Iskustva i preporuke posetilaca

Miodrag Kostic
U Beogradu u danasnje vreme zaista nije tesko pronaci kvalitetne sportske carape. Cene po kojima se takve sportske carape mogu kupiti se krecu vec od nekih 400 dinara pa na vise. Naravno, pricamo o kvalitetnim sportskim carapama.
Ivana Petrovic
Stalno kupujem sportske carape po razlicitim pijacama u Beogradu i mogu vam slobodno reci da sm uvek bila onako poprilicno zadovoljna sa cenama. Medjutim, bila sam i zadovoljna po pitanju kvaliteta posto mi se nikada nije desilo da se nesto posebno pohabaju.
Todor Markovic
Kako god da okrenete, samo treba da znate da su sve sportske carape nesto sto i nije bas toliko jeftino.
Filip Milutinovic
Samo treba da znate da su sportske carape nesto sto u principu veoma valja.
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovo carape koje su odlicnog kvaliteta. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, sve sportske carape su nesto sto pre ili kasnije treba da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Jovana Milinkovic
Kod ovih carapa je veoma vazno da budu dovoljno jake da bi mogle da izdrze habanje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Todor Markovic
Po pravilu one sigurno imaju i vise nego korektne cene.
Lea Stankovic
Naravno da je kod ovih carap kvalitet nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je situacija sto se tice sportskih carapa jasna i takva da su uvek morale da se debelo plate.
Simona Vucinic
Sto se tice sportskih carapa, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Koliko je samo meni poznato, veoma je vazno da se po pitanju ovih carapa samo opredelite za kvalitet. Sve ostalo manje vise i nije toliko vazno.
Marta Dencevic
Sva sreca pa u danasnje vreme postoje akcije koje su takve da mogu da se kupe 3 para za jedno 150 dinara.
Ivan Stojanovic
Po pitanju sportskih carapa, samo je bitno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poevrenje.
Ljubinka Sreckovic
Kada vec pricamo o kvalitetnim sportskim carapama, po meni su kvalitetne samo one koje su izdrive. Pri tome, mozda jedna od najboljih radnji po tom pitnaju u Beogradu je Stojak Company.
Nikolina Pantelic
Opet je sa druge strane cinjenica je da se samo one najkvalitetnije sportske carape mogu kupiti iskljucivo u nekim profesionalnim sportskim radnjama.
Jana Stankovic
Po pitanju sportskih carapa, mislim da je ubedljivo najbolje resenje da pogledate I bacite malo oko na pijaci. Tu sigurno ima da se nadje svasta nesto.
Marko Petrovic
Ukoliko se vec bavite nekim sportskim aktivnostima onda u svakom slcuaju treba posebnu paznju da obratite da sportske carape budu kvalitetne kako bi vam se sprecilo izvrtanje zglobova.
Biljana Brankovic
U Beograud u danasnje vreme zaista nije tesko pronaci kvalitetne sportsk carape. Cene po kojima se takve sportske carape mogu kupiti se krecu vec od nekih 400 dinara pa na vise. Naravno, pricamo o kvalitetnim sportskim carapama.
Dusan Markovic
Koliko god to smesno izgledalo, veoma je vazno da sportske carape budu adekvatne, odnosno prilagodjene razlicitoj aktivnosti. Ukoliko odlucite da se bavite sa nekom sportskom aktivnoscu, onda je u svakom slucaju najbolje reseje za vas da kupite za pocetak jedno dobre i kvalitetne sportske carape.