Skola stranih jezika MLingua

5.0 | 7 ocena
Ulica: Kosovska 19 (ulaz iz drorišta OŠ Drinka Pavlovič), Koste Nađa 34b
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Skola stranih jezika MLingua
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
skolajezikamlingua.com

O nama

ŠKOLA STRANIH JEZIKA MLINGUA

Škola stranih jezika MLINGUA na još jednoj lokaciji u gradu:Koste Nađa 34b, preko puta OŠ Pavle Savić, Mirijevo

Školu stranih jezika MLINGUA je osnovao tim profesora koji su odlučili da svoje desetogodišnje iskustvo primene u praksi, u svojoj školi.

Uz saradnju mlađih kolega, primenom savremenih metoda nastave i obuke, kao i neprekidnom konverzacijom i držanjem časova na stranom jeziku, pružamo vam mogućnost da se brže uključite u razumevanje i govor na stranom jeziku.

U školi stranih jezika MLINGUA možete da naučite engleski, nemački ili španski jezik. Imamo tečajeve za osnovce i tečajeve za odrasle polaznike, opšti i poslovni. Rad u malim grupama polaznika omogućava maksimalnu iskorišćenost časa. Zainteresovanima nudimo i mogućnost individualne nastave.

Nastava stranih jezika u školi MLINGUA odvija se u skladu sa preporukama Saveta Evrope iskazanih u Zajedničkim evropskim okvirima nastave jezika i nivoi učenja jezika usaglašeni su sa ovim evropskim dokumentom (CEF). Po završenom tečaju na kraju školske godine, svaki polaznik dobija sertifikat škole, a odrasli polaznici i evropski jezički pasoš u kome se obeležava nivo znanja jezika koji je postignut. Ovaj dokument je priznat u svim zemljama EU.

Svi naši profesori su diplomirani profesori jezika, koji su se dodatno usavršavali u Engleskoj, Nemačkoj i na stručnim seminarima u našoj zemlji. Od 2009/2010 školske godine imate priliku da vežbate konverzaciju na engleskom s profesorom kome je engleski maternji jezik.

Kursevi

Učenje stranih jezika bazirano je na komunikativnom pristupu. Kursevi su dizajnirani tako da od samog početka podstiču aktivnu komunikaciju na stranom jeziku. U nastavi se koriste odgovarajući didaktički materijali vrhunskih metodičara određenog jezika, kao i originalni udžbenici renomiranih stranih izdavača, prilagođeni vrsti kursa.

Jezički kursevi određeni su prema uzrastu polaznika, ciljevima učenja i potrebama polaznika, kao i nivou znanja. Imamo tečajeve za decu od 7 - 14 godina, tečajeve za srednjoškolski uzrast od 15 - 18 godina i tečajeve za odrasle polaznike. Tečajevi za odrasle polaznike dele se na opšte, poslovne i posebne tečajeve u zavisnosti od konkretnih ciljeva i potreba polaznika. Nivoi učenja jezika u skladu sa CEF-om.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Petronijevic
  28.05.2018 02:04

  Imao sam veliku zelju da usavrsim svoje znanje spanskog jezika,odlucio sam se za skolu stranih jezika MLingua,posto sam od prijatelja cuo sve najlepse sto se ove skole tice. I nakon zavrsenog kursa jako sam zadovoljan postignutim i reporucujem svima ovu skolu stranih jezika koja se nalazi u Mirijevu.

  Vanja
  02.05.2014 03:10

  Kojs je cena tecajeva za odrasle? Zanima me spanski jezik.

  milanko
  25.07.2013 12:41

  sasvim ok skola stranih jezika, preporuka za MLingua

  lazar
  21.05.2013 04:11

  MLingua postovanje, hteo bi da pocnem da ucim spanski jezik, interesuje me neki najosnovniji pocetni kurs, kada mogu da se prijavim i koje su okvirne cene vase skole stranih jezika

  stanko
  01.04.2013 07:24

  Skola stranih jezika MLingua da li su moguci individualni kursevi?

  aleksandar
  15.03.2013 04:04

  Skola stranih jezika MLingua, zdravo, kolko kostaju vam tecajevi jezika za osnovce

  marko
  19.02.2013 02:48

  solidna skola, moja drugarica je bila kod njih i zadovoljna je a i bolje prica engleski. Ne znam za ostale skole stranih jezika beograd, a vidim da ih ima mnogo, ali Mingua se pokazala kao OK.

  Firme u blizini

  Queen Victoria Education, Dečanska 2, V sprat, stan 13, Stari grad, Beograd
  Studio za edukaciju Škola za O(p)stanak, Balkanska 32 / I / 2, Stari grad, Beograd
  IAN Telecentar skola engleskog jezika, Đure Daničića 5, Stari grad, Beograd
  Bilingvist centar za strane jezike, Krunska 47a, Beograd, Vračar, Beograd
  Skola stranih jezika Skyline Academy, Jelene Ćetković 14, Stari grad, Beograd
  TESLA English, Makedonska 11, Stari grad, Beograd
  Edukativni centar Professional English, Kraljice Marije 4, Palilula, Beograd
  Finilingo obrazovni centar, Vlajkoviceva 25, (III sprat), Stari grad, Beograd
  KFG Education Centar škola stranih jezika, Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22., Stari grad, Beograd
  Kontext Centar za strane jezike, Vuka Karadžića 6/l, Balkanska 4/III, Stari grad, Beograd