Atelje Slavković - karikature Nele

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - ATELJE SLAVKOVIĆ – KARIKATURE NELE


Osnivač ateljea je Nebojša Slavković, slikar čija je uža specijalnost izrada portreta i karikaturalnih portreta, uz tridesetogodišnje iskustvo. Pored slikarstva, ovaj multitalentovani umetnik bavi se i vajarstvom, a učesnik je i više samostalnih i grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Atelje Slavković nudi karikature po narudžbini, koje predstavljaju originalan poklon koji možete dati voljenoj osobi, kumovima, prijateljima. Za izradu karikatura potrebno je poslati nekoliko fotografija na e-mail adresu.

Ukoliko se radi karikatura lika sa telom, neophodno je dostaviti kratak opis karakternih osobina i navika osobe koja se portretiše. U suprtonom, dovoljno je proslediti samo fotografije. Cena samo lika je 20 eura, a lika sa telom je 30 eura.

Lik se radi u prirodnoj veličini da bi se izvukao karakter portretisanog, što je i suština, kako portreta, tako i karikaturalnog portreta. Izrada karikatura vrši se tehnikom suvog pastela i grafita, na svetlo-sivom pastel kartonu dimenzija 36x50cm. Za grupne karikature gde je potrebno uraditi više likova koristi se veća dimenzija kartona. Postoji mogućnost da svako sa grupne karikature dobije umanjenu zajedničku karikaturu na formatu koji poželi.

U okviru ateljea Slavković održava se škola crtanja, slikanja i vajanja, pri kojoj se održavaju pripreme za prijemne ispite na srednjim, višim i visokim školama likovne kulture i orijentacije. Nastava je prilagođena uslovima i atmosferi na prijemnim ispitima. Grupe su male, do pet polaznika, a kako bi se postigli što uspešniji rezultati radi se istim tehnikama, na istom materijalu i u istom vremenskom intervalu, kao i na stvarnom ispitu.

U školu se mogu upisati i hobisti, ljubitelji likovne umetnosti, bez obzira na godine starosti. Postoji i mogućnost organizovanja izleta, prijatnog druženja i rada u prirodi. Pored škole crtanja i slikanja, u našem ateljeu organizujemo i školu portreta i karikature koja nije ograničena godinama i brojnošću. Takođe, postoji mogućnost održavanja privatnih časova u ateljeu ili Vašem prostoru.

Ako želite unikatne umetničke slike koje će oplemeniti Vaš stambeni ili poslovni prostor, nudimo Vam mogućnost izrade slika svih tehnika i motiva, po narudžbini. Takođe, u našem ateljeu bavimo se osmišljavanjem enterijera i eksterijera kuća, hotela, lokala, stanova, kao i izradom idejnih rešenja i izvođenjem radova.

Karikature po narudžbini
Škola crtanja, slikanja i vajanja

Ukoliko Vam je potrebna karikatura na poklon ili neka druga naša usluga, možete nas kontaktirati na telefon ili putem e-maila slavkovicnele@gmail.com.

Pratite nas i putem Facebook-a: caricaturesnebojsaslavkovic

Atelje Slavković – karikature Nele, Vladimira Rolovića 114, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

04.10.2018 04:18
Ana Jakovljevic

Prava remek dela vas ocekuju u ATELJE SLAVKOVIC .Odlicne karikature koje mozete ovde videti nemozete naci nigde. Moja vam je preporuka da obavezno posetite ovaj atelje,nikad se ne zna mozda vas bas ovde ceka neka umetnicka slika koja moze krasiti vas stambeni ili poslovan prostor!!!

01.05.2017 01:35
Sanja Kekic

Ako zelite unikatne umetnicke slike koje ce oplemeniti vas stambeni ili poslovni prostor,nude vam mogucnost izrade slika svih tehnika i motiva,po narudzbini.Takodje,u ovom ateljeu bave se osmisljavanjem enterijera i exterijera kuca.

27.02.2017 09:24
Kosta Savic

Vrhunske kreature su nesto sasvim specificno i neobicno.Mozete ih kupiti nekom na poklon jer su stvarno specificne.Toliko su autenticne tako da cete biti odusevljeni i slatko ce vas nasmejati.

13.07.2016 12:03
Andrija Atanaskovic

Jedan od najlepsih poklona koje sam dobio je sopstvena karikatura.Unikatan poklon i pravo umetnicko delo.Slikarski atelje Slavkovic izradjuje karikature po zelji.Ako zelite da nekom poklonite nesto nesvakidasnje ili pak ukrasite vas dom ovo je pravo mesto za vas.

25.05.2016 03:54
Iva Markovic

Najvernije karukature za vas izradjuje provereni umetnik Nele koji iza sebe ima pregrst ovakvih radova.Atelje Slavkovic nudi karikature po narudzbini,koje predstavljaju originalan poklon koji mozete dati voljenoj osobi ili prijateljima.

04.04.2015 12:45
Kristina Maric

Vidim da radite karikature po porudzbini. Potrebna mi je karikatura za poklon za drugaricu. Da li mogu da vam donesem njenu sluku pa da uradite na osnovu toga i koja bi bila cena?

19.04.2015 08:02
Nebojsa Slavkovic

Postovana Kristina,

Nisam video Vase pitanje verovatno duze vremena, jer nisam ni ulazio na portal, izvinjavam se zbog toga.

Ne morate mi donositi fot. vec mi je mozete poslati Mailom.

Mozete izaci na moj Web i tamo naci sve podatke koji Vas interesuju.

Hvala na poverenju,

Nele

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Slikarski atelje, škola crtanja i slikanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Atelje Slavković - karikature Nele
  • atelje slavkovic,
  • karikature nele,
  • karikaturista nele,
  • karikature nele beograd,
  • karikaturista nele beograd,
  • atelje slavković beograd