Splav Blaywatch

  • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - BLAYWATCH SPLAV


Splav Blaywatch smešten je na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela. Poznat je po nezaboravnom provodu i po najluđim žurkama u Beogradu, koje traju već više od deset godina.

Splav Blaywatch je nedavno renoviran i spreman je za goste i noćni život. Ovaj splav spada u jednu od najbolje opremljenih diskoteka na vodi u Beogradu. Otvoren je pet dana u nedelji (utorak, četvrta, petak, subota i nedelja).

Splav Blaywatch ima specifičan enterijer, veliki prostor, pokretni krov, zaseban VIP deo, najsavremenije ozvučenje i rasvetu, kao i najbolji muzički program. Zbog svega što nudi, splav Blaywatch mamac je i za domaće i za goste iz inostranstva.

Splav Blaywatch nudi neviđenu zabavu zbog koje se odavde ne ide pre svitanja. Gosti odlaze srećni i zadovolji i uvek se vrate po još. Zato nemojte da čekate da vam drugi pričaju nego dođite i uverite se sami.

Splav Blaywatch sv znaju i kao mesto na kome gostuju najopznatiji pevači i pevačice domaće zabavne i narodne muzike. Izbor muzike je raznolik čime su zadovoljeni različiti ukusi gostiju, što svakako i jeste cilj.

Karta pića nudi širok asortiman domaćih i stranih pića, koktela i šampanjaca. Na raspolaganju vam uvek stoji izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje koje će dodatno svojom uslugom upotpuniti vaš izlazak

Splav Blaywatch posećuju i mlađi i stariji jer je ovo mesto otvoreno za sve generacije, odnosno za sve one koji žele dobar provod. Nekoliko dana ranije rezervišite svoje mesto, zbog velike popularnosti i velike posećenosti.

Pored domaće muzike, i poznati DJ-evi doprinose uzavreloj atmosferi, kao i prelepe igračice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ukoliko želite nezaboravan provod na vodi onda je splav Blaywatch pravo mesto za vas.

Iskustva i komentari posetilaca

11.06.2016 02:23
Ilija Radovic
Provod do zore,najbolji u gradu.Mnogo mladih i lepih ljudi na jednom mestu.Veliki izbor najpoznatijih pica i koktela.Goste zabavljaju poznati djevi,ali i prelepe igracice koje plesu na mosticu koji se prostire preko celog splava.
12.06.2015 01:14
Vesna Lalic
Jedva cekam vcrs da tkacimo uz Cema!! Splav Blaywatch je najbolji!!!
30.05.2015 12:45
Mladen Kovacevic
Obozavam da izlazim na splav Blaywatch, fenomenalan provod uvek!
27.05.2015 11:00
Jelena Ljubojević
Splav Blaywatch mi obelezi svako leto..nezaboravan provod i uvek sjajna atmosfera!!
20.05.2015 10:32
Natasa Petrusic
Kada splav Blaywatch pocinje sa radom?
13.05.2015 01:26
Milos Jovanovic
Veoma cesto izlazim na splav Blaywatch i uvek je sjajna ekipa i atmosfera.
05.05.2015 04:32
Isidora Kopunovic
Splav Blaywatch je nezaboravan provod na vodi. Pustaju odlicnu muziku a atmosfera je jos bolja. Samo teko nastavite, najbolji ste!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Splavovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Splav Blaywatch
  • splav blaywatch,
  • blaywatch beograd,
  • splav blaywatch radno vreme,
  • splav blaywatch rezervacije,
  • broj telefona za rezervacije splav blaywatch,
  • Splav Blaywatch radno vreme