Snimanje kanalizacije Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: VII sutjeska 11 v, Kotež
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Braće Jerković 50
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Vidikovački venac 104b, Srpskih udarnih brigada 17
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd

Snimanje kanalizacije Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Snimanje kanalizacije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Snimanje kanalizacije

Nisu baš ni sve domaćice toliko revnosne da vode brigu čak i o kanalizacionim cevima. Možda bi to bilo malo previše, zar ne? Šalu na stranu, iz tog razloga se dešava da komaći hrane ili razni predmeti „zalutaju“ u sudoperu, kadu, lavabo ili wc šolju. Kada ih bacamo, mi ne mislimo o posledicama koje te stvari mogu prouzrokovati, ali kada se zapuše cevi i voda ne može da otiče, svi ćemo vrlo brzo promeniti mišljenje.
                                         
Ponekad, usled prekomerne upotrebe raznih hemijskih sredstava, kojima želimo sami da otpušimo cevi, ili preventivno sprečimo zapušavanje, učinimo sebi veću štetu nego korist, jer tim hemikalijama oštetimo sanitarne površine, dok njihova isparenja svakako nije zdravo udisati, što može uticati na zdravlje vaših ukućana,  a naročito dece.

Snimanje kanalizacije – kako se radi?

Problemi sa kanalizacijom veoma su česti u kućama, ali i u stambenim zgradama, posebno onim malo starijim, kada se zapušavaju cevi po vertikali. Za snimanje unutrašnje i spoljne kućne kanalizacije koristi se najsavremenija oprema. 
Snimanje kanalizacije može biti:
- preventivno snimanje
- dijagnostičko snimanje
- kontrolno snimanje
- snimci cevi na CD
- snimci cevi Ø 100 - Ø 2000 mm.
Za snimanje kanalizacije koje obavljaju moderni vodoinstalaterski servisi koriste se sistemi najpoznatijih svetskih proizvođača. Ti sistemi se sastoje od monitora, na kome se prikazuje snimak, kao i od kamere koja vrši snimanje u cevi. Ovakve kamere su samohodne, a to bi značilo da poseduju sopstveni sistem za kretanje unutar cevi. 

Snimanje kanalizacije - iskustva

Dijagnostika se obavlja na licu mesta, a film će vam biti dostavljen na CD-u. Snimanje kamerom je savremen pristup u radu sa vodovodnim i kanalizacionim sistemima, bez obzira da li se radi o dijagnostičkom ili kontrolnom snimanju. Preporučuje se kod svih intervencija kako bi ostalo snimljeno trenutno stanje instalacija. Kamerom je moguće kretanje kroz cevi prečnika od Ø 50 do Ø 1000 mm.
 
 
Najznačajnija prednost snimanja kanalizacije kamerom jeste što se tačno može utvrditi na kom mestu se nalazi bilo kakav kvar u vašim odvodnim instalacijama, ukoliko uopšte postoji i pravovremeno sanirati.

Snimanje kanalizacije – cena

Prosečna cena snimanja cevi kamerom je oko 7200 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Bodoinstalater Rade radi najkvalitetnije i veoma povoljno snimanje kanalizacije. Mi kada smo imali problem zvali smo ga i covek je resio stvar veoma brzo.
Ivana Petrovic
Po meni, koliko je samo poznati, ono mora dosta da kosta. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Petar Jankulovski
U svakom slucaju ako do ovoga dodje, sigurni mozete da budete da necete jeftino da prodjete.
Marina Zivkovic
Ukoliko mislite da ono ne trebad as e debelo plati, silno se varate. Naravno da mora da se dobro plati.
Milen Jovanovic
Po mom licnom misljenju sto se ovog snimanja tice, naravno da kvalitet treba da bude i vise nego vazan. Sve ostalo je sto se mene licno tice cisto gubljenje vremena.
Jovana Milinkovic
Sto se tice snimanja kanalizacje, to je ipak nesto sto manje vise svaki prosecan vodoinstalater moze da uradi.
Filip Milutinovic
Sto se mene licno tice, onaj koji odluci da zapusi kanalizaciju taj lepo treba i da plati snimanje.
Lea Stankovic
Po ovom pitanju je samo veoma vazno da se odlucite bas za kvalitet. Sve drugo bas i nije toliko vazno.
Mihajlo Nastasovic
Sto se snimanja kanalizacije tice, veoma je vazno da se opredelite za kvalitet. Sve ostalo po tom pitanju je daleko manje vazno.
Simona Vucinic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako bas to budete uradili u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Todor Markovic
Po pitanju snimanja kanalizacije, odmah treba da znate da je veoma bitno da za ovakav jedan poduhvat onaj koji planira da ga izvede treba da ima veoma dobru i kvalitetnu opremu.
Marta Dencevic
E, ovo je vec tehnika koju koriste savremeni vodoinstalateri, pri tome, stvarno je i vise nego dobra posto se njenom upotrebnom tacno mozedijagnostifikovati sta je problem.
Janko Zivanovic
Po pitanju snimanja kanalizacije, samo treba da se odlucite da posetite neko profesionalno mesto u koje po mom misljenu treba da imate puno poverenje.
Ljubinka Sreckovic
Verovali ili ne, po pitanju snimanja kanalizacije, to vodoinstalater V i EP radi vec nekoliko godina u nazad. bas oz tog razloga i jeste toliko trazen u Beogradu.
Nikolina Pantelic
Po pitanju snimanja kanalizacije, samo treba da posetite agenciju Beohome Tim i vise nemate sta oko toga da se brinete.
Jana Stankovic
Kvalitetno snimanje kanalizacije je ipak nesto u sta je najbolje d ase uverite ukoliko angazujete vodoinstalatera Acu.
Biljana Brankovic
Snimanje kanalizacije nije ni malo jednostavno, posebno kada uzmete u obzir da ne postoji previse firmi koje pruzaju ovu vrstu usluge. Zbog toga slobodno trebad a posetite Kanal Tehnik.
Petar Jankovic
To ne znaci da ova vrsta usluge nece jako brzo doci i kod nas. Onaj vodoinstalater koji je dovolno pamaetan ce i sam jako brzo svhatiti koliko je bitno da to bude jedna dobra i kvalitetna usluga.
Ivan Stojanovic
Nazalost nekako mi se cini da po pitanju primene tehnologije za snimanje kanalizacije, i samim tim kvalitetnog resevanja problema, poprilicno zaostajemo za ostalim drzavama u evropi.
Marko Petrovic
Koliko je meni poznato u nasu drzavu takve jedne savremen tehnologije jos uvek nisu dosle. Zbog toga je an neki nacin situacija malo i specificna.
Dusan Markovic
Bas sam relativno skoro gledao neku emisiju u kojoj neka ekipa iz Australije koristi bas savremen tehnicke uredjaje za snimanje kanalizacije. Mislim da je to kod nas i dalje daleka buducnost kada govorimo o primeni nekih savremenih tehnologija.
Stojance Ristovski
U danasnje vreme postoje savremeni dijagnosticki uredjaji koji imaju mogucnost da snime kakanlizaciju i vide u cemu je tacno problema. Prosecna cena snimanja cevi kamerom iznosi oko 7000-8000 dinara.