Vratite se na mobilnu verziju sajta
Snimanje svadbi Snimanje svadbi - ove firme imaju u svojoj ponudi veliki izbor usluga. Pogledajte sve vazne pojedinosti u vezi profesionalnog snimanja svadbi i vencanja, kao i cene za tu uslugu. www.navidiku.rs Snimanje svadbiSNIMANjE SVADBI Beograd cena - vencanja SNIMANjE SVADBI Novi Sad cena - vencanja SNIMANjE SVADBI Savski venac cena - vencanja SNIMANjE SVADBI Zemun cena - vencanja SNIMANjE SVADBI Čukarica cena - vencanja SNIMANjE SVADBI cena - vencanja

Snimanje svadbi

Slike su lepe, ali zašto ne biste imali pokretne slike? Ili – vaša svadba kao mini-film, i to romantičnog žanra, naravno?
 
 
Poljupci mladenaca, svakako lepo izgledaju ovekovečeni na foto papiru, ali sasvim drugačiji utisak se dobija, kada pogledate na video zapisu kako se pogledi mladih susreću, prsti prepliću i usne približavaju, čineći tako savršen spoj dve duše i dva tela.
To su samo neki od razloga, zbog kojih u današnje vreme, sve veći broj klijenata angažuje profesionalce koji će snimiti razne značajne događaje, među kojima svakako prednjače svadbe i venčanja.

Snimanje venčanja

Ponekad želimo da lepe trenutke proživimo iznova i iznova... Hoćemo da osetimo emocije koje smo imali u tim trenucima. Na video zapisu, čućemo kako nam je zadrhtao glas kada smo rekli sudbonosno „Da“, a zatim duboke uzdahe svih prisutnih u sali zbog tog svečanog trenutka; potom gledaćemo milion puta prvi mladenački ples i slušati muziku koja je tada svirala...
Slike su lepe, i svakako ih je neophodno posedovati, ali snimci venčanja su nešto što budi još dublje emocije. Na taj način, okom kamere, biće zabeležena celokupna atmosfera na pravi način, pa će sve izgledati zanimljivije, lepše, bolje, drugačije... Videće se sve ono što vi niste toga dana ni primetili, a činilo je deo vašeg najvažnijeg životnog događaja.

Snimanje kamerom

Možda neki vaš prijatelj ili rođak ima solidnu kameru, i vi ste pomislili, „Što da ne, može i on da nam snimi svadbu i da pri tome uštedimo a njemu učinimo čast?“
Ipak, da li će ovo biti dobra odluka? Neke stvari u životu se dešavaju samo jednom, nemaju reprizu. Ne postoji popravni ni mogućnost da se sve ponovi ako nije ispalo dobro. To je slučaj i sa snimanjem svadbe. 
 
 
Potrebna je vrhunska profesionalna oprema, dakle kvalitetna video oprema koja obuhvata kameru HD rezolucije, da bi se kasnije dobili snimci visoke rezolucije. Postoji jedna šala, a do pola zbilja, koja kaže, da ako svakom gostu na venčanju, možete da vidite trepavice na snimku, naravno u nekom bližem kadru, snimatelji su uspešno obavili svoj posao!
Sa pravom opremom to je moguće postići, stoga je angažovanje profesionalaca ne luksuz, već potreba, upravo zbog uspomena koje će vam postajati sve važnije kako vreme prolazi. Razmislite – zar ne biste želeli svojim praunucima, jednog dalekog dana, da pokazujete video snimak, koji je nastao tamo neke davne 2016. godine?
Oni će se sigurno oduševiti, a za prabaku i pradeku će zaključiti da su bili u trendu, ali i da su mislili na svoje potomstvo, kome će biti drago da iskoristi video snimak njihove svadbe kao vremeplov, vraćajući se u prošlost. 
Snimci sa svadbe i venčanja biće narezani na DVD, pa kada god budete sentimentalno raspoloženi, možete se vratiti tom velikom danu, slušajući istu muziku, gledajući osmehe na licima i sjaj u očima svih zvanica, što će i vama mamiti uzdahe i suze radosnice, sve više, kako godine prolaze.

Snimanje svadbi – cena:

U zavisnosti od vaših želja, cena snimanja svadbi se kreće od 350 evra do 1500 evra. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate neku od preporučenih firmi koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od foto radnji gde mozete dobiti uslugu SNIMANjA SVADBI

Snimanje svadbi :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Snimanje svadbi
Napišite komentar:
Srdjan Budimirovic

Ponedeljak, 03.09.2018. 11:38

Fotografisanje i snimanje svadbi bi trebalo uvek da ide jedno sa drugim. Stvar je u tome sto fotografija (foto aparat) moze da propusti neki zanimljiv detalj dok kamera kada je ukljucena i kada snima ne moze to da uradi.

Filip Milutinovic

Utorak, 05.09.2017. 12:43

Uvek je ono bilo zahtevno ali danas svi prave neke paket u pogledu duzine trajanja videa. Tako da se izgubilo sada ono da se snima na VHS kasete i da onda dobijete snimak svadbe u trajanju od 10 sati pa i vise.

Lea Stankovic

Četvrtak, 18.05.2017. 11:41

U svakom slucaju treba da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 04.05.2017. 11:29

Kako god da okrenete, moze i mora da se snimanje svadbi lepo plati.

Simona Vucinic

Četvrtak, 20.04.2017. 07:07

Ma koliko sam samo mogla do sada da vidim, bukvalno svi svadbe snimaju na jedan te isti nacin.

Todor Markovic

Četvrtak, 06.04.2017. 02:06

Ovo snimanje je ipak nesto sto je pre ili kasnije jedna lepa uspomena.

Marta Dencevic

Utorak, 21.03.2017. 12:19

Licno ne volim kada ovo neko radi povrsno.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 02.03.2017. 07:43

U svakom slucaju je ovo nesto sto puno kosta. Sve ostalo je cisot gubljenje vremena.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 13.02.2017. 10:08

U svakom slucaju je snimanje svadbi nesto sot mora dosta da se plati. Sve drugo je manje vazno.

Petar Jankovic

Utorak, 17.01.2017. 07:41

Ako o ovome pricamo, samo treba da znate da je potrebno da se bas odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije vise toliko vazno.

Nikolina Pantelic

Utorak, 27.12.2016. 09:52

Ovo bi zajedno sa fotografisanjem trebalo da bude uracunato u cenu paketa.

Ivan Stojanovic

Petak, 09.12.2016. 09:47

Po pitanju snimanja svadbi, samo treba da se odlucite da po pitanju snimanja svadbi, posetite neko strucno u provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

Jana Stankovic

Sreda, 23.11.2016. 01:03

Ovo vec zahteva jedan profesionalan odnos odgovornost. Pri tome, najbolje je da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem.

Biljana Brankovic

Petak, 04.11.2016. 10:10

Ukoliko vam neko fotografise svadbu, potpuno normalno je da on svadbu i snima. E sad, ukoliko se odlucite da to bude kvalitetno sigurno se necete pokajati ukoliko angazujete Foto Image.

Marko Petrovic

Utorak, 13.09.2016. 11:00

Fotografisanje i snimanje svadbi bi trebalo uvek da ide jedno sa drugim. Stvar je u tome sto fotografija (foto aparat) moze da propusti neki zanimljiv detalj dok kamera kada je ukljucena i kada snima ne moze to da uradi.

Dusan Markovic

Sreda, 10.08.2016. 09:49

U pricipu ukoliko se sa nekim foto studijom dogovorite oko fotografisanja i pakata, u vecini slucajeva taj paket sadrzi i snimanje odredjenim tipom kamere. Pri tome, to je uglavnom snimak u Full HD rezoluciji.