrebno da se sprej za auto plastiku koristi stalno. Veoma je bitno da znate da je sprej za auto platiku nesto sto ukoliko koristite tokom leta moze da se eventualno desi da vam se plastika osteti.