Sportski centar Top spin

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - SPORTSKI CENTAR TOP SPIN


Sportski centar Top spin smešten je u ulici Maksima Gorkog 94, u blizini Dušanovačke pošte, na teritoriji opštine Voždovac. Objekat našeg sportskog centra čine tri balona sa terenima za tenis, mali fudbal i košarku u sklopu kojih se nalaze vrhunski opremljenje svlačionice i kafić za druženje i sređivanje utisaka posle rekreacije.

Svi naši baloni imaju centralizovan sistem grejanja i ventilacije, a dvostruko platno sprečava kondenzaciju u hladnim i vlažnim danima. Ono što naše terene razlikuje od drugih jeste vrhunska podloga, pa je tako na terenu za fudbal veštačka trava bez ispune, na teniskom veštačka šljaka renomiranog holandskog proizvođača Edel Grass-a, a na košarkaškom terenu je super neklizajuća mekana podloga.

Osim sportskih balona za iznajmljivanje u okviru našeg centra nalaze se i Top spin škola fudbala i tenisa koje vode iskusni treneri čiji je osnovni cilj popularisanje sporta i zdrav način života dece i omladine.

U okviru sportskog centra Top spin nalazi se fizio centar, koji vodi naš eminentni sportski fizioterapeut Milan Ilić, iza koga stoje godine rada sa našim proslavljenim sportistima kao što su Ana Ivanović, Novak Đoković i Novica Veličković. Pored profesionalne sportske masaže ovde možete dobiti i korisne savete o zdravoj ishrani i pravilnom treniranju.

Nudimo Vam i mogućnost organizacije “sportskih rođendana”, za koje su zadužni naši animatori-rekreatori.

Za sve posetioce obezbeđen je parking za 40 mesta.

Više informacija o radu našeg sportskog centra možete dobiti na telefon:
066/ 18-4444

Uverite se i sami da je sporski centar Top spin pravo mesto za Vaš odmor i rekreaciju!

Sportski centar Top spin, Maksima Gorkog 94, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

09.10.2018 03:37
Dragana Kanacki
Obavezno posecujem sportski centar Top sspin tokom zimskog perioda. Odlicni balon za tenis!Moje iskrene preporuke!!
01.05.2017 01:44
Jovica Vitakic
Svi njihovi baloni imaju centralizovan sistem grejanja i ventilacije,a dvostruko platno sprecava kondenzaciju u hladnim i vlaznim danima.Ono sto njihove terene razlikuje od drugih jeste vrhunska podloga,pa je tako na terenu za fudbal vestacka trava bez ispune.
27.02.2017 09:44
Milos Topalovic
Baloni i otvoreni tereni tako da mozete se baviti vasim omiljenim sportom preko cele godine.Veliki broj dostupnih termina,super uredjeni tereni,svlacionice i kafic.Tereni za mali fudbal,tenis i kosarku.
13.07.2016 12:15
Kristina Milosevic
Savrsen sportski centar koji u svom sklopu ima nekoliko terena vrhunskog kvaliteta.Balon sale su klimatizovane i poseduju grejanje u zimskom periodu.U okviru centra postoji skola fudbala i tenisa.
29.05.2016 01:25
Lazar Ristic
Savrsen izbor za sve ljubitelje tenisa u zimskom periodu.Centar cine tri balona za tenis tako da termina ima na pretek.Uvek ih rado posecujem sa prijateljima i opustam se posle naporne nedelje na poslu.
04.04.2015 12:52
Jovan Toskovic
Sportski centar Top Spin je fenomenalan za sportske masaze kod grcenja misica, kao sto sam ja imao slucaj.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Sportski centri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sportski centar Top spin
  • Top spin Vozdovac,
  • Top spin,
  • Klub Top spin,
  • Sportske masaze