Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Škola programiranja za decu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dnevni boravak za školsku decu - 1 dan (obrok je uračunat u cenu)

Akcija -50% 10 Din.
Dnevni boravak za školsku decu - 1 dan (obrok je uračunat u cenu) - 10 evra! Dnevni boravak za školsku decu Moj boravak!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dnevni boravak za školsku decu mesec dana (pon - pet, od 7h do 18h)

Akcija -10% 180 Din.
Dnevni boravak za školsku decu mesec dana (pon - pet, od 7h do 18h) - 180 evra! Dnevni boravak za školsku decu Moj borav...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Škola programiranja za decu

U savremenom svetu, veoma je poznato da je zanimanje programer, najbolje plaćeno i najviše traženo, a razlog je jednostavan – živimo u doba tehnike, kada mnogo poslova može da se završi elektronskim putem.

škola programiranja za decu

 

Ukoliko imate želju da vaš mališan postane jednoga dana poznati i priznati IT stručnjak, tada je dobro da razmišljate u tom smeru da ga upišete u školu programiranja za decu.

Programiranje za decu

Kada kažemo deca, tada se misli na polaznike od sedam do osamnaest godina. Osnovni i primarni cilj škola programiranja jeste da deca u taj svet uđu na način koji je njima blizak, te da prihvate razna znanja koja će im mnogo značiti u budućem životu.

Nastava je tako osmišljena da svako dete ima mogućnost da napreduje, što čini glavnu motivaciju da se konstantno uči. Škole programiranja su namenjene svoj deci koja imaju želju da nauče neke nove stvari u ovom segmentu.

Pri upisivanju u školu programiranja, vodi se računa o tome na kom nivou se nalazi znanje polaznika. Ti nivoi nisu isti, naravno, tako da postoje obuke i kursevi za decu čije je znanje dosta više od osnovnog. Praktično, to znači da deca koja završe školu programiranja, može da nastave da se usavršavaju, i to tako što će pohađati napredne obuke i kurseve iz oblasti rada na kompjuterima i programiranja.

škola programiranja za decu cena

 

Šta se sve može naučiti u školi programiranja za decu?

Ono što je možda i najvažnije, to je da mališani uče kako da učestvuju u timskom radu, a dobijaju priliku i da razviju i pokažu svoju kreativnost. Oni savladavaju različite veštine programiranja u mnogim oblastima, i to tako što kreiraju multimedijalne aplikacije, uče da prave igrice i animacije.

Deca stižu i do toga da mogu da naprave i sajt, što sve podstiče pre svega logičko razmišljanje.

U školama programiranja za decu, posebna pažnja se posvećuje uzrastu polaznika, od čega direktno zavisi i nastavni proram po kome se radi. Ipak, postoji jedan uslov koji važi za svu decu, a to je da moraju da poznaju latinicu, sva slova i da znaju da čitaju i da pišu latiničnim pismom. Neka druga predznanja uopšte nisu neophodna.

Kurs programiranja za decu

Prvo što se uči jeste operativni sistem Windows, kao i osnovni programi iz Microsoft Office paketa. Pod tim mislimo na Word, Excel, Power Point.. Sledeće je da se polaznici upoznaju sa algoritmima i njihovom primenom, ali će takođe biti reči o osnovama i istoriji programiranja.

Zahvaljujući svemu tome, deca dobijaju sveobuhvatna i temeljna znanja, i postepeno napreduju tako što upoznaju konkretne programske jezike, i da se njima služe.

Škole programiranja za decu funkcionišu kao sjajan spoj teorije i prakse, a to znači da sve što dete nauči, vrlo brzo može da primeni, što pruža dodatnu motivaciju za daljim učenjem. Predavači poklanjaju pažnju svakom polazniku, tako što uočavaju eventualne pogreške i rade na njihovom ispravljanju, da bi se što brže i uspešnije savladalo gradivo koje je predviđeno.

Škola programiranja za decu – cena:

Cena za časove u školi programiranja za decu se kreće u proseku oko 70-90 evra za 30 nastavnih časova.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.