WVS Dijetetski suplementi

4.0 | 1 ocena
Ulica: Svetogorska 25/5
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
WVS Dijetetski suplementi
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.supplementshop.rs

O nama


Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su proizvodi koji svojim aktivnim sastojcima mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju jačanju prirodnih funkcija organizma. Domaća kompanija WVS d.o.o. već 20 godina bavi se prodajom dijetetskih suplemenata vrhunskih svetskih brendova, koji su zbog svojih blagotovornih efekata na zdravlje korisnika, poželjni u ishrani.

Zbog sve stresnijeg načina života i loših navika, umanjen je kvalitet života, a zdravlje ljudi je znatno ugroženo i narušeno, što se ogleda u padu imuniteta, fizičkoj i mentalnoj iscrpljenosti, sindromu hroničnog umora, kao i prevremenom starenju. Kako bi se otklonile posledice ovih tegoba, vrlo je važno promeniti stil života i više pažnje posvetiti očuvanju ličnog zdravlja. To podrazumeva i redovnu upotrebu dijetetskih suplemenata, koji nisu zamena za pravilnu ishranu, ali je upotpunjuju i pomažu u prevenciji bolesti.

Kompanija WVS d.o.o. u svojoj bogatoj paleti ima preko 50 proizvoda koji su razvrstani u dve posebne linije:

 • dijetetski suplementi koji doprinose očivanju i unapređenju zdravlja – SWANSON INTERNATIONAL
 • dijetetski suplemenati za unapređenje sportskih performansi kako kod profesionalnih sportista, tako i kod rekreativaca – PhD NUTRITION

Kako bi čovek unapredio svoje zdravlje vrlo važan faktor je kontinuirano i redovno bavljenje sportom koje pozitivno deluje na kompletan organizam. Pored poboljšanja kondicije i opšte fizičke spremnosti, sport obezbeđuje mentalnu stabilnost, doprinosi fokusiranosti i jača motivaciju. Ipak, vrlo je važno sve sportske aktivnosti prilagoditi opštem zdravstvenom stanju, polu i godinama. Takođe, za postizanje boljih sportskih rezultata vrlo je važno ishranu obogatiti kvalitetnim dijetetskim suplementima.

Zahvaljujući kvalitetu naših dijetetskih suplementa, stekli smo poverenje velikog broja klijenata, zato što nam je njihovo zdravlje na prvom mestu, a nijedan sportista koji je koristio proizvode koje mi uvozimo nikada nije imao problem na antidoping testovima. Ako želite rado ćemo i Vama pomoći da postignete ciljeve koje ste sebi zacrtali.

Tim stručnjaka kompanije WVS d.o.o. daće Vam sve neophodne stručne savete i programe individualnih treninga, za maksimalno postizanje rezultata, kako u profesionalnom, tako i u rekreativnom sportu. Jer, zdravlje je bez premca najveće ljudsko bogatstvo.

Dijetetski suplementi WVS, Knez Mihajlova 21, TC Milenijum, lokal 42, Beograd
Dijetetski suplementi WVS, Svetogorska 25/5, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ljubisa Trnavcevic
  12.10.2018 04:40

  Odlicni suplementi!!!Ja sam ih koristio i stvarno su vrhunski!!!

  Sandra Marinkovic
  11.03.2017 11:58

  Tim strucnjaka kompanije WVS dace vam sve neophodne strucne savete i programe individualnih treninga,za maksimalno postizanje rezultata,kako u profesionalnom,tako i u rekreativnom sportu.Jer,zdravlje je bez premca najvece ljudsko bogatstvo.

  Goran Sarenac
  13.07.2016 01:14

  Ovo je sasvim zdrav nacin da nadoknadite sve vitamine i proteine uz povecanu sportsku aktivnost.Potpuno su zdravi proizvodi i nijedan korisnik nije imao zdravstvenih problema i antidoping.Stvarno najpotpuniji suplementi.

  Sanja Kekic
  29.05.2016 09:49

  Ovde mozete pronaci suplemente za unapredjenje i ocuvanje zdravlja,kao i suplemente za unapredjenje fizickih performansi.Izbor proizvoda je veliki za sve potrebe a cene su srazmerne kvalitetu.Sve preporuke.

  Firme u blizini

  ULTIMATE NUTRITION -vitaminski i za mrsavljenje preparati, Vojvode Stepe 20, Stari grad, Beograd
  XL Sport System, Jurija Gagarina 231, lok.150, TC Enjub, Novi Beograd, Beograd