Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Petar Jankulovski
Sto se mene licno tice, svaka sminka za svadbu treba da ima nesto svoje, odnosno nesto posebno da se plati.
Stojance Ristovski
Svaka sminka ove vrste mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Ivana Petrovic
Po pravilu, sto se tice ove sminke sigurno je ona nesto sto u sebi sadrzi jedan poseban kvalitet.
Milen Jovanovic
Po meni, kako god da okrenete, ona mora da se debelo plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Devojke koliko god se trudile da budu umerene na kraju sebe dovedu u situaciju da na sebe stave kilo sminke. Na kraju to onda ne lici ni na sta.
Filip Milutinovic
Sto se ove sminke tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da dodjete do izrazaja. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Lea Stankovic
kako go da okrenete, ovo je posebna jedna sminka u ciji kvlaitet zaista treba da imate puno poverenje. Sve drugo je manje vazno.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, svaka sminka za vencanje mora bas onako dobro i debelo da se plati. To je ipak po meni nesto potpuno normalno.
Simona Vucinic
Koliko mi se cini, neke prosecne cene u Beogradu nisu ispod 100 eura.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, sminka za vencanje je ipak nesto za sta ovi poznati Beogradski sminkeri uvek imaju posebnu neku tarifu.
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, po pitanju sminke za vencanje bolje je da malo vise platite i da castite nego da se dalje po tom pitanju pokajete.
Janko Zivanovic
Ako mene pitate, po pitanju sminke za vencanje, samo treba da budete umereni i zaisat ne mislim da tu ima nesto sto posebno treba da se naglasava.
Ljubinka Sreckovic
Smatram da je po pitanju kvalitetne sminke za vencanje, ubedljivo najbolje resenje da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem.
Nikolina Pantelic
Veoma kvalitetna sminka za vencanje moze da se kupi u kozmetickom salonu Eva HX.
Petar Jankovic
Svaki ozbiljan muskarac i kavaljer svojoj zeni treba da kupi sminku za vencanje i na to treba da bude zaista treba da bude bas darezljiv.
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna smink aza vencanje, ond au svakom slucaju treba da posetite neko provereno mesto kao sto je primera radi kozmeticki studio za sminkanje Alexi. To je u svakom slucaju kozmeticki salon u koji mozetda imate puno poverenje.
Marko Petrovic
U Beogradu postoji veliki broj tih sminkera koji su na neki nacin profesionalni, odnosno koji samo od toga zive. Ono sto je poseban problem je to da mnoge zene na neki nacin na kraju ne budu zadovokjno pre svega zbog toga sto ne znaju sta tacno zele.
Dusan Markovic
Po meni svaka mlada na svojoj svadbi treab da izgleda elpo. U svakom slucaju ukoliko se odlucite da uradite na nekom mestu kvalitetnu sminku za vencanje smatram da na prvom mestu svaka zena treab da zna sta zeli i kako najlepse treba da izgleda.
Jana Stankovic
Ono sta sam primetila je da ove sminkerke po Beogradu kada se sa mladom dogovaraju o ceni sminke u vecini slucajeva ponude da malo spuste cenu ali da zato mlada obezbedi jos 2-3 devojke koje bi ona sminkala. Mislim sta reci, snalaze se na razlicite nacine.
Biljana Brankovic
Naravno da treba da izgleda. Zbog toga je poprilicno tesko u danasnje vreme pronaci nekog sminkera koji bi bio sposoban da odgovori takvim jednim prefinjenim zahetvima. U svakom slucaju, unapred je potrebno da se dobro raspitate oko svih detalja pre nego sto se uputite u takav jedan poduhvat.
Jovana Milinkovic
Svaka mlade treba lepo da izgleda na svojoj svadbi. Zbog toga strogo treba da povede racuna o izboru sminke, odnosno sminkerke. pre svega toga mora naravno da zna vrlo dobro sta zeli od svog lica da uradi.