Španski za decu sve je popularniji izbor. Čovek vredi onoliko koliko jezika zna – kaže jedna stara poslovica i mi ćemo se složiti sa njom. I ne samo to, već je poenta u tome da osoba koja zna više svetskih jezika, ima veće šanse da pronađe adekvatno zaposlenje, da putuje svetom bez problema, da sklapa poznanstva... – jednostavno, da ima sadržajniji i kvalitetniji život.

španski za decu

 

Škola španskog za decu

Poznato je da su deca najprijemčivija za učenje bilo kog stranog jezika. Trik, da tako to nazovemo, je u tome da mališani ne uče jezike, oni prosto upijaju strane reči, fraze i izraze. Roditelji obično imaju pitanje za profesore, da li će za decu biti opterećenje ako uče više stranih jezika, ali je odgovor stručnjaka, da mališani od tri do deset godina imaju sposobnost da bez poteškoća usvajaju dva ili više jezika.

Škole španskog za decu

Škole jezika obično prave selekcije, u smislu da se stvaraju homogene grupe. To bi značilo da jednu grupu čine deca koja su sličnog ili istog uzrasta i imaju približno isto znanje jezika.

Škola španskog jezika za decu

Dobar savet za roditelje jeste da pre nego što dete upišu na španski jezik, da im puste da gledaju crtane filmove na tom jeziku. Na takav način, španski će deci postati prijemčiviji, i oni će se lakše povezati sa njim.

Škole španskog jezika za decu

Časovi španskog jezika ne bi trebalo da predstavljaju opterećenje, već učenje koje se odvija kroz igru i zabavu. Grupe polaznika su obično od tri do šest godina i to su predškolci, i od sedam do deset godina – školska deca.

Časovi španskog za decu

Nastava se izvodi u posebno opremljenim učionicama, i znanje španskog jezika se prenosi kroz audio i video materijale, konverzaciju, glumu, razne kreativne sadržaje, tako da za decu sve to predstavlja jednu interesantnu zanimaciju, kojoj se oni raduju.

španski za decu cena

 

Časovi španskog jezika za decu

Roditelje takođe brine da ne preopterete dete sa mnogo vannastavnih aktivnosti, jer pored učenja jezika, tu su i treninzi nekog sporta, časovi plesa i slično. Ipak, savet psihologa je da se proba mnogo toga, kako bi deca otkrila koji su njihovi talenti i stvarna interesovanja, pošto to niko u startu ne može da zna – ni roditelji a ni sama deca.

Španski za predškolce

Profesorski tim čine uglavnom mladi ljudi, koji su motivisani entuzijasti, strpljivi i posvećeni i koriste metode kojima najlakše prenose znanje jezika mališanima. Deca nemaju predrasude prema jezicima, u smislu da je neki jezik težak za savaladavanje. Takve predrasude imaju odrasli, dok su deca otvorena i u svakom stranom jeziku pronalaze nešto lepo.

Španski jezik za predškolce

Engleski jezik je podrazumevan i praktično mora da se zna, ali je uvek poželjno da se pored tog jezika nauči još neki. Španski jezik je melodičan, prijatan za uho, ritmičan, tako da ga deca lako zavole i vrlo budu ponosna na svoje znanje i brz napredak koji ostvaruju na časovima.

Španski za decu cena

Cene se obično kreću u proseku oko 60 evra za jednu mesečnu ratu.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole jezika koje se nalaze oglašene na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Španski za decu
Pitaj firme

Španski jezik početni nivo - 72 školska časa

Akcija -% 16700 Din.
Španski jezik početni nivo - 72 školska časa - 16.700 din! Edukativni centar Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon