Sportske podloge Group konzept
Sportske podloge Group konzept
Bulevar Oslobođenja 401e
Voždovac
Beograd Pozovi

Ukoliko želite da izgradite novo igralište ili da rekonstruišete oštećen teren, kompanija Group Konzept nudi Vam izradu sportskih podova svih vrsta. Takođe, bavimo se postavljanjem industrijskih podova, kao i izgradnjom balon hala, sa i bez k...
Pročitaj više

  • 1
5.0 | 1 ocena
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Sportske podloge

Iskustva i preporuke posetilaca

Ivana Mladenovic
10.10.2018 04:10

Htela bih poseno da pohvalim vase sportske podloge. Nedavno ste nam ulepsali decije igraliste koje je bilo skroz zapusteno. sada nasa deca mogu mirno i srecno da se igraju bez bojaznosti od nekih povreda. Vas tim ljudi su vrhunski majstori i profesionalci. Hvala!!

Sandra Marinkovic
01.05.2017 01:58

Glavni moto njihove kompanije je uvek zadovoljiti kupca jednostavnim i kvalitetnim resenjem.Veliki broj terena sirom regiona koje su uspesno projektovali i izradili njihovi strucnjaci,govori da su u tome i uspeli.

Jovica Vitakic
11.03.2017 10:37

Bave se uvozom i ugradnjom najkvalitetnijih podloga kada je tenis u pitanju.Imaju licencirane i obucene tehnicare koji postavljaju podlogu na pravi nacin.Vase je samo da uzivate u igri a podloga vrhunskih performansi pruzice vam pravi ugodjaj.

Lazar Ristic
13.07.2016 12:35

Najkvalitenija podloga za sve balon sale,zatvorene terene i teniske terene.Svoje usluge nude po sistemu kljuc u ruke.U svom radu koriste samo sertifikovane materijale vrhunskog kvalitete.