Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Enterijer Pavlovic po meni ima najlepse spavace sobe u ponudi od svih salona u gradu. Prosto se covek raspameti kada udje kod njih i ne zna koju da izabere. Sa cenama su korektni skroz.
Filip Milutinovic
Naravno da po meni svi treba da gledaju da spavace sobe budu bas onako dobrog kvaliteta. Zbog toga je vaom vazno da unapred dobro izaberete onu koja bi vama mogla da odgovara. Takva jedna spavaca soba i jesto nesto sto bi dosta trebalo da se plati.
Lea Stankovic
Sto se ovih soba tice, samo treba da znate da nisu ni malo jeftine. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu su sve spavace sobe nesot sto posebno treba da se plati. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, ove sobe su uvke bile i vise nego nesto posebno. Ukoliko se bas za njih odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.
Todor Markovic
Moje licno misljenje je takvo da sto se spavacih soba tice, pre ili kasnije sigurno da treba da se odlucite za kvalitet.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice ovo su sobe odlicnog kvaliteta. Samo neko treba da vam ih dobro napravi.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, sve spavace sobe moraju bas onako debelo da se plate. Ako se za to odlucite sigurno cete kupiti bas neku dobru.
Ljubinka Sreckovic
Ako pricamo realno, spavace sobe nikada nisu bas nekog narocitog kvaliteta. Bar ne u nasoj zemlji.
Petar Jankovic
Sto se tice ovih soba, samo treba da znate da je potrebno da se odlucite za kvalitet kako se na kraju ne biste pokajali.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to bude uradili, u tom slucaju se sigurno necete nikada pokajati. Bitno je da spavaca soba bude funkcionalna.
Ivan Stojanovic
Licno mislim da kada pricamo o spavacim sobama, najbolje resenje je da posetite neko strucno i provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Po pitanju spavacih soba, slobodno mogu da vam preporucim salon namestaja Arkus.
Biljana Brankovic
Bas sam pre neki dana setala I razlgedala malo po nekim od ''vodecih'' salona namestaja. Mogu slobodno da kazem da je blagi uzas po pitanju ponude. Veoma je siromasna a spavace sobe ne bih bas da komentarisem.
Marko Petrovic
U danasnje vreme u Beograud mozete da pronadjete veliki broj salona namestaja u kojima mozete da kupite kvalitetne spavace sobe. Slobodno mogu da vam preporucim Drvoprof Plus i sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
Ukoliko zelite da kupite kvalitetne spavace sobe, onda svakako treba da posetite Mycrib salon namestaja. Cene po kojima u toj radnji mozete da kupite spavace sobe su i vise nego zadovoljne.
Nikolina Pantelic
Kada smo supru i ja radili spavacu sobu. uradili smo je u potpunosti po meri. Gledali smo da to bude neka kombinacija francuskog i americkog stila. Francuskog zbog kreveta i komoda a americkog zbog ugradnog americkog plakara.