Škola stranih jezika My School

5.0 | 3 ocena
Ulica: Gajeva 1
Grad: Novi Sad
Škola stranih jezika My School
Telefon: 021/
Mobilni: 062/
www.myschool.rs

O nama

ŠKOLA STRANIH JEZIKA MY SCHOOL

Škola stranih jezika My School počela je sa radom 2007. godine u Novom Sadu sa željom da ponudi moderne kurseve stranih jezika za sve generacije. Akcenat u radu naše škole stavljen je na opšte i intenzivne kurseve jezika za srednjoškolce, studente i odrasle, ali nudimo i pažljivo osmišljene kurseve za decu predškolskog uzrasta.

Ono po čemu se My School razlikuje od drugih škola jesu interaktivni kursevi na kojima polaznici mogu podjednako da ovladaju svim jezičkim veštinama: govor, čitanje, pisanje i slušanje. Sa ciljem da naše učenike motivišemo da što više koriste jezik koji uče, posebna pažnja je posvećena komunikaciji i praktičnoj primeni svega što je naučeno.

Škola stranih jezika My School nudi sledeće kurseve:

 • Kurs engleskog
 • Kurs nemačkog
 • Kurs mađarskog
 • Kurs ruskog
 • Kurs italjanskog
 • Kurs francuskog
 • Kurs španskog
 • Srpski za strance

Bez obzira da li tek počinjete da učite engleski jezik, želite da usavršite konverzaciju ili Vam je potrebno da savladate jezik u kratkom vremenskom roku, My School može da ponudi kurs po Vašoj meri. U prijatnom ambijentu naše škole u centru Novog Sada dostupni su opšti i intenzivni kursevi engleskog jezika, kao i kursevi konverzacije i poslovnog engleskog. Kod nas možete pohađati i pripremnu nastavu za međunarodno priznate sertifikate: Cambridge sertifikati (FCE, CAE), TOEFL ili IELTS.

Trenutno su veoma popularni i kursevi nemačkog jezika, namenjeni svima onima koji žele da studiraju ili traže zaposlenje u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Škola stranih jezika My School organizuje opšte, intenzivne i konverzacijske kurseve nemačkog jezika za sve uzraste. Takođe, fokus može biti na pripremama za međunarodne ispite ÖSD i TELC.

Škola stranih jezika u Novom Sadu, My School praktikuje i rad sa predškolcima kojima su na raspolaganju kursevi engleskog i nemačkog jezika. Na interaktivan način, kroz igru i zabavu, trudimo se da mališane uvedemo u svet jezika i naučimo ih osnovnim jezičkim veštinama koje će moći kasnije da nadograđuju na višim kursevima.

Nastava u školi My School se održava u malim grupama do maksimalno 8 polaznika što pruža idealne uslove za rad i napredovanje svih učenika. Naš tim čine diplomirani profesori stranih jezika sa dugogodišnjim iskustvom koji rade po stranim udžbenicima renomiranih izdavača. Nakon završenog kursa, svaki učenik dobija odgovarajući sertifikat.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 14-22h

Škola stranih jezika My School, Gajeva 1, Novi Sad

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  13.05.2022 08:05

  Izuzetna škola svi stručni i ljubazni od zaposlenih i profesora, definitivno bi ih opet izabrala.

  Firme u blizini

  Willkommen studio, Bulevar Mihajla Pupina 17, Novi Sad
  Škola stranih jezika Pen school, Njegoševa 14, Novi Sad
  Škola stranih jezika Excalibur, Lasla Gala 23, Novi Sad
  JCR English, Dragoslava Srejovića 59, Novi Sad
  Rocktown Language School škola stranih jezika, Branislava Bukurova 13, Sremska Kamenica, Novi Sad
  Idi na vrh strane