Svako od nas želi da ulepša prostor u kome živi ili radi. Sobno cveće je izuzetan dekorativni elemenat, i uneće duh prirode u vaš dom ili kancelariju.

Pročitaj više

Izaberite neku od cvećara gde možete naći ponudu za kupovinu SOBNOG CVEĆA

Beograd

Albero Dekor izrada veštačkog drveća
Bulevar kralja Aleksandra 93
Zvezdara Pozovi

Albero Dekor cvećara nalazi se u Beogradu. U ponudi je veliki izbor veštačkog drveća i zelenila, koje će oplemeniti vaš dom a koje ne zahteva stalnu brigu i zalivanje....
Pročitaj više

Polje suncokreta - Cvećara
Majora Ilica 5
Palilula Pozovi

Cvećara “Polje suncokreta” nalazi se na Paliluli. Veliki izbor unikatnih buketa od prirodnog cveća, poklon buketa sa slatkišima i drugim sitnicama, al ii prelepih poljskih buketa....
Pročitaj više

Pre 2 h poslednji put pozvana firma
Cvecara Flower party
Ružina 18a, Kaludjerica Pozovi

Uživajte u najlepšoj cvetnoj čaroliji, posetite cvećaru Flower Party. Svakodnevno u našoj ponudi očekuju Vas najlepši cvetni aranžmani izrađeni po Vašoj želji. Takođe, bavimo se dekkoracijom svih vrsta proslava....
Pročitaj više

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na kupovinu SOBNOG CVEĆA

Tuja lopte na 3 nivoa (h = 110 cm)! SUPER cena za dva stabla!
70 Eur 60 Eur
Tuja lopte na 3 nivoa (h = 110 cm)! SUPER cena za dva stabla! AKCIJA ističe za 6d 16h 27m 33s Pročitaj više
Bendžamin zeleni veliki (h = 1,75m) SUPER cena za dva stabla!
110 Eur 90 Eur
Bendžamin zeleni veliki (h = 1,75m) SUPER cena za dva stabla! AKCIJA ističe za 6d 16h 24m 35s Pročitaj više
Bendžamin zeleni ili Starlight (h = 1,25m) SUPER cena za dva stabla!
60 Eur 50 Eur
Bendžamin zeleni ili Starlight (h = 1,25m) SUPER cena za dva stabla! AKCIJA ističe za 6d 16h 24m 35s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (3)

Svako od nas želi da ulepša prostor u kome živi ili radi. Sobno cveće je izuzetan dekorativni elemenat, i uneće duh prirode u vaš dom ili kancelariju.

Sobno cveće prodaja

Na ovoj stranici su oglašene firme kod kojih možete da nabavite sobno cveće po izboru. Cveće je predstavljeno kroz slike i kratke tekstualne opise. Naglašena je i cena.

Sobno cveće koje voli tamu

Postoje prostorije, odnosno stanovi i kuće koji nemaju dovoljno prirodne svetlosti. Verovatno ste čuli od drugih ljudi da im je neka biljka naprosto, uvenula, zato što nije imala sunčevu svetlost. Biljka se tako hrani, i stoga je potrebno da birate one vrste biljaka koje bi se najviše adaptirale na vaše uslove u prostoriji.

Sobno cveće koje cveta

Postoji sobno cveće koje u određenim periodima godine daruje predivne cvetove. Sve to će dodatno ukrasiti vaš dom, pošto je uobičajeno da je sobno cveće bez cvetova. Cvetno sobno cveće može da bude crveni javor, crvena primula, azaleja, begonija i mnoge druge vrste.

Sobno cveće sa crvenim cvetom

Crvena boja je jedna od onih nijansi koju mnogi vole, i divno je kada je cveće sa crvenim cvetovima. Postoji mnogo vrsta koje možete da birate, a to su na primer: crvena sobna primula, kohleria, decembarski crveni kaktus, azaleja crvena i razne druge sorte.

Sobno cveće nega

Kao i sve drugo, i sobno cveće bi trebalo negovati na pravi način. Primera radi, ne bi trebalo da se previše zaliva, jer mnogo vode može da utiče da koren istruli. Isto tako, premalo vode neće obezbediti normalne uslove za biljku.

Naša preporuka je da se raspitate onda kada kupujete sobno cveće i određenu vrstu, kako da je tačno negujete, gde da je postavite, koliko sunčeve svetlosti joj je potrebno islično.

Najlepše sobno cveće

Postoji razno sobno cveće, i to od juke, koja dostiže visinu do plafona, i često je zovu drvo života, preko fikusa, filadendrona... Za mnoge ljude je najlepše sobno cveće koje u nekom periodu u godini cveta, a to mogu da budu vrste koje smo opisali iznad.

Veliko sobno cveće

Veliko sobno cveće će biti idealno ako imate veće prostorije, i to su obično vrste koje poseduju ogromne listove. Ovakvom cveću najčešće treba puno sunčeve svetlosti, tako da vodite računa o tom detalju kada budete nabavljali biljke.

Malo sobno cveće

Malo sobno cveće je veoma zahvalno, jer ga možete postaviti bilo gde. Obično, malo sobno cveće cveta, tako da će vam to dodatno ukrašavati prostor.

Sobno cveće za mračne prostorije

Mnogi stanovi nemaju dovoljno svetlosti spolja, tako da je vrlo važno da odaberete vrste koje ne zahtevaju mnogo sunca. O tome je najbolje da se raspitate u odabranoj cvećari ili rasadniku.

Sobno cveće za pozitivnu energiju

Postoji i sobno cveće za koje se veruje da privlači pozitivnu energiju. Primera radi, veoma je tražena krasula i to je drvo koje priziva novac, po Feng Shui-ju.

Sobno cveće cena

Cena sobnog cveća zavisi od vrste koju odaberete. Malo sobno cveće je svakako jeftinije nego veliko, tako da možete razne vrste da pronađete po cenama od 300-400 dinara, pa naviše.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici portala koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst