Dodaj firmu

Šminka za venčanje

1 1

Šminka za venčanje je verovatno najvaznije sminkanje u zivotu. Odlučili ste da izgovorite sudbonosno DA. Odlučili ste da stanete na „ludi kamen“. „On“ je izabranik vašeg srca, a vi ste najsrećnija devojka na svetu! I sve je spremno za taj veliki dan, dan koji se čeka čitavog života, o kome se mašta još u prvom razredu osnovne škole... 

Stoga, razumljiva je vaša želja da sve bude cakum-pakum. Sala za venčanje ukrašena cvetnim aranžmanima koji se uklapaju sa vašim bidermajerom, a sve to sa ukrasima na vašoj venčanici; raspoloženi muzičari i nasmejani, raspevani i razigrani gosti, torta na tri sprata... 

A sve oči, biće uprte upravo u vas, vašu venčanicu, frizuru i naravno, vaše lice koje mora da zablista svojim punim sjajem!

Šminkanje za venčanje

Samo najbolje je dovoljno dobro i profesionalni šminkeri su svesni toga. Iz tog razloga, obično se obavlja probno šminkanje, gde se predlažu varijante koje bi za vas bile najbolje. 

Sve se zakazuje i dogovara u skladu sa vašim obavezama i vremenom. Probno šminkanje je bitno, između ostalog, i da bi se procenilo vreme koje će biti potrebno tog velikog dana, a pored toga, da se vi samoj sebi dopadnete, kada vam se ujutru slegnu utisci u glavi... Možda jednostavno, vi niste ni znali koliko ste lepi!

Profesionalna šminka tome služi. Sve eventualne nedostatke vešto će sakriti, a ono najlepše na vama, istaći će maksimalno. Možda vi već imate viziju kako bi trebalo da izgledate, i stoga je potrebno da profesionalnom šminkeru saopštite svoje želje. 

Sa druge strane, ako ste u nedoumici, možete uvek pogledati katalog, u kome se nalaze slike mlada koje su već prošle kroz vaš odabrani studio za ulepšavanje i da izaberete neku sličnu varijantu.

Profesionalni šminkeri su dostupni za sva pitanja, nedoumice i savete, kojih će svakako biti. To je u zajedničkom interesu, jer vaše lice je izazov i inspiracija profesionalcima. Radi se isključivo sa profesionalnom šminkom, tako da će vaše lice delovati privlačnije, izazovnije, ženstvenije, jer je potrebno da se i osećate lepo koliko je lepo vaše lice.

Brendovi koji se koriste su M.A.C., Artdeco, Inglot, Urban Decay, Atelier-PARIS, Anastasia Beverly Hills, NYX...

Usluga profesionalnog šminkanja može se obaviti u studiju, a isto tako profesionalni šminker može doći i na vašu adresu. Interesantna je činjenica da mnogi saloni nude popuste, ako se istovremeno pored mlade sređuju i mladina sestra, mama, kuma… 

Potrebno je da svi budete lepi, i da svoje najvažnije DA u životu izgovorite u najboljem i najlepšem izdanju!

Šminka za venčanje – cena:

Kao što smo napomenuli, šminkanje se vrši u salonu ili na vašoj kućnoj adresi, pa shodno tome, cene usluge variraju od 6900 din. do 16900 dinara, za rad u studiju, odnosno od 8900 din. do 18900 dinara za profesionalno šminkanje sa probom na vašoj adresi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane