Iznajmljivanje Sala i Hala - Stari Dif

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - IZNAJMLJIVANJE SALA I HALA STARI DIF


GCFK Stari Dif raspolaže sa 7 sala različitih dimenzija i opremljenosti sa namenom za sportske programe, rekreaciju, časove fizičkog vaspitanja, sastanke, seminare, prezentacije i slično. Kao najstarija ustanova za fizičku kulturu u Beogradu, GCFK kroz različite programske aktivnosti podstiče na bavljenje fizičkom aktivnošću svih kategorija stanovništva.

Pored velikog broja programa koji se organizuju u moderno opremljenim salama za fudbal, košarku, odbojku, fitnes..., GCFK poseduje Trim kabinet, Kardio teretanu, veliki i mali bazen, Hidro blok, kao i Svečanu salu. Tokom letnjih meseci posetiocima su na raspolaganju otvoreni tereni za ekipne sportove i tenis, dok u zimskom periodu oni postaju najlepše klizalište rezervisano za sve ljubitelje ovog sporta.

U sklopu GCFK Stari Dif nalaze se:

SALA 1 – pored sportskih aktivnosti (fudbal, košarka i odbojka), u sali se organizuju i brojne promotivne aktivnosti, susreti, takmičenja i sl. Površina sale je 420m2, dimenzije 23 x 17.5m, a visina 12m.

SALA 2 – koristi se za sportske aktivnosti (košarku i odbojku), ali i za održavanje nastave fizičkog vaspitanja. Površina sale je 175m2 dimenzije 17.5 x 10m.

SALA 3 – opremljena je tatami podlogom i visećim džakovima predviđenim za borilačke sportove.

SALA 4 – koristi se za sportske aktivnosti (košarku i fudbal), ali i za održavanje nastave fizičkog vaspitanja. Površina sale je 180m2 dimenzije 18 x 10m.

SALA 5 – svečana sala koja se pored sportskih aktivnosti, poput škole plesa, joge, ritmičke gimnastike, koristi za svečanosti, prigodbe, predavanja, seminare i prezentacije. Površina sale je 225m2 dimenzije 18 x 12,5m. Opremljena je audio i video uređajima.

SALA 6 – 321 – koristi se za sportske aktivnosti poput plesa. Površina sale je 102,72m2 dimenzije 13,57 x 7,57m.

SALA 7 – 326 – idealna je za fitnes programe, ali i ostale sportske aktivnosti. Površina sale je 200m2 dimenzije 22 x 9m. Opremljena je audio i video uređajima.

Termini: slobodne termine možete dobiti pozivom na broj 011/268-56-07.

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: GCFKStariDIF
Instagram: @stari_dif

Iznajmljivanje sala i hala Stari Dif, Deligradska 27, Savski venac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Sportske sale i hale
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Iznajmljivanje Sala i Hala - Stari Dif
  • Stari Dif,
  • Stari Dif Iznajmljivanje Sala i Hala,
  • Iznajmljivanje Sala Savski venac,
  • Iznajmljivanje Hala Savski venac,
  • Gradski centar za fizičku kulturu Stari Dif,
  • GCFK Stari Dif Beograd