Kontakt podaci za vašu firmu

Sportske podloge Group konzept

  • 1
5.0 | 1 ocena
Ukoliko želite da izgradite novo igralište ili da rekonstruišete oštećen teren, kompanija Group Konzept nudi Vam izradu sportskih podova svih vrsta. Takođe, bavimo se postavljanjem industrijskih podova, kao i izgradnjom balon hala, sa i be...
Pročitaj više
Bulevar Oslobodjenja 401e
Voždovac,Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

10.10.2018 04:10
Ivana Mladenovic
Htela bih poseno da pohvalim vase sportske podloge. Nedavno ste nam ulepsali decije igraliste koje je bilo skroz zapusteno. sada nasa deca mogu mirno i srecno da se igraju bez bojaznosti od nekih povreda. Vas tim ljudi su vrhunski majstori i profesionalci. Hvala!!
01.05.2017 01:58
Sandra Marinkovic
Glavni moto njihove kompanije je uvek zadovoljiti kupca jednostavnim i kvalitetnim resenjem.Veliki broj terena sirom regiona koje su uspesno projektovali i izradili njihovi strucnjaci,govori da su u tome i uspeli.
11.03.2017 10:37
Jovica Vitakic
Bave se uvozom i ugradnjom najkvalitetnijih podloga kada je tenis u pitanju.Imaju licencirane i obucene tehnicare koji postavljaju podlogu na pravi nacin.Vase je samo da uzivate u igri a podloga vrhunskih performansi pruzice vam pravi ugodjaj.
13.07.2016 12:35
Lazar Ristic
Najkvalitenija podloga za sve balon sale,zatvorene terene i teniske terene.Svoje usluge nude po sistemu kljuc u ruke.U svom radu koriste samo sertifikovane materijale vrhunskog kvalitete.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Sportske podloge