Ako prođemo gradom kada je vreli letnji dan, videćemo krcate bašte kafića i restorana, u kojima se gosti osvežavaju hladnim napicima, naravno, uz obavezne slamke.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naći ponudu za SLAMKE

Beograd

Reklamni šećer Unipak
Reklamni šećer Unipak
Donska 33, Beograd
Zvezdara Pozovi

UNIPAK d.o.o. se bavi proizvodnjom, pakovanjem, štampom i prodajom ugostiteljskog materijala. Nudimo brendirane proizvode kao što su, brendirani šećer, med, podmetači, salvete, kašičice, čačkalie I još mnogo toga na www.UNIPAK.rs ...
Pročitaj više

Meding Pak
Meding Pak
Palisadska 56a
Čukarica Pozovi

Preduzeće Meding Pak iz Beograda nudi Vam veliki izbor opreme za ugostiteljstvo koji će podići nivo usluge na viši nivo. U našoj ponudi nalazi se domaći med za domaćinstvo ili upakovan, ali i drugi proizvodi upakovani u kesice ili pakovanja...
Pročitaj više

SCM Sistem
SCM Sistem
Vladimira Tomanovića 4
Zvezdara Pozovi

Kompletan HORECA program za ugostiteljske objekte i servis espreso aparata. Mogućnost naručivanja online...
Pročitaj više

Ed Mark HoReCa
Ed Mark HoReCa
Padejska 30
Palilula Pozovi

Ed Mark je jedan od glavnih distributera koji uspešno snabdeva sektor hotelijerstva i ugostiteljstva, kroz HoReCa program neophodne papirne galanterije i dezinfekcionih sredstava....
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na SLAMKE

SLAMČICE frape i zglobne
240 190
SLAMČICE frape i zglobne AKCIJA ističe za Preuzmi kupon

Ako prođemo gradom kada je vreli letnji dan, videćemo krcate bašte kafića i restorana, u kojima se gosti osvežavaju hladnim napicima, naravno, uz obavezne slamke.

Poznato je da sitnice govore mnogo toga o ukupnom utisku koji ostavljate na svoje goste, pa bi iz tog razloga trebalo pažljivo birati slamke i naravno, iskoristiti mogućnost da ih brendirate.

Ravne slamke

Slamke su veoma prisutne u svim ugostiteljskim objektima, tako da ćete kapućino ili nes kafu ispijati uz pomoć slamčica.

Svaki ugostitelj želi da od svog objekta načini jedinstveno mesto, koje se razlikuje od svih drugih i kome će se gosti rado vraćati. Da biste bili sasvim drugačiji od drugih, obratite pažnju na detalje, jer oni često najviše govore o imidžu, poslovnosti i ozbiljnom pristupu onome čime se bavite.

Ravne slamke ćemo najčešće zateći u upotrebi, jer spadaju u klasične.

Zglobne slamke

Kao što im ime kaže, zglobne slamke poseduju zglob, odnosno na tom mestu se savijaju, tako da je korišćenje još praktičnije.

Slamke možete da odaberete u raznim bojama, a sve u skladu sa vašim ukusom, željama, zahtevima i potrebama.

Upakovane slamke

Slamke koje ćete poručiti su vrhunskog kvaliteta, a u sve to se možete uveriti na osnovu web prezentacija firmi koje se bave ovom delatnošću.

Na njihovim sajtovima se nalaze slamke predstavljene u slici i reči, to jest, navedene su osnovne karakteristike i cene. Na primer, možete se odlučiti za upakovane slamke za frape, koje mogu da budu šarene – raznobojne, ili crne. Na njima se može odraditi vaša reklama, a naručujete ih u pakovanju od hiljadu komada.

Cevčice

Cevčice mogu biti nešto manjih dimenzija nego slamke, a obično se koriste da uz pomoć njih pijemo sok. Korisno je imati informaciju da se i slamke i cevčice mogu isporučiti veoma brzo na vašu adresu, i obično je to samo dva radna dana.

Slamčice

Kao što vidimo iz celog teksta, mogućnosti da izreklamirate svoj ugostiteljski objekat su zaista mnogobrojne, i svoj logotip možete da otisnete na reklamni šećer, reklamni med, salvete, čokoladice, šibice ali i na slamke.

Postoji dosta ljudi koji vole da sakupljaju reklamni ugostiteljski materijal, jer ih to podseća na lepe trenutke koje su proveli u određenom kafiću, restoranu, hotelu, kafani, klubu, splavu...

Na ovaj način od svog lokala pravite svojevrstan brend, i zadobijate redovne i stalne goste. Ono što je najbitnije, to je da ovakav vid marketinga ne iziskuje naročitu svotu novca, a benefiti su, sa druge strane, veoma značajni.

Zbog toga je dobar savet da iskoristite tu mogućnost i svoje poslovanje podignete na jedan još viši nivo, ostavljajući konkurenciju daleko iza sebe.

Slamke – cena:

Za zglobne slamke trebalo bi platiti oko 500 dinara za 1000 komada, dok za upakovane slamke sa logotipom firme, treba izdvojiti 90 para po komadu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miroslav Jagnjic
  08.12.2018 08:58

  Kao što im ime kaže, zglobne slamke poseduju zglob, odnosno na tom mestu se savijaju, tako da je korišćenje još praktičnije. Slamke možete da odaberete u raznim bojama, a sve u skladu sa vašim ukusom, željama, zahtevima i potrebama.

  Dusan Markovic
  05.09.2017 07:57

  U pojedinim picima i jelima se slamke kako god da okrenu podrazumevaju. Mada, cuo sam da ugostitelji gledaju kako ce i na ovim stvarima da ustede. To je po meni jedan potpuno pogresan pristup.