Sportske podloge Group konzept

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - SPORTSKE PODLOGE GROUP KONZEPT

Group Konzept je vodeća kompanija u postavljanju sportskih podova u Srbiji, koja uspešno radi od 2001. godine. Možemo se pohvaliti činjenicom da smo firma koja je uradila najviše sportskih terena i objekata u regionu. Takođe, u ponudi imamo kompletne balon hale, sa i bez konstrukcije, kao i industrijske podove.

Od 2014. godine Group Konzept je ekskluzivni zastupnik jednog od najpoznatijih brendova za teniske podloge u svetu “Plexipave”, na kojima se igraju vodeći svetski turniri: Australian Open, Indian Wells, Qatar Open i mnogi drugi. Takođe, autorizovani smo izvođač za sportske podloge DecoTurf (US Open, Miami Sony Open...) i Rebound Ace (Olimpijske igre u Sidneju 2000. godine i Australian Open do 2007. godine).

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, pružićemo Vam kompletnu uslugu konsaltinga, kao i pripreme podloge za postavljanje podova svih vrsta:

  • Sportski podovi (Plexipave, Plexicushion Tournament, Plexicushion Prestige, Plexicushion 2000, Polytrack, Polysport PU, Polysport PVC, Polyturf, Prirodna trava za tenis, Naxos, Patmos)
  • Industrijski podovi (epoksidni podovi, poliuretanski podovi)
  • Reparacije

Radove izvodimo po principu ključ u ruke, što podrazumeva usluge građevinskih projekata, konsalting, kao i superviziju izvođenja svih radova. U našem radu koristimo vrhunske materijale koji su sertifikovani u Evropskoj uniji. Takođe, nudimo Vam usluge reparacije oštećenih terena.

Pored vrhunskih sportskih podloga, bavimo se izradom kompletnih balon hala, sa i bez konstrukcije. Balon hale sa konstrukcijom mogu biti od čelika ili drveta, sa jednoslojnim ili dvoslojnim platnom, kao i različitim sistemima grejanja. Vodeći računa o životnoj sredini, u našem radu koristimo vrhunske materijale za bezbedne i energetski štedljive hale.

U našoj ponudi nalaze se i jednoslojne, dvoslojne i troslojne balon hale bez konstrukcije. Zahvaljujući upotrebi najsavremenije tehnologije i materijala, troslojne balon hale su energetski najefikasnije i statički najbezbednije, jer su ojačane čeličnom mrežom. Takođe, kod nas možete naći i polovne balon hale bez konstrukcije.

Glavni moto naše kompanije je: “Uvek zadovoljiti kupca jednostavnim i kvalitetnim rešenjem”. Veliki broj terena širom regiona koje se uspešno projektovali i izradili naši stručnjaci, govori da smo u tome i uspeli.

Sportske podloge Group Konzept, Bulevar Oslobođenja 401e, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

10.10.2018 04:10
Ivana Mladenovic

Htela bih poseno da pohvalim vase sportske podloge. Nedavno ste nam ulepsali decije igraliste koje je bilo skroz zapusteno. sada nasa deca mogu mirno i srecno da se igraju bez bojaznosti od nekih povreda. Vas tim ljudi su vrhunski majstori i profesionalci. Hvala!!

01.05.2017 01:58
Sandra Marinkovic

Glavni moto njihove kompanije je uvek zadovoljiti kupca jednostavnim i kvalitetnim resenjem.Veliki broj terena sirom regiona koje su uspesno projektovali i izradili njihovi strucnjaci,govori da su u tome i uspeli.

11.03.2017 10:37
Jovica Vitakic

Bave se uvozom i ugradnjom najkvalitetnijih podloga kada je tenis u pitanju.Imaju licencirane i obucene tehnicare koji postavljaju podlogu na pravi nacin.Vase je samo da uzivate u igri a podloga vrhunskih performansi pruzice vam pravi ugodjaj.

13.07.2016 12:35
Lazar Ristic

Najkvalitenija podloga za sve balon sale,zatvorene terene i teniske terene.Svoje usluge nude po sistemu kljuc u ruke.U svom radu koriste samo sertifikovane materijale vrhunskog kvalitete.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Sportske podloge
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sportske podloge Group konzept
  • Sportske podloge Group Konzept Beograd,
  • Sportske podloge Group konzept radno vreme,
  • sportske podloge,
  • Group Konzept