Queen Victoria Education

 • 6
 • %
5.00 | 11 ocena

O nama - QUEEN VICTORIA EDUCATION


Queen Victoria Education, jedinstveni pripremni i ispitni jezički centar u Beogradu!

Razvili smo savršen program za učenje stranog jezika, TALK WITH EASE, koji već dvanaest godina daje sjajne rezultate. Zahvaljujući ovom programu, svi polaznici, bilo da uče, usavršavaju strani jezik ili se pripremaju za polaganje međunarodnih ispita, vrlo brzo vide rezultate svog rada i željeni napredak.

Savremen način rada, baziran na komunikacijskom pristupu gramatici, bez oslanjanja na maternji jezik, nam omogućava da kreiramo visokokvalitetnih programa jezičke obuke.

Cilj naših kurseva, radionica i treninga je da polaznici na kreativan način razviju sve svoje jezičke veštine, da im približimo strani jezik i kulturu i u tu svrhu koristimo različite didaktičke materijale: interaktivnu tablu, igrice, audio i video materijale, podkaste, filmove, časopise i dnevne novine, angažujemo gostujuće predavače koji su izvoirni govornici, organizujemo izlete i posete kulturnim dešavanjima koje organizuju strani kulturni centri i sl.

slika

Posebno smo ponosni na naše programe priprema za polaganje velikog broja međunarodnih ispita za potrebe studranja i/ili rada u inostranstvu. Kvalitet ove specijalizovane nastave, prepoznali su domaće i strane agencije, poput Athletes USA i Via academica, čiji su nam klijenti ukazali poverenje, i uz naše stručno vođstvo uspešno položili ispite i upisali se na osnovne/master/doktorske studije u inostranstvu.

Organizujemo individualnu, polu-individualnu i grupnu nastavu za sledeće ispite: IELTS, TOEFL, SAT, ACT, FCE, CAE, CPE, BEC, GMAT, GRE, OET.

Nudimo specijalizovanu jezičku obuku namenjenu profesionalcima različitih struka (ESP - English for Specific Purposes).

Za potrebe pojedinaca i kompanija, razvili smo nekoliko programa za usavršavanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku, opšte poslovne kurseve engleskog jezika, kao i Business English # HELLOSUCCESS radionice.

Kvalitet ne poznaje granice, pa smo naše programe učinili dostupnim i polaznicima koji ne žive u Beogradu, i koji mogu da se opredele za da u udobnosti svoga doma/ kancelarije, u terminu koji njima odgovara imaju ONLINE opštu ili specijalizovanu jezičku obuku.

Razvili smo i program srpskog jezika za strance, koji pored opštih kurseva jezika, obuhvata i posebne jezičke radionice, koje omugućavaju polaznicima da ne samo nauče jezik, već da se upoznaju i sa lokalnom kulturom, običajima, kuhinjom i sl.

Ponudu čine i:

 • - Regularni i intenzivni kursevi engleskog i nemačkog jezika
 • - Konverzacijski kursevi engleskog jezika
 • - Kursevi engleskog za seniore…

Naši nivoi:

slika

Kompletnu ponudu kurseva možeš da pronađeš na našem sajtu. Ukoliko, pak ne pronađeš kurs koji tebi odgovara, piši nam, biće nam drago da kreiramo individualni program baš za tebe.

Takođe, ukoliko želiš da prvi saznaš akuelne ponude, novosti, pročitaš zanimljive savete za učenje, prijavi se na naš newsletter i zaprati nas na društvenim mrežama.

Radno vreme:
Radno vreme administracije škole je: Ponedeljak - petak: 8 - 16h
Časovi se održavaju od ponedeljka do subote, od 8 – 20h

Iskustva i komentari posetilaca

08.06.2018 12:16
Aleksandra Ilic
Prezadovoljna sam skolom stranih jezika Queen Victoria. Profesori koji vode predavanja su jako posveceni i vidi se da uzivaju u svom poslu tako da bez problema prenose znanje koje je za svaku pohvalu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ŠKOLE Skole stranih jezika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Queen Victoria Education
 • queen victoria school skola stranih jezika,
 • queen victoria school,
 • queen victoria school radno vreme,
 • queen victoria education,
 • centar za jezičku edukaciju,
 • centar za jezičku edukaciju queen victoria education