Creatrix - skola jezika za decu

 • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - ŠKOLA JEZIKA ZA DECU CREATRIX


Škola jezika za decu "Creatrix" nalazi se u Hilandarskoj ulici broj 38, u Beogradu. "Creatrix" je centar za edukaciju i kreativno odrastanje mališana. Zamišljen je kao edukativni i kreativni centar za strane jezike, čiji je cilj da decu putem različitih radionica i igara upozna sa stranim jezicima. Takođe program rada naše škole obuhvata i nastavu za usvajanje jednog od maternjih jezika (bilingvalna deca).

Škola jezika za decu i kreativni centar "Creatrix" nastoji da sve mališane navede da maštaju, oslobode svoj kreativni um i stvaraju jedinstvena umetnička dela. Brojne radionice koje organizujemo imaju za cilj upoznavanje deteta sa svetom koji ga okružuje i mogućnostima da izrazi svoja osećanja i misli. U našem centru sami pravimo igračke, nakit i brojne druge korisne predmete. Takođe slušamo muziku, recikliramo, slikamo i spoznajemo lepote starih radinosti.

Želimo da pre svega oslobodimo decu ustaljenih mišljenja i šablona, podstaknemo ih da eksperimentišu, uče i stvaraju. Usvajanje novih principa i oblika ponašanja, pomoći će detetu da bude samostalno i sposobno sa razlikuje dobro od lošeg. Takođe osećaj samopouzdanja omogućiće detetu da razvije sopstveni stav, originalnost i kreativnost u pravcu koji ga zanima.

Kursevi i radionice:
STRANI JEZICI - intenzivni i ubrzani kursevi
* engleskog
* italijanskog

 • - standardni kursevi
 • - konverzacijski kursevi
 • - priprema za dobijanje sertifikacije


BILINGVIZAM

KREATIVNE RADIONICE

* baby art - za decu od 8-18 meseci i 18-36 meseci
* za decu od 3-5 godina
* za decu od 5-8 godina i decu od 8-12 godina
* za mlade i odrasle osobe

PSIHOLOŠKE RADIONICE
MUZIČKE RADIONICE
RADIONICE POKRETA - MOTORNI RAZVOJ
SAVETOVALIŠTE ZA RODITELJE

Deca koja od malih nogu uče strane jezike, imaju znatno bolji izgovor i veću mogućnost da efikasnije savladaju strani jezik. Takođe učenje stranih jezika stimuliše kretivnost i maštu dece, i proširuje dečije vidike upoznavajući ih sa novim kulturama i običajima.

Naši stručni edukatori koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom od kojih su neki edukatori na maternjem jeziku, omogućuju detetu da sluša pravilan izgovor i konstantnim ponavljanjem stekne nove veštine. Pedagoškim pristupom oni se trude da zainteresuju decu i navedu ih da istražuju i postavljaju pitanja o stvarima i pojmovima koji ih okružuju.

Ukoliko želite da Vašem mališanu omogućite da ispolji i neguje svoju kreativnost, naš kreativni - edukativni centar za decu je pravi izbor za Vas.

Kursevi stranih jezika engleskog i italijanskog.
Priprema za sertifikacije i konverzacijski kursevi.
Edukativni centar za učenje stranih jezika.
Intenzivni i ubrzani kursevi stranih jezika.
Kreativna radionica za decu.

Škola jezika za decu i kreativni centar "Creatrix" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

08.06.2019 05:56
Milos Mandic
Škole jezika za decu postoje da bi mališane od malih nogu naučile kako se postaje građanin sveta, a najlakši način za to je da znaju engleski ili nemački, na primer. Jedna od najboljih je Creatrix - skola jezika za decu i mogu samo da prenesem sve pohvale. Profesori su jako dobri pedagozi, znanje se plasira na vrlo suptilan način, tako da deca sve usvajaju lako i jednostavno. Pozdrav od porodice Mandić iz Beograda!
08.06.2019 05:34
Marko Miljanovic
Moji sinovi pohađaju Creatrix - skola jezika za decu, i veoma smo zadovoljni. U početku, supruga i ja smo birali škole jezika za decu, ali nam se spomenuta najviše dopala, stoga je rado preporučujemo svima ostalima. Imaju najbolji pristup mališanima, znaju kako da im prenesu znanje, tako da im engleski jezik postane poput srpskog, gotovo isto kao da im je maternji. Pozdrav od Marka iz Beograda!
28.06.2017 09:25
Jovica Vitakic
Strucni edukatori koji poseduju dugogodisnje iskustvo u radu sa decom od kojih su neki edukatori na maternjem jeziku,omogucuju detetu da slusa pravilan izgovor i konstantnim ponavljanjem stekne nove vestine.
02.05.2014 03:06
Milica
Koja je cena kreativne radionice za decu?
04.03.2014 02:42
Centar Creatrix
Draga Tanja, za 8 termina mesecno, individualni casovi sa profesorom na izvornom engleskom cena bi bila 5500 din. Na nasem sajtu mozete naci cenovnik ili nas kontaktirajte telefonskim putem. Pozdrav, Bojana
01.03.2014 12:00
Tanja
Zanima me cena ubrzanog kursa engleskog jezika
27.09.2013 04:50
ana
Najbolja skola stranih jezika u Beogradu! sve pohvale za kreativni centar Creatrix!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Škole jezika za decu
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Creatrix - skola jezika za decu
 • creatrix - skola jezika za decu radno vreme,
 • creatrix,
 • skola jezika za decu creatrix,
 • kursevi stranih jezika creatrix,
 • ubrzani kursevi jezika creatrix,
 • kreativni centar creatrix,
 • kreativne radionice za decu