Adresa: Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Balkanska 14
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 368
Beograd
Adresa: Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sony polovni telefoni
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sony polovni telefoni

Ovih dana, kada čujemo Xperia, odmah je prva asocijacija Sony. Veoma lagani, prilično tanki, sa ogromnim ekranima – to bi bilo sasvim ukratko što se tiče osnovnih fizičkih karakteristika Sony telefona.
 
 
Kod Sony-a mnogi korisnici vole njihove vodootporne modele, što je više nego praktična i poželjna osobina telefona. Koliko puta smo prosuli kafu ili sok na telefon, a posle smo morali da ga odmah nosimo u servis na sušenje, a ako to ne bi upalilo, mogli bismo da se „pozdravimo“ sa njim. 
Takođe, duži život baterije, naročito je važan kod smart telefona, koji njenu snagu nemilosrdno gutaju. Sony poseduje Battery STAMINA režim, pri kome se isključuju pozadinske funkcije koje nisu korišćene, pa na taj način baterija vašeg telefona može živeti duže i do dva dana. Ova osobina prilično znači, jer setite se koliko je bilo frustrirajuće stalno puniti telefon, koji se posle par poziva isprazni skoro do pola. 

Polovni Sony telefoni

Korisnici Sony mobilnih telefona mogu da uživaju u vrhunskoj multimedijalnoj zabavi, na ultra svetlim velikim ekranima, bez obzira na jačinu sunčeve svetlosti. Većinu Sony modela odlikuje interfejs koji je lak za korišćenje, kao i simetrični dizajn koji će se lepo uklopiti u vaš dlan.
Međutim, često Sony telefon, sa performansama kakve mi želimo, dostižan je samo u našoj mašti, ali ne i u realnosti. Srećom, postoji rešenje uz pomoć koga možemo za manje novca doći do dobrog Sony-a a to su prodavnice polovnih mobilnih telefona.
Često ćete u specijalizovanim prodavnicama tog tipa zateći izraz „telefon star jedan dan“. O čemu se zapravo radi? Neko ko ima nov Sony, ne želi da ga koristi, i odmah ga daje u otkup. Stručno osoblje prodavnice izvrši proveru ispravnosti i pogleda opšte stanje telefona, isplaćujući pri tome do 80 posto od tržišne vrednosti telefona.
Sa druge strane, pojavljujete se vi, koji želite da kupite ovakav Sony, koji se vodi kao polovan, odnosno, da je „star jedan dan“. Obično ćete vi biti prvi koji će skinuti zaštitne folije sa ekrana, ili prvi uključiti telefon u rad. Garancija će važiti na dve godine, telefon je savršeno ispravan, a vi ne samo što ste dobili ono što ste želeli, nego ste i ekonomski povoljnije prošli.

Sony prodaja

Specijalizovanih prodavnica koje se bave otkupom i prodajom polovnih mobilnih telefona ima na više lokacija u gradu, a vi ćete izabrati onu koja vam je fizički najbliža, mada je u svakoj izbor odličan, pa ćete sigurno naći Sony-a za sebe. 
 
 
Uživanje u surfovanju internetom, igranju zahtevnih igrica, kao i dugi telefonski razgovori bez gašenja baterije, su zagarantovani.

Sony zamena

Sasvim novi Sony telefon, koji vam nije potreban, iz bilo kog razloga, uvek možete zameniti za neki drugi model, jeftiniji ili skuplji. Naravno, od toga šta nudite i šta birate, zavisi i da li ćete vi doplatiti razliku u ceni, ili će ona biti isplaćena vama.
Gore navedena varijanta se zove „novo za novo“, dok je „staro za novo“, slučaj gde vaš stari telefon menjate za lep i moderan Sony, a razliku u ceni doplaćujete.
Možete birati Sony Xperia E4G, Sony XperiaE, Sony Xperia M4 Aqua, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5...
Na kraju, svi su zadovoljni, a najviše vi, jer verovatno ne postoji nijedan korisnik Sony mobilnog telefona koji svojim mezimcem nije oduševljen.

Sony polovni telefoni – cena:

Potrebno je izdvojiti 35 evra za Sony Xperia E1 D2005, star jednu godinu, preko 80 evra za Sony Xperia SP C5303 8GB, takođe starosti od jedne godine, do 220 evra za Sony
Xperia Z2, uređaj star četiri meseca, i 470 evra za Sony Xperia Z5, koji se vodi kao star jedan dan, što znači – nekorišćen. Ovo je samo mali deo ponude koju možete pronaći u prodavnicama polovnih mobilnih telefona.
*Cene su prikazane informativno, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Filipovic
Cene Sony polovnih teleofna su razlicite i krecu se od 80 do 200 eura. Uglavnom je najbolje da ukoliko vec planirate da kupite sony polovan mobilni telefon, onda licno zovete po oglasima i kupite jedan takav telefon od vlasnika a ne preprodavca.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, Sony ima po pravilu u smislu platforme i procesora odlicne mobilne telefone koji kako god da okrenete, nekako drze svoju cenu. Sa druge strane, nisu ni sve cene bas identicne, odnosno to sto zelite da kupite uvek mozete da kupite po nesto povoljnijim cenama.
Jovana Milinkovic
Ukoliko o ovim telefonima pricamo, pre ilin kasnije cete sigurno moci da se oslonite na kvalitet.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju oni nisu ni malo jeftini. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Lea Stankovic
Ukoliko trazite kvalitetne telefone ove vrste, onda su Sony telefoni pravo resenje za vas.
Todor Markovic
Po meni je sto se ovih telefona tice, kvalitet isto nesto bez cega se ne moze.
Simona Vucinic
Zaista nista ne fali polovnim Sony telefonima.
Janko Zivanovic
Uvek sto se tice ovih telefona kvaltiet treba da bude nesto sto je na prvom mestu.
Marta Dencevic
Sto se tice Sony telefona, oni su po meni zaista jedno od boljih resenja, od kojih zaista ne moze i ne treba da postoji bilo sta bolje.
Petar Jankovic
Licno mislim da je sot se mene tice veoma bitno da se na pravi nacin odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, Sony polovan telefon je nesto sto treba dosat da se plati i to jednostavno tako funkcionise.
Nikolina Pantelic
Sto se ovoga tice, licno mislim da je veoma vazno da se po tom pitanu odlucite samo za kvaltiet. Ako to budete uradili siguro je samo to da se necete pokajati.
Jana Stankovic
Pre nekog vremena sam koristila Sony telefon koji sam kupila polovan i mogu samo da kazem da i nisam bas nesto bila zadovoljna.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, po pitanju ove vrste polovnih telefona samo treba da posetite neko mesto koje je poznato bas po otkupu i vise nista ne treba da brinete.
Biljana Brankovic
Veoma pouzdane kvalitetne Sony polovne teleofne mozete da kupite u radnji Svet tehnike. To je prema tome radnja u koju mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Nije problem generalno pronaci kvalitetan Sony polovni telefon u Beogradu. Pri tome, definitivno je najbolje kako ljudi kazu da posetite radnju Viper koja se uspesno vec nekoliko godina u nazad bavi sa otkupom polovnih mobilnih telefona.
Dusan Markovic
Uglavnom se cene krecu u tom nekom opsegu. Ono sto je opet ptrebno imati na umu je to da ove nove verzije Sony mobilnih telefona su zaista vrhunske. Zbog toga i polovnim verzijama ne pada tako brzo cena.
Petar Jankovic
Cene Sony polovnih teleofna su razlicite i krecu se od 80 do 200 eura. Uglavnom je najbolje da ukoliko vec planirate da kupite polovan mobilni telefon, onda licno zovete po oglasima i kupite jedan takav telefon od vlasnika a ne preprodavca.