Kontakt podaci za vašu firmu

Beogradski Aerobik i Fitnes Savez - FISAF Srbija

  • 8
5.0 | 7 ocena
Beogradski Aerobik i Fitnes Savez - FISAF SrbijaBeogradski Aerobik i Fitnes Savez - FISAF Srbija - - Full member FISAF International Član SSAB - Sportski Savez Beograda Delatnost: Fitness-Wellness (Edukacija i licenciranje u...
Pročitaj više
Nodilova 9, lokal 4
Čukarica,Beograd
Atletski Savez Srbije...
Pročitaj više
Fudbalski savez Srbije...
Pročitaj više
Kosarkaski savez Srbije...
Pročitaj više
Odbojkaski savez Srbije...
Pročitaj više
Plivacki savez Srbije...
Pročitaj više
Rukometni savez Srbije...
Pročitaj više
Streljacki savez Srbije...
Pročitaj više
Vaterpolo savez Srbije...
Pročitaj više
Veslački savez Srbije...
Pročitaj više
Biciklisticki savez Srbije...
Pročitaj više
Bokserski savez Srbije...
Pročitaj više
Judo savez Srbije...
Pročitaj više
Kajakaski savez Srbije...
Pročitaj više
Karate federacija Srbije...
Pročitaj više
Kuglaski savez Srbije...
Pročitaj više
Planinarski savez Srbije...
Pročitaj više
Rvacki savez Srbije...
Pročitaj više
Sahovski savez Srbije...
Pročitaj više
Teniski savez Srbije...
Pročitaj više
Tekvondo asocijacija Srbije...
Pročitaj više
Vazduhoplovni savez Srbije...
Pročitaj više
Atletski savez Beograda...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

12.10.2018 04:46
Ana Jakovljevic
Ako zelite da dobijete dobru licencu za aerobik ili fitnes instruktora .onda vam preporucujem FISAF Srbija. Sa njihovom licencom mozete da radite kod nas ili u inostranstvu. Odlicni su!!!
Savezi za predskolski sport,sportsku animaciju i rekreaciju Beograda i Srbije rade animaciju za sve uzraste na vasim raznovrsnim svecanostima,promocije brendova,vazni datumi kompanije,rodjendani.Svojim programima i idejama nastoje da razviju i ojacaju timski duh.
Pohadjala sam njihov seminar koji je bio odrzan u novembru i to je veoma ozbiljna prica u smislu da ima mnogo stranih predavaca.Pored usmenog dela posle svakog seminara radi se i prakticni deo.Dobila sam veoma bitan sertifikat.
Savezi realizuju razne vrste promocija i zabavnih programa na sajmovima i seminarima za mnoge firme i kompanije sirom Srbije.Ukoliko vam je potrebna strucna pomoc prilikom organizacije proslava,zurki,novogodisnjih i drugih praznika u vasoj skoli.
11.03.2017 12:04
Zoran Josipovic
Svi koji zele da ostave svoj trag u svetu fitnesa kao trener,instruktor ili predavac treba da se uclane u fitnes savez grada Beograda i Srbije.Organizovanje kurseva i predavanja u zemlji i inostranstvu uz stalno napredovanje i dobijanje setifikata.
Kroz manifetacije koje organizuje ovaj savez deca imaju mogucnost da se upoznaju sa mnogim disciplinama.Osnovna delatnost Saveza za predskolski sport je organizacija i realizacija mnogobrojnih sportsko rekreativnih,edukativnih i zabavnih manifestacija,sa velikim brojem ucesnika koje se realizuju tokom cele godine i sirom Srbije.
13.07.2016 01:22
Borislav Milic
Nas aerobik savez je clan evropske aerobik organizacije.Vrsi organizaciju i redovni je ucesnik svih najpriznatijih seminara gde se stalno uce nove metode kad je aerobik u pitanju.Uclanite se i postanite deo priznate porodice.
31.05.2016 11:49
Milos Topalovic
Beogradski fitnes savez vam pruza sve neophodne strucne informacije i literaturu.Organizuje mnogobrojne seminare i kurseve u cilju sto bolje edukacije fitnes instruktora i trenera.Znanje iz fitnesa se stalno unapredjuje.
Potrebana mi je edukacija u fitnesu kao i licence za fitnes instruktore. Koje su vam cene?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Sportski savezi