Dodaj firmu

Sok od jabuke Zekić

Proizvođači 100% prirodnog soka od jabuka Zekić u posebno dizajniranim bag in box pakovanjima koji produžavaju rok soku. 100% prirodan sok, bez aditiva, dodatog šećera, vode i konzervansa.
Pročitaj više

Mijatovića kraj 27d (selo Baljevac)
Obrenovac, Beograd

Sokovi i sirupi Demetrin Vrt

Demetrin Vrt je maloprodajni objekat organske i zdrave hrane koji se nalazi na Dedinju. 100% organska hrana, voće, namazi i delikatesi u koje možete verovati
Pročitaj više

Neznanog Junaka 15, Dedinje
Savski venac, Beograd

Sokovi i sirupi Zdrava hrana Bosiok

Zdrava hrana Bosiok nudi Vam veliki izbor proizvoda zdrave hrane. Značajno mesto u našoj ponudi imaju proizvodi namenjeni bezglutenskoj ishrani.
Pročitaj više

Jove Ilica 72, lokal 20 (mala pijaca na Vozdovcu)
Voždovac, Beograd

Sokovi i sirupi Cecin Biošpajz

Zdrava hrana, program za dijabetičare, bezglutenski program, program za poslatičare, orašasti plodovi, i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Paunova 3a (Nea Pendeli 4)
Voždovac, Beograd

Sokovi i sirupi Efedra zdravija hrana

Ako zelite da vodite zdrav zivot, i koristite zdravu hranu, hranu proverenog kvaliteta, posetite nase prodavnice zdrave hrane u Beogradu gde nudimo siroku i bogatu paletu proizvoda za zdrav zivot i zdravu ishranu. Efedra zdravija hrana, pravi izbor za zdrav zivot.
Pročitaj više

Prvomajska 8k, Zemun
Zemun, Beograd

Kada smo umorni, bez energije, žedni ili kada su topli letnji dani, najviše što prija i vraća snagu, jesu osvezavajuci sokovi i sirupi. 

Negazirani sokovi

Sokovi se prave od voća, i u sebi mogu i ne moraju da sadrže šećer. Poznato je da se u voću nalaze prirodni šećeri koji se nazivaju fruktoza, tako da i to našem organizmu može da bude dovoljno, a posebno je pogodno za ljude koji imaju intoleranciju na glukozu ili dijabetes, tako da moraju da ograniče ili sasvim izbace šećer iz ishrane.

Negazirani sokovi se smatraju zdravijim od gaziranih, jedan od razloga je što ne nadimaju stomak, tako da se preporučuju i za dijetetske tretmane.

Domaći sokovi

Dobiti pravi, domaći sok, značilo bi iscediti voće. Jer, suština voća i jeste u soku, tako da na ovaj način dobijate ono najbolje – slatki nektar.

Domaći sokovi se danas nalaze u prodaji, a prave se po receptima naših baka i ne primećuje se skoro nikakva razlika.

Ceđeni sokovi

Poenta je da se u soku nalazi 100% voća, tada i nije potrebno dodati ni jedan gram šećera. Sokove sami možemo da cedimo uz pomoć blendera i da od svake voćke ili od više njih, izvučeno ono najbolje što imaju da nam ponude.

Sirup sokovi

Šta je, u stvari, sirup? To je gusti sok od voća, koji se kuva sa velikom količinom šećera. U prodaji ćete najčešće naći sirupe od maline, borovnice, ribizle i kupine, a takođe u obzir dolazi i drugo voće koje se lako cedi.

Verovatno znate, da šećer čuva voće od kvarenja kada se doda u većim količinama. Ukus voća i prirodna boja, mogu se sačuvati, ako se sirup kuva kratko.

Inače, sirup se koristi tako što mora da se razredi vodom, ali i kao preliv za kolače, puding i mnoge druge slatkiše.

Sokovi od prirodnog voća

Od sokova od prirodnog voća, verovatno ne postoji ništa zdravije. U njima su sadržani svi vitamini i razni hranljivi sastojci, pa deluju izuzetno osvežavajuće, okrepljujuće, vraćajući snagu i energiju.

Sokovi na rastvaranje

Sokovi na rastvaranje ili razblaživanje, uglavnom sadrže šećer, i to je nešto što većina ljudi ne zna, dok ne pogleda na ambalažu. Međutim, u umerenim količinama, šećer je koristan, pre svega kao pogonsko gorivo za naše mišiće i mozak.

Gazirani sokovi

Gazirani sokovi su veoma popularni, iako su manje zdravi nego negazirani, ali zbog toga imaju tu prednost da vas instant osveže, okrepe i vrate snagu. Pored toga, sjajnog su ukusa, i čest su izbor, kako dece, tako i odraslih.

Cena gaziranih sokova

Prosečna cena gaziranih sokova za pakovanje od 1, 5 – 2 L je oko 135 – 150 dinara.

Cena negaziranih sokova

Negazirani sokovi u pakovanju od litar, koštaju u proseku oko 120-150 dinara.

Cena sirup sokova

Cene sirup sokova su različite, tako da za litar domaćeg sirupa od maline treba platiti od 400-550 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane