Goldwert Online centar

5.0 | 1 ocena
Ulica: Karađorđeva 98/1
Grad: Pančevo
Goldwert Online centar
Mobilni: 064/
www.centargoldwert.com

O nama

GOLDWERT ONLINE CENTAR

Centar Goldwert je online škola stranih jezika koja Vam pruža mogućnost da steknete i usavršite znanja stranih jezika gde god da se nalazite. Nastava je organizovana tako da naši polaznici lako usvajaju znanja kvalitetanog spoja odgovarajuće teorije i prakse, koji su zaista potrebni za određeni posao, bez pukog učenja teorije, koja nije pokazala rezultate. Fokus naših kurseva je na konverzaciji i jedan od naših ciljeva je da Vam pomognemo da na najefikasniji način usvojite i progovorite željeni jezik, tako što ćete izdragiti samopouzdanje i otkloniti blokade u komunikaciji na stranim jezicima.

Naš rad bazira se na ONLINE edukaciji iz udobnosti Vašeg doma, preko aplikacije "Virtuelna učionica“ koja ima odličnu tehničku podršku za online nastavu. Aplikacija se koristi veoma jednostavno, jednim klikom na link, koji dobijate od nas putem e-maila, bez dodatnih podešavanja i instaliranja.

Savremene prilike u našem duštvu, posledice ekonomskih i političkih dešavanja u našoj zemlji, su takve da je sve češći odlazak mladih u inostranstvo na dalje usavršavanje i rad. Zato Vam mi pored kurseva stranih jezika nudimo i kurs pripreme za međunarodno priznate sertifikate Goethe Zertifikat, TELC, ÖSD.

Takođe, mi Vas kroz pripremamo za razgovor za posao na nemačkom i engleskom jeziku, pisanje CV-a i motivacionog pisma.

Centar Goldwert, online škola stranih jezika, pokrenuta je od strane diplomirane profesorke nemačkog jezika i književnosti, Bojane Stefanovski, koja je posle završenih master studija na katedri za germanistiku Univerziteta u Beogradu, i višegodišnjeg iskustva u stranim školama i agencijama odlučila da prenese svoju ljubav prema nemačkom jeziku i pomogne mnogim mladim ljudima da usvoje adekvatna znanja i veštinu komunikacije na nemačkom jeziku.

Centar Goldwert će Vas kvalitetno pripremiti za najtraženije poslove u zemlji i inostranstvu, učenjem praktičnih znanja, ali i veštine poslovne komunikacije kroz online platformu „Virtuelna učionica“.

PREDNOST ONLINE UČENJA:

Sve više ljudi u svetu se opredeljuje za online učenje i pohađanje nastave. Online učenje ima mnogo prednosti u odnosu na standardno učenje. Ovakav način učenja uštedeće Vam puno vremena koje biste potrožili u prevozu, tako da možete da ubacite online časove u svoj pretrpani raspored, bez jurnjave sa jednog dela grada u drugi. Ukoliko nastavu pratite online i imate konverzaciju sa profesorom, bez obzira da li je u grupi ili na individualnom času, pre ćete se osloboditi treme i brže ćete prevazići strah od javnog nastupa, jer ćete i gradivo bolje savladati.


STRANI JEZICI:

Kursevi engleskog i nemačkog jezika svih nivoa su naš ponos.

U ponudi imamo nekoliko različitih kurseva u zavisnosti od nivoa znanja i Vaših potreba, koje drže naši kvalitetni predavači putem online platforme“Virtuelna učionica“

 • Opšti kurs engleskog jezika
 • Opšti kurs nemačkog jezika
 • Pripremni kurs nemačkog jezika
 • Individualni kursevi nemačkog i engleskog
 • Konverzacijski kursevi Talk Easy (nemački i engleski)

INDIVIDUALNI ČASOVI: Individualni časovi nemačkog, engleskog ili srpskog za strance, odvijaju se preko online aplikacije „Virtuelna učionica“. Korisnik i profesor uče i razgovaraju putem online predavanja. Sav materijal koji se koristi dostupan je korisniku i može se downloadovati veoma jednostavno.

KURSEVI KONVERZACIJE: Kursevi konverzacije odvijaju individualno putem online platforme. Časovi traju 30 minuta i na svakom času se diskutuje određena tema koja je prilagođena nivou učenika. Učenik se upoznaje sa odgovarajućim izrazima i frazama koje mu pomažu da razgovara o izabranoj temi, ispravlja greške i gradi samopouzdanje potrebno za razgovor na stranom jeziku. Posle časa se dobijaju beleške sa časa, korisni izrazi i vokabular, ispravljenje greške, kao i savet profesora za dalji napredak.

SRPSKI ZA STRANCE: Ukoliko ste stranac i živite u Srbiji mi Vam nudimo najbolji kurs srpskog jezika, kao i savete za adaptaciju i upoznavanje sa srpskom kulturom i jezikom.

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Priprema za Goethe Zertifikat, ÖSD, TELC - Individualni/grupni - 10 časova
12.000 din
2. Talk Easy English/German - Konverzacijski kurs - 10 časova
6.000 din
3. Individualni kurs engleskog, nemačkog jezika ili srpskog jezika: Paket od 10 časova, Jedan čas 1.200 din
12.000 din
4. Opšti grupni kurs engleskog i nemačkog jezika - Podnivo (24 časa), Mesečna rata (8 časova) 4.500 din
13.500 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Edukativni centar Keltos, Delfe Ivanić 4, Pančevo
  Studio Pčelica D škola stranih jezika, Branka Anovića 8, Pančevo