Extra Tropic Trade

5.0 | 2 ocena
Ulica: Milutina Milankovića 1b, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Extra Tropic Trade
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

www.extratropictrade.rs osmišljen je kako bi kupovinu svih onih malih i veoma važnih stvari koje su neophodne školskoj deci pretvorili u zadovoljstvo-mesto na kojem možete naručiti article za svoje knjižare i trgovine, kupiti sitnice vašoj deci, nabaviti sve ono što je neophodno za školu…pernice, rančeve, školske setove, flomastere, drvene bojice, fantastično dizajnirane sveske…

EXTRA TROPIC TRADE d.o.o. osnovan je 2008 godine sa kapitalom koje je 100% u privatnoj svojini.Delatnost je veleprodaja školskog i kancelarijskog materijala.
Proizvodi koji se nalaze u nasem asortimanu su brendirani i izuzetno kvalitetni.
Sarađujuci sa renomiranom kompanijom Staedtler na distribuciji asortimana ovog svetski poznatog proizvođača, kao i zahvaljujuci Disney proizvodima za školu, Extra Tropic Trade d.o.o.zauzima značajno mesto na tržištu Srbije.Mi smo prvi licencirani distributer za Disney školski pribor za teritoriju Republike Srbije.Tim dizajnera Extra Tropic Trade-a kreira izgled svih Disney proizvoda u skaldu sa licencnim pravima.Disney ponuda u likovima Disney Princeza, Pepeljuge, Snežane, Ariel, Jasmine…
Disney Vila, likova iz fantastičnog crtaća Toy Story, The Cars…tu su i Winu Pooh, Mickey Mouse, a od ove godine u asortimanu naših proizvoda naci ce se i Tihor.

Steadtler ponuda je apsolutno raznovrsna i nudi najveći izbor ovog svetski renomiranog Brenda.U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor drvenih olovaka Steadtler Tradition, Minerva, Norica, Triplus finelinere, flomastere, najkvalitetnije markere i signire na tržištu, pribor za tehničko crtanje, fantastičan izbor drvenih bojica i ostalog materijala za slikanje, gumice, rezače …

Iz Stadtler ponude izdvajamo FIMO POLIMERSKU MASU ZA MODELIRANJE. FIMO je idealno rešenje za izradu unikatnog nakita, asesoara, lutki, kao i drugih malih kreacija.U zavisnosti od termičke obrade, odnosno načina sušenja već oblikovane mase, kao i zavisnosti od zahteva vašeg dizajnerskog rešenja, FIMO je podeljen na FIMO AIR (NATURAL, MICROWAVE, BASIC ) CLASSIC, EFFECT, SOFT …

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sofija Katanic
  03.05.2018 02:07

  EXRA TROPIC TRADE d.o.o ,proizvodi koji se porucuju preko njih su brendirani i visoko kvalitetni. Od skolskog preko kancelarijskog pribora pruzaju vam raznovrstan asortiman proizvoda.U koliko se odlucite da se snabdevate preko njih,znajte da niste pogresili!

  Milos Topalovic
  14.01.2017 04:57

  Extra topic trade je generalni distributer dizni skolske opreme za Srbiju.Dizni skolska oprema je namenjena najmladjim skolarcima jer su boje i likovi u potpunosti odgovarjuci diznijevim junacima.

  Sanja Kekic
  28.06.2016 03:48

  Najkvalitetnije olovke,bojice i flomasteri renomiranog proizvodjaca po najpovoljnijim cenama u gradu.Steadtler ponuda je apsolutno raznovrsna i nudi najveci izbor ovog svetski renomiranog brenda.

  Goran Sarenac
  17.05.2016 05:12

  Veliki izbor skolske opreme renomiranih svetskih proizvodjaca za one malo probirljivije.Cene su pristojne a kvalitet odlican.Kada su udzebenici u pitanju uvek ih ima na stanju tako da morate predugo cekati.

  Milica Milenkovic
  28.03.2015 02:30

  Raznovrstan asortiman i najkvalitetniji školski pribor Staedtler i Disney. Stvarno najbolja školska oprema u Beogradu.

  Firme u blizini

  Knjizara Pergament, Trg Nikole Pašića 5 (u holu Doma Sindikata), Stari grad, Beograd