SK Ritam

  • 8
5.00 | 11 ocena

O nama - SK RITAM


Sportski klub “Ritam” ove godine slavi 10 godina svog poslovanja. Osnovan 2002. godine u avgustu mesecu, klub ritmičke gimnastike “Ritam” postao je simbol elegancije, stila i sportskog duha.

Naša najuspešnija ritmičarka Milena Reljin Tatić vodi ovaj klub. Svoje znanje i iskustvo trudi se da prenese na generacije koje dolaze. Sa svojih 20 godina trenerskog iskustva i još19 vrhunskih bivših ritmičarki i trenera, Milena Reljin Tatić trudi se da obezbedi idealne uslove za treniranje i bavljenje ritmičkom gimnastikom svim polaznicima sportskog kluba “Ritam”.

Ritmička gimnastika je izuzetno atraktivan ženski sport koji predstavlja spoj gimnastičkih pokreta i baleta uz muziku sa korišćenjem različitih rekvizita. Potrebno je mnogo ljubavi, strpljenja i istrajnosti za bavljenje ovim sportom. Kažu da je ritmička gimnastika jedan od najženstvenijih sportova, a mnogi je zbog njene gracioznosti pri izvodjenju pokreta svrstavaju i u umetnost. Ritmička gimnastika će svakoj devojčici mnogo pomoćiu zdravom i pravilnom razvoju tela i muskulature.

Treninzi škole ritmičke gimnastike SK “Ritam” organizuju se na 10 lokacija u Beogradu na kojima vežba oko 500 devojčica. Možete nas naći u hali Pinki u Zemunu, Šumicama, na Banjici, Fakultetu sporta i fizičkog obrazovanja i u nekoliko osnovnih škola.

Možemo se pohvaliti i sa velikim zadovoljstvom reći da je tridesetak devojčica koje čine našu takmičarsku ekipu do sad ostvarilo zavidne rezultate i osvojilo značajan broj medalja kako na domaćim tako i na medjunarodnim takmičenjima.

Bavljenje ritmičkom gimnastikom pomoći će, pored dece i Vama u pravilnom držanju tela, kao i razvoju motoričkih sposobnosti i pokreta. Gimnastika za odrasle je dobar način da održite kondiciju, dovedete svoji liniju do savršenstva, osećate se zadovoljno i samouvereno.

Ritmička gimnastika za odrasle Vam omogućuje da izrazite svoju kreativnost i maštu uz istovremeno vežbanje.

Ako su spretnost i okretnost ono čemu težite, onda je ritmička gimnastika pravi izbor za Vas.

Probudite svoju gracioznost i muzikalnost upisom na ritmičku gimnastiku za decu i odrasle u sportskom klubu “Ritam”.

Iskustva i komentari posetilaca

03.05.2018 02:46
Sandra Stokic
Sve pohvale i preporuke za ovaj sportski klub. SK RITAM je mesto gde ujedno mozete da vezbate i vi i vase dete. Super ste!
28.06.2016 04:16
Andrija Atanaskovic
Ova skola gimnastike postoji preko deset godina i vec duze vreme sam njen clan.Bavljenje ritmickom gimnastikom pomocice,pored dece i vama u pravilnom drzanju tela,kao i razvoju motorickih sposobnosti i pokreta.
21.03.2015 12:49
Ljubica Topalović
Ako nekoga zanima rekreacija za decu u Beograde preporucila bih SK Ritam. Pored ritmicke gimnastike za decu ima i gimnastika za odrasle, sto je 2 in 1...Najbolji ste!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Školice sporta
Osnovni proizvodi/usluge za firmu SK Ritam
  • SK Ritam,
  • Sportski klub Ritam,
  • Ritam sportski klub,
  • Milena Reljin,
  • SK Ritam radno vreme,
  • Sportski klub Ritam Beograd